Extinction Rebellion

Deze afdeling is voor algemene topics die niet passen in wat reeds voorzien is. Ze moeten wel aansluiten bij ons thema.
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 50360
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Extinction Rebellion

Bericht door Pilgrim »

“Klimaatprotest”...

Geplaatst op 9 oktober 2019

Afbeelding

Honderden “klimaatactivisten” hadden gisteren bomen kunnen planten of bossen kunnen ontdoen van achtergelaten zwerfafval. Ze hadden door de straten van Amsterdam kunnen struinen en plastic op kunnen ruimen. Ze hadden in de grachten kunnen vissen naar troep, pleinen kunnen vegen, speeltuinen kunnen opknappen en kinderen kunnen motiveren om mee te doen. Ze hadden rivierstranden kunnen schoon harken, de bermen van de A2 kunnen ontdoen van alle meuk, sigarettenpeuken kunnen vegen op horecapleinen.

Ze hadden op parkeerplaatsen bij wegrestaurants naar hartenlust kunnen prikken in afval en automobilisten kunnen aanspreken op hun wegwerpgedrag. Ze hadden een handtekeningenactie kunnen starten tegen het Mercosur verdrag (je weet wel, dat verdrag dat het mogelijk maakt om onvoorstelbaar mishandeld en misbruikt vlees goedkoop naar Europa te importeren met van die stinkende containerschepen die enorm vervuilen) ...

MAAR NEE... Vastgeketend in je geitenwollensokkencapuchontrui met je henna-haar en je 40-dagen baard of korte, pittige kapsel ergens voor het Rijksmuseum de straat liggen te vervuilen, levert meer aandacht op.

Door: Eve

Geplaatst door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2019/10/09/klimaatprotest/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
King George
Berichten: 21571
Lid geworden op: zo sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Extinction Rebellion

Bericht door King George »

Vandaag kunnen ze lekker nat regenen.
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 77975
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Extinction Rebellion

Bericht door Ariel »

Halsema: geen kampeer-demonstraties meer

De Amsterdamse burgemeester Femke Halsema wil geen langdurige protestacties meer in de stad. „Burgerlijke ongehoorzaamheid” zoals van Extinction Rebellion moet wat haar betreft altijd doorgang kunnen vinden. „Maar ik heb bedacht dat er niet meer mag worden gekampeerd”, zei ze woensdag tegen de gemeenteraad.

„Occupy kon een halfjaar een deel van de stad bezet houden, studenten konden de universiteit een maand bezet houden”, aldus Halsema, die aangaf dat zij dat niet meer tolereert. „Er staat de laatste tijd meer druk op de publieke ruimte, er zijn meer demonstraties, en er zijn meer risico’s op wanordelijkheden. En de politie kampt met capaciteitsproblemen.”

Halsema zei ook dat ze niet tevreden is over het arrestatieproces tijdens de blokkade van Extinction Rebellion, afgelopen maandag, aan de Stadhouderskade. Ze wilde dat de activisten rustig zouden worden aangehouden, een voor een. Dat ging een hele tijd goed. Maar op een gegeven moment „zat het justitieel apparaat helemaal vol, doordat alle arrestanten moesten worden verhoord en verder de molen in moesten.” De politie dropte honderden klimaatbetogers met bussen in het Westelijk Havengebied. Halsema zegt dat ze daarover nog in gesprek gaat met de hoofdofficier van justitie en de politiecommissaris.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 50360
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Extinction Rebellion

Bericht door Pilgrim »

Eindtijdsekte Extinction Rebellion wordt gebruikt om wereldeconomie te laten crashen

Posted on 09/10/2019

Afbeelding
Als deze klimaatfanatici ook maar een beetje hun zin krijgen, zullen ze inderdaad een massale ‘extinction’ veroorzaken: die van de mens, met de Westerse als eerste. (Afbeelding: (2)).

Extreemlinksgroene klimaatdictatuur en vernietiging Westerse welvaart enkel mogelijk na een opzettelijk gecreëerde megacrisis

Extinction Rebellion, de facto een gevaarlijke eindtijdsekte, probeert deze weken in steden over de hele wereld belangrijke wegen, bruggen en het openbaar vervoer te blokkeren, met de eis dat de wereld al binnen 5 jaar volledig stopt met fossiele brandstoffen en het uitstoten van CO2. Aangezien dit totaal onmogelijk is kan zo’n enorme schok, die de welvaart in het Westen en ook Nederland in no time compleet zal wegvagen, maar op één manier worden gerealiseerd, en dat is door de toch al in zwaar water verkerende wereldeconomie te laten crashen, zodat er een extreemlinksgroene klimaatdictatuur kan worden geïnstalleerd. Met het verstoren van de economie van grote steden wordt daar een begin mee gemaakt.

