Taqiyya

Is de koran perfect? Bevat de koran informatie over de toekomst? Bevat de koran wonderen? Is de koran het woord van God? Of begonnen als een tekstuitleg bij de bijbel?
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51243
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Tekenen van een Taqiya Moslim

Bericht door Pilgrim »

Voormalige in Duitsland gestationeerde “islamist”: “We gebruikten de retoriek van de vrede, maar spraken over de verovering van Duitsland”

Geplaatst op 8 september 2018Hicham Nostik, die op internet in de sociale media de naam “Moroccan Infidel” gebruikt, beschrijft de transformatie die hij onderging nadat hij in Duitsland was aangekomen. Toen hij tijd doorbracht met moedjahedien in de plaatselijke moskee “werd ik religieuzer en raakte ik bekend met de duistere kanten van de islam”, vertelde hij aan de Egyptisch-Duitse islamwetenschapper Hamed Abdel-Samad, die hem interviewde in zijn “Box of Islam” internetprogramma. “We zouden de sharia implementeren en Duitsland gaan veroveren”, zei hij. Terwijl hij de “hypocrisie” omschreef van “het gebruiken van de retoriek van vrede en liefde” als ze met niet-islamitische Duitsers zouden praten.

“Ik leefde in het graf van de historie. Ik was dood”, zei hij. Alleen omdat hij zich aanmeldde op een christelijke universiteit – in de hoop mensen tot de islam te kunnen bekeren – realiseerde hij zich “dat mijn begrip van christendom helemaal niets te maken had met dat van hen.” Hicham Nostik maakte zijn standpunt bekend: “Het is ongelooflijk dat een god, die verondersteld wordt om barmhartig te zijn en meer meelevend dan een moeder tegenover haar kind, mensen op markten verkoopt, slavernij en al die barbaarse straffen, zoals het vermoorden van ongelovigen, legaliseert.”

Vertaald uit het Engels door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2018/09/08 ... duitsland/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
sjun
Berichten: 10693
Lid geworden op: zo mei 11, 2014 8:29 pm
Locatie: Visoko

Re: Tekenen van een Taqiya Moslim

Bericht door sjun »

Eens kijken wat nu taqiyya is en waarom dit het bijzonde moeilijk maakt om aanhangers van de cultus rondom Mohammed te kunnen vertrouwen. Let wel niet elke geboren moslim is overtuigd Mohammedaan.

What Is Taqiyya?


Bill Warner, PhD: Sacred Deception -- Taqiyya


Ayaan Hirsi Ali: Explaining Taqqiya
Het recht op vrije meningsuiting wordt algemeen geaccepteerd, totdat iemand er daadwerkelijk gebruik van wil maken.
Gebruikersavatar
sjun
Berichten: 10693
Lid geworden op: zo mei 11, 2014 8:29 pm
Locatie: Visoko

Re: Tekenen van een Taqiya Moslim

Bericht door sjun »

Verspreid deze kennis

EXPOSED: Taqiyya in Manchester! What The Brits Don't Know...


Taqiyya!


Quran 3:28 - Taqiyya, The islamic Deception


{ لاَّ يَتَّخِذِ ٱلْمُؤْمِنُونَ ٱلْكَافِرِينَ أَوْلِيَآءَ مِن دُونِ ٱلْمُؤْمِنِينَ وَمَن يَفْعَلْ ذٰلِكَ فَلَيْسَ مِنَ ٱللَّهِ فِي شَيْءٍ إِلاَّ أَن تَتَّقُواْ مِنْهُمْ تُقَـٰةً وَيُحَذِّرُكُمُ ٱللَّهُ نَفْسَهُ وَإِلَىٰ ٱللَّهِ ٱلْمَصِيرُ }

(Let not the believers take) the believers ought not to take [the hypocrites:] 'Abdullah Ibn Ubayy and his companions [and] (disbelievers) the Jews (for their friends) so as to become mighty and honourable (in preference to believers) who are sincere. (Whoso doeth that) seeking might and honour [by taking the hypocrites and disbelievers as friends] (hath no connection with Allah) has no honour, mercy or protection from Allah (unless (it be) that ye but guard yourselves against them) save yourselves from them, (taking (as it were) security) saving yourselves from them by speaking in a friendly way towards them with, while your hearts dislikes this. (Allah bideth you beware (only) of Himself) regarding the shunning of unlawful killing, unlawful sex, unlawful property, consuming intoxicants, false testimony and associating partners with Allah. (Unto Allah is the journeying) the return after death.
Tafsir Ibn 'Abbas