De klimaatanarchisten ‘bezetten’ de afgelopen dagen in steden zoals Amsterdam, Londen, Sydney, Parijs en Berlijn met enige tientallen tot honderden deelnemers straten, toegangen tot gebouwen en het openbaar vervoer.

Sinistere extreemlinkse, neomarxistische agenda
Achter de zowel in maatschappelijk als wetenschappelijk opzicht volslagen krankzinnige eisen van Extinction Rebellion –die indien uitgevoerd de instorting van de beschaving zouden veroorzaken en honderden miljoenen slachtoffers zouden maken (reden waarom de naam ‘Extinction’ heel toepasselijk is)- lijkt een sinistere extreemlinkse agenda te zitten.

Het kan dat veel van de deelnemers aan de demonstraties en blokkades oprecht denken dat ze het doen ‘om de planeet te redden’, maar waar ze in werkelijkheid voor gebruikt worden is het gelijktijdig in steden over de hele wereld creëren van mini economische schokken. Als hen dat nog een paar weken wordt toegestaan (en daar lijkt het wel op, in Nederland werden de circa 90 gearresteerde demonstranten een dag later weer vrijgelaten) dan zouden deze mini schokken wel eens de spreekwoordelijke druppel kunnen zijn die de economie over de rand van een ernstige recessie duwen.

Dat is precies de bedoeling, want er is een megacrash van de wereldeconomie nodig om een nieuw neomarxistisch economisch model genaamd Modern Money Theory (MMT) in te voeren. Op één van de vele klimaatreligie websites, One Sustainable Planet, staat uitgelegd dat ‘genoeg geld een van de obstakels is om klimaatverandering te stoppen... Op de manier waarop de economie nu draait is dat niet mogelijk.’

Deel van masterplan om Westen te laten instorten voor oprichting klimaatdictatuur
Extinction Rebellion lijkt dan ook net als andere extreemlinksgroenen zoals de terreurgroep Antifa en zo’n beetje alle milieubewegingen een van de instrumenten te zijn van het masterplan van de Westerse elite om een sociaal-economische instorting te veroorzaken die zijn weerga niet kent.

Potentiële ‘schuldigen’ te over: de verzonnen CO2- en stikstof crises (het begin van de opzettelijke afbraak van de landbouw, veeteelt, bouw/industrie en infrastructuur), de handels/ valuta oorlog, natuurlijk Donald Trump, mogelijk Israël als Iran wordt aangevallen, Brexit, en zoals al jaren gebeurt alles wat ‘rechts en conservatief’ is, dus degenen die de nationale soevereiniteit en zelfbeschikking van landen en volken in stand willen houden, en niet willen overgeven aan super(klimaat)regeringen in Brussel (EU), New York (VN) en Rome (het beoogde centrum van de nieuwe wereldreligie).

De komende instorting en megacrisis zal vervolgens worden gebruikt om de macht totaal in deze steden te centraliseren en aan een klein clubje ongekozen commissarissen over te geven, net zoals in de Sovjet Unie het geval was. Dan zal de innerlijke transformatie van het ooit vrije Westen naar een socialistische eenheidsstaat een feit zijn, en kan er een wurgende ‘groene’ klimaatdictatuur worden opgericht die de huidige welvaart onder compleet valse voorwendselen zal vernietigen en de samenleving permanent in diepe armoede en ellende zal storten.

Onze (klein)kinderen zullen ons vervloeken als we het ooit zover laten komen. Voor de Nederlandse boeren lijkt eindelijk de maat vol; zij willen in oktober desnoods wekenlang het Binnenhof gaan blokkeren. Het is voor ons allemaal te hopen dat hun protest uitgroeit tot een brede volksbeweging die in staat de verwoestende klimaatkoers van het grootste deel van politiek Den Haag te stoppen en om te keren.

Xander

(1) Zero Hedge
(2) Afbeelding: Embed from Getty Images (vrij voor redactioneel, niet commercieel gebruik)

https://www.xandernieuws.net/algemeen/e ... n-crashen/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 50360
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Extinction Rebellion

Bericht door Pilgrim »

Extinction Rebellion – Gestoorde mensen, verenigt u!
CommonSenseTV - 9 okt. 2019

De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 50360
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Extinction Rebellion

Bericht door Pilgrim »

Het nieuwe fascisme...

Geplaatst op 9 oktober 2019

Afbeelding

Wat raast en daast en kijft men in de klimaatkerk.
Hoe gaat en staat en stijft men zich in `t actiewerk.
Men werpt op en scherpt aan de stoffen.
Met kool en fijn en stik zal `t milieu versloffen.

De jeugd daartoe in angst, op `t bangst, benauwd.
In media, met stadia, en in `t onderwijs gebouwd.
Hen aldus te belagen, met klagen en plagen.
Zodat zij in de strijd, zonder respijt, nimmer versagen.

De leer, keer op keer, der Groene Catechismus te herhalen.
En telkenmale de aangezegde ondergang zolang te herhalen.
Tot `t ganse volk, onder donkere wolk, bereid is om te dokken.
Opdat men achter de schermen de gelden op kan slokken.


Door: “Taljaard”

https://ejbron.wordpress.com/2019/10/09 ... -fascisme/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Mahalingam
Berichten: 42887
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Extinction Rebellion

Bericht door Mahalingam »

This is an upper-middle-class death cult and we should ridicule it out of existence.

Afbeelding
This is a millenarian movement that might speak of science, but which is driven by sheer irrationalism. By fear, moral exhaustion and misanthropy. This is the deflated, self-loathing bourgeoisie coming together to project their own psycho-social hang-ups on to society at large. They must be criticised and ridiculed out of existence.

https://www.spiked-online.com/2019/10/0 ... rebellion/
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 50360
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Extinction Rebellion

Bericht door Pilgrim »

Het meten met twee maten...
Aan Edwin Wagensveld

Door: Jan Dijkgraaf, 9:31, 10 oktober 2019

Afbeelding

Dat je liedjes zingt als ‘Police, we love you, we do this for your children’ – wat in jouw geval ook je heilige overtuiging is...

Beste Edwin,

Wat zou er gebeuren als jij namens Pegida Nederland in Amsterdam melding zou maken van een demonstratie waarbij je het verkeer lam legt?

Burgemeester Halsema zou ‘m verbieden natuurlijk. Daar is ze consequent in.

Maar dat je dan toch gaat.

En dat je met een mannetje of honderd voor de ochtendspits begint op de Stadhouderskade gaat zitten.

Dat je liedjes zingt als ‘Police, we love you, we do this for your children’ – wat volgens mij in jouw geval ook je heilige overtuiging is.

Dat jullie je aan elkaar vastketenen met tie-ribs.

Dat een paar van jullie je met secondenlijm vastkitten aan het wegdek.
Wat denk je?

Zouden de in groten getale opgekomen politiemensen en ME’ers zorgen dat jullie geen strobreed in de weg wordt gelegd?

Zouden ze vol in beeld van de AT5-stream gezellig met jullie gaan staan babbelen?

Zou het ook tot het begin van de avondspits, dus zeker elf uur (!), duren voor burgemeester Halsema en de andere leden van de driehoek jullie laten verwijderen “omdat jullie geweldloos protesteren”?

Zouden de politiemensen met vuilniszakken achter jullie aanlopen om de plastic zakjes, de papieren koffiebekers en andere rotzooi op te ruimen?

Zouden maar van maximaal tien procent van jullie de gegevens worden genoteerd, zodat het Openbaar Ministerie eventueel (!) tot vervolging over kan gaan?

Zouden jullie ’s avonds bij DWDD, Beau én Pauw zitten om zonder enige serieuze tegenwerping van de talkshowhosts jullie ingestudeerde zinnetjes over de apocalyps op te dreunen?

Of zou de Fidel Castro van 020, GroenLinks-voorman Rutger Groot Wassink, de beroepsactivisten van Antifa en andere bijstandsverslaafden en subsidieslurpers voor één keer vroeg uit hun nest bellen en ze naar de Stadhouderskade dirigeren om te zorgen dat jullie demonstratie, nog vóór de eerste ambtenaar over de Stadhouderskade fietst, opgebroken kan worden omdat zijn partijgenoot Halsema opgelucht “bedreiging van de openbare orde” kan roepen?

Zodat de politie vanaf negen uur weer gewoon aangiftes van verkrachtingen gaat opnemen en boeven kan gaan vangen.

Of appende fietsers...

Groet,

JanD

https://tpo.nl/2019/10/10/briefje-van-j ... agensveld/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 77975
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Extinction Rebellion

Bericht door Ariel »

Er zijn vandaag weer acties. Ze houden nu bussen en verkeer tegen

Afbeelding
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Mahalingam
Berichten: 42887
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Extinction Rebellion

Bericht door Mahalingam »

Afbeelding

De tijd dringt ook voor de mensen die in deze bus op weg zijn naar hun werk,. Werk is iets dat die blokkeerders niet hebben (en mogelijk ook nog nooit gehad hebben).