Dus nog maar even ter verduidelijking

Taqiyya in Islam


En laten we ook niet vergeten wie het pad voor verdergaande islamisering plaveien.
Zie verder: Taqiyya is weer helemaal terug. :smartass:
Het recht op vrije meningsuiting wordt algemeen geaccepteerd, totdat iemand er daadwerkelijk gebruik van wil maken.
Mahalingam
Berichten: 49151
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Tekenen van een Taqiya Moslim

Bericht door Mahalingam »

Afbeelding
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Gebruikersavatar
sjun
Berichten: 10693
Lid geworden op: zo mei 11, 2014 8:29 pm
Locatie: Visoko

Re: Taqiyya is weer helemaal terug

Bericht door sjun »

Meer inzicht in hypocriete politiek en media: Het slechtste van islamapologisten.
Afbeelding
Het recht op vrije meningsuiting wordt algemeen geaccepteerd, totdat iemand er daadwerkelijk gebruik van wil maken.
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51243
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Tekenen van een Taqiya Moslim

Bericht door Pilgrim »

Onweerlegbaar bewezen: imams liegen er op los om de ware aard van de islam te verbergen

Door Peter Louter · 3 september 2019

Afbeelding

Over de ware aard van de islam zijn de debatten vaak heftig tot op het fanatieke af. Maar de wel degelijk bestaande bewijzen vergeet men in discussies vaak.

De Deense bevolking was geschokt toen in een documentaire onweerlegbaar werd aangetoond dat imams met dubbele tong spreken. Dat gold ook voor imams van moskeeën die als gematigd bekend stonden. Imams hebben voor de buitenwereld een positief verhaal over de islam. Wie echter binnen een moskee zijn oor te luisteren legt, hoort een heel ander verhaal. Om dat verschil bloot te leggen, maakten de documentairemakers gebruik van een undercover-infiltratie waarbij verborgen camera’s werden gebruikt.

Gister (23-11-2016) was een samenvatting van de Deense documentaire te zien in het VARA-programma Zembla onder de titel ‘Undercover in de Deense moskee’. (hier te zien Red.) Er werden acht moskeeën bezocht. Voorafgaande aan de infiltratie werden ze onder valse voorwendselen gevraagd mee te werken aan een interview over de positie van de islam in Denemarken. Vier moskeeën werkten daar aan mee. Die interviews gaven een uitsluitend positief beeld te zien van de islam. Natuurlijk waren de geïnterviewden vóór democratie, niet tegen integratie, moesten moslims de Deense wetten respecteren, hadden vrouwen heel veel rechten binnen de islam en waren man en vrouw gelijk. Critici spreken in dit verband wel over de ‘islam light’ die als propagandistisch gezicht aan de buitenwereld wordt getoond.

De Deense dissidente ex-imam Ahmed Akkari was de inspirator voor de documentaire. Hij schreef een boek waarin hij uit de school klapte en waarschuwde dat moskeeën de integratie belemmeren, met dubbele tong spreken en de onderdrukking van vrouwen legitimeren. Hij was vooral bezorgd over de talloze moslims en moslima’s die in feite een Europese islam willen, maar geen gehoor vinden. Volgens ex-imam Akkari is de islam een ideologisch systeem dat mensen onderdrukt en beweert dat ze daar gelukkiger van worden.

De twee infiltranten bouwden eerst een vertrouwensrelatie op met de leiding van de moskee en begonnen daarna vragen voor te leggen. Bijvoorbeeld: “Een Deense vriendin heeft me uitgenodigd om op haar verjaarsfeestje te komen, mag ik daar naar toe gaan?” Antwoord: “Liever niet en het hoeft ook helemaal niet. Tegenwoordig wonen er meer dan voldoende moslims in Denemarken en onder hen kan je vrienden vinden.” Een andere vraag: “Mogen kinderen worden geslagen?” Antwoord: “Ja dat mag en moet soms, bijvoorbeeld als ze niet willen bidden”. Er wordt wel bij gezegd dat ze niet zo hard mogen worden geslagen dat ze iets breken of iets anders dat ernstig is oplopen. “Ik kan werk krijgen, maar daar werken mannen en vrouwen wel door elkaar, mag ik daar werken?” Antwoord: “Nee, dat mag natuurlijk niet. Het is tegen de wil van Allah”.

De meest onthullende scènes volgden op het verhaal dat de vrouw aan de imams voorlegde. “Mijn man slaat me. Nu heb ik niet meer zo’n zin in gemeenschap. Zijn familie heeft een tweede vrouw voor hem gevonden. Moet ik daar mee akkoord gaan of is het een reden voor scheiding?” Er was maar één imam die slaan niet zo geweldig vond. Allemaal raden ze het echter af om aangifte te doen van huiselijk geweld. “Wij zijn geen Denen, we zijn moslims”. Het weigeren van gemeenschap werd stellig veroordeeld. Een vrouw mag nooit weigeren als een man zin heeft. Het is een man toegestaan om meerdere vrouwen te hebben, ook daar kan niet tegen worden geprotesteerd. Uiteindelijk verzocht de vrouw de shariaraad een uitspraak te willen doen over haar scheidingsverzoek. Dat werd unaniem afgewezen. De sharia erkent de aangevoerde motieven niet als reden tot echtscheiding.

De in het geheim gefilmde scènes werden later voorgelegd aan degenen die eerder onder valse voorwendselen waren geïnterviewd. Bij het verhaal van de vrouw die werd geslagen en wilde scheiden was een van hen maar heel kort verbouwereerd en had al snel een antwoord. Wat de vrouw meemaakte was een soort therapie om haar huwelijk te redden!

Ik had al eerder via andere kanalen kennis genomen van de inhoud van de Deense documentaire. De uitzending schokte me niet en niet alleen daarom. Insiders en critici wijzen al heel lang op de leugenachtige presentatie van de islam. Het is geen schaamte die imams en moskeebestuurders er toe brengt om een propagandistisch beeld van de islam naar buiten te brengen. Het is bewust beleid en de betrokkenen worden er in getraind om de islam te presenteren met voor de westerse bevolking aanvaardbare termen. “De islam is vrede”, is bijvoorbeeld zo’n veelgehoorde leugen. De uitspraak is waar in de zin dat vrede het einddoel is van de utopische islamitische ideologie. Hij is onwaar omdat de islam voor het bereiken van die vrede geweld en bloedvergieten niet uitsluit en het is onwaar omdat voor het handhaven van die vrede alleen al de twijfel of de islam de juiste weg is genadeloos wordt afgestraft. Dat is de dagelijkse gang van zaken in Iran en Saoedi-Arabië.

Ik word er vaak treurig van wanneer ik zie dat bestuurders, journalisten en politici de propagandistische voorstelling van zaken slikken en zelfs op hun beurt gaan verkondigen. In goed vertrouwen gaan ze er van uit dat imams, moskeebestuurders en adviseurs zoals Maurits Berger het ware verhaal vertellen. Dat ze worden belazerd komt niet bij ze op. De naïviteit van bestuurders, journalisten en politici gaat in feite ten koste van heel veel moslims en moslima’s die er van worden weerhouden om binnen de Nederlandse wetgeving hun recht te zoeken. Vanuit de islam wordt het zoeken naar recht alleen maar aangemoedigd als er aanklachten kunnen worden ingediend tegen vijanden van de islam. Heel veel moslima’s zitten opgesloten in afschuwelijke huwelijken omdat hun familie op islamitische gronden tegen scheiding is.

Ik moet denken aan een andere documentaire die recent (22-11-2016) is uitgezonden. Het gaat over de 16-jarige Afghaanse Sonita die haar ouders als bruid willen verkopen om zo het geld bij elkaar te brengen dat haar broer nodig heeft om een bruidsschat te betalen voor het huwelijk dat hij wil aangaan. Sonita verzet zich daar tegen in raps, maar twijfelt ook of ze zich uit onmacht en/of solidariteit er niet bij neer moet leggen. De documentaire heeft een gelukkig einde als ze de gelegenheid krijgt om naar Amerika te vluchten.

Het Westen heeft een taak. Red moslims die echt in vrede willen leven van de fundamentele islam. Laat ze niet in de steek. En natuurlijk heb ik nog een boek voor u. Een boek geschreven door het Deense echtpaar Karen Jespersen en Ralf Pittelkow. Titel: ‘Islamisten en Naïvisten’. De Nederlandse vertaling is van 2007. Een schokkend en onthullend boek dat bewijst dat niet iedereen naïef is. Ook daar heeft de islam een oplossing voor. Als u liever naïef blijft, bent u tenminste niet ‘islamofoob’. Er zijn mensen die zich daarmee gelukkig prijzen.

http://verenoflood.nu/onweerlegbaar-bew ... verbergen/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51243
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Taqiyya

Bericht door Pilgrim »

Om de problemen die de islam met zich meebrengt te kunnen begrijpen en daadwerkelijk aan te pakken, zullen we erover moeten praten. We zullen de islamitische abnormaliteiten, de andere normen, waarden en gebruiken moeten openbaren, aangezien de Nederlandse (en Europese) bevolking elke dag te maken krijgt met de zogenaamde “verrijking”. Taqiyya is een onderdeel van de islam, het is een plicht en een deugd. Benadrukt moet worden dat hoewel liegen in het Westen een oorzaak voor schaamte is, dat niet het geval is in de islam. Voor moslims is Taqiyya-lying (liegen tegen niet moslims) om de islam voorruit te helpen en te beschermen een onderdeel van het moslim zijn.
www.billionbibles.org

https://ejbron.wordpress.com/2019/11/24 ... rutte-iii/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Hans v d Mortel sr
Berichten: 16569
Lid geworden op: za jun 18, 2011 7:07 pm

Re: Taqiyya

Bericht door Hans v d Mortel sr »

Liegen is in de christelijke leer verboden!

Bij moslims is het toegestaan.

Tegenover mensen die de westerse beschaving dienen. De beschaving die moslims tegenstaat, maar waar de moslimhonden desalniettemin op parasiteren.
Ik weet niks met zekerheid. Ik ben ontoerekeningsvatbaar gelovig atheïst en verkondig eigen dogma's wegens gebrek aan de vrije wil.
Mahalingam
Berichten: 49151
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Taqiyya

Bericht door Mahalingam »

Wat zei de aartsbisschop? In dit artikel (uit Turkije) kunnen we dat niet lezen want net zoals bij blasfemie wordt nimmer herhaald wat gezegd is. Het was islamofoob wat hij zei en deze bewering is voldoende bewijs want Moslims liegen niet.
Muslim scholars condemn Greek archbishop's remarks

Islamophobic statements of Archbishop Ieronymos II stem from 'hidden grudges' against Islam, says Muslim scholars group

ISTANBUL
A group of global Muslim scholars on Tuesday condemned recent Islamophobic remarks by the archbishop of Greece.
The remarks “do not serve humanity,” said the International Union for Muslim Scholars (IUMS) in a statement, adding that they stem “from hidden grudges and a policy of double standards.”
The archbishop of Greece is in complete ignorance of Islam,” it said.

With the Constitution of Medina in the year 622, Islam is the first religion that laid the foundations for Muslims and members of other faiths to live together, the group stressed.
The group called on the Organization of Islamic Cooperation (OIC) to do its part to defend the religion of Islam and urged Muslim countries to condemn such provocative statements.

In a televised speech on Saturday, Archbishop Ieronymos II of Athens and Greece said Islam is not a religion but a political party and its followers are people of war.
https://www.aa.com.tr/en/world/muslim-s ... ks/2115647
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Gebruikersavatar
sjun
Berichten: 10693
Lid geworden op: zo mei 11, 2014 8:29 pm
Locatie: Visoko

Re: Taqiyya

Bericht door sjun »

Ze hebben enkel een hekel aan Grieken en andersgelovigen die zouden kunne onthullen dat Mohammed bepaald geen gedrag ter navolging voorleefde.
:thinking:
Het recht op vrije meningsuiting wordt algemeen geaccepteerd, totdat iemand er daadwerkelijk gebruik van wil maken.
Gebruikersavatar
xplosive
Berichten: 8891
Lid geworden op: do jun 30, 2011 11:18 pm

Re: Taqiyya

Bericht door xplosive »

   
Neem 'liegen'. Volgens de Sharia is bedrog of misleiding niet alleen toegestaan in sommige situaties, het is soms zelfs verplicht.

Bijvoorbeeld: moslims die moeten kiezen tussen de Islam afzweren en gedood worden moeten, en dit in tegenstelling tot de vroegere christelijke traditie, bedriegen door hun afvalligheid te veinzen; vele juristen hebben vonnissen uitgesproken die stellen dat moslims verplicht zijn om te liegen volgens de Koran 4:29.
Inderdaad, deze zin zegt alles: een 'vurig geloof' in de 'basisprincipes' van de Islam, wat zoals gezegd misleiding rechtvaardigt, zal zeker zorgen voor een 'ongelooflijk zelfvertrouwen' bij het liegen.
Als men als moslim misleiding gaat interpreteren als een gebrek aan GOD’s Leiding en een verkeerde weg dan geeft dat een heel ander beeld en is er opnieuw hoop op vrede tussen mensen met verschillende meningen in plaats van oorlog tot er slechts 1 mening overblijft.

Moslims die zo denken zijn slechts een kleine minderheid die bovendien hun leven in de waagschaal leggen.
Gun jezelf wat je een ander toewenst     islam = racisme   & de hel op aarde voor mens en dier
                                   koran = racistisch & handboek voor criminelen
      Moslimlanden bewijzen dagelijks:    meer islam = meer verkrachte mensenrechten
Plaats reactie