Afbeelding
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Gebruikersavatar
Ali Yas
Berichten: 6901
Lid geworden op: zo apr 15, 2012 3:24 pm
Contacteer:

Re: Extinction Rebellion

Bericht door Ali Yas »

Mahalingam schreef:De tijd dringt
Het duurt niet lang meer voor de meerderheid doorheeft dat het klimaatalarmisme zwaar overdreven is en het kastenplaatje van CO2-bestrijding astronomisch. Onomkeerbare maatregelen dienen dus snel genomen te worden.
Truth sounds like hate to those who hate truth.
Mahalingam
Berichten: 42887
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Extinction Rebellion

Bericht door Mahalingam »

En voor vandaag:

12:42 160 tot 180 mensen gearresteerd

12:55 Cellencomplex Zuidoost vol

13:17 Halsema vraagt activisten te vertrekken

13:34 Bus vertrekt onder gejuich

14:00 Blauwbrug weer toegankelijk voor verkeer

https://www.parool.nl/amsterdam/160-tot ... ~bf54ee5a/
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
mercator
Berichten: 19306
Lid geworden op: do nov 06, 2008 1:36 pm
Locatie: Vlaanderen

Re: Extinction Rebellion

Bericht door mercator »

Ali Yas schreef:Het duurt niet lang meer voor de meerderheid doorheeft dat het klimaatalarmisme zwaar overdreven is en het kastenplaatje van CO2-bestrijding astronomisch. Onomkeerbare maatregelen dienen dus snel genomen te worden.
Of dat alarmisme nu overdreven is of niet, het is er en we zullen aan de oorzaken er niks kunnen doen zolang de bevolkingsexplosie in Afrika en Azië blijft voortduren. Wat wij in de beschaafde wereld kunnen doen is ons zo veel mogelijk te voorzien op de nadelige effecten. En zeker geen geld en tijd te verspillen aan onzinnige dingen als windmolentjes, electrische auto's en lage emissiezones.
De Ideale Mens is een negroïde transsexueel in een rolstoel
Mahalingam
Berichten: 42887
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Extinction Rebellion

Bericht door Mahalingam »

Boem is hoo.
Plons is zwemmen.

Alhier twee lieden die vragen om een Darwin Award? Ze zijn van Extinction Rebellion, dus dat zou kunnen.
Video hier:
https://legacy.dumpert.nl/mediabase/777 ... tegen.html
Annabel Nanninga
‏Verified account @ANanninga
8h8 hours ago

Waternet en politie aanwezig nadat passagier rondvaartboot de touwen van n hangmat wil doorsnijden. Die persoon wordt wél beboet, naar t zich laat aanzien. Blokkeergajes niet...
https://twitter.com/ANanninga/status/11 ... 8298858496
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Mahalingam
Berichten: 42887
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Extinction Rebellion

Bericht door Mahalingam »

Overdag kan je met dit aan lopen:
Afbeelding

En je kan met een veilig gevoel en morele voldoening gaan slapen onder dit:

Afbeelding

En na het wakker worden kan je op je blote poten op deze badmat staan:
Afbeelding

De commercie is er snel bij !!!
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Mahalingam
Berichten: 42887
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Extinction Rebellion

Bericht door Mahalingam »

Deze sekte is een eigen folkore aan het ontwikkelen. En het laat mij denken aan die blije Bagwanners die ook zo konden dansen.
Hoe reageren mensen als ze geloven dat ze echt nog maar 5 jaar te leven hebben? Hedonistisch?
Video: https://twitter.com/XR_Amsterdam/status ... 0067382272
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Mahalingam
Berichten: 42887
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Extinction Rebellion

Bericht door Mahalingam »

Een schoolvoorbeeld van 'agonistic buffering'
Spoiler! :
We propose to use the term agonistic buffering to refer to interactions of type b. This term implies that an animal is deliberately using a baby as a 'buffer' in a situation where an approach without that 'buffer' would lead to an increased likelihood of an aggressive response by the higher-ranking animal.https://www.karger.com/Article/PDF/155378
Afbeelding
Martijn Reintjes
‏ @martijnreintjes

Honderden bezorgde burgers bezetten de Blauwbrug om aandacht te eisen voor de klimaatcrisis. Ferre en ik zijn vandaag niet arresteerbaar #ExtinctionRebellion #ClimateCrisis #RebelForLife
https://twitter.com/martijnreintjes/sta ... 4084994049
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Gebruikersavatar
Ali Yas
Berichten: 6901
Lid geworden op: zo apr 15, 2012 3:24 pm
Contacteer:

Re: Extinction Rebellion

Bericht door Ali Yas »

mercator schreef:Of dat alarmisme nu overdreven is of niet, het is er en we zullen aan de oorzaken er niks kunnen doen zolang de bevolkingsexplosie...
Waarom denk je dat die bevolkingsexplosie er iets mee te maken heeft? En wáármee, trouwens?
Truth sounds like hate to those who hate truth.
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 77975
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Extinction Rebellion

Bericht door Ariel »

De Belgische politie heeft een stuk harder ingegrepen tegenover de klimaatactivisten van Extinction Rebellion in Brussel dan de Nederlandse politie in Amsterdam. Bij het Koninklijk Paleis werd het waterkanon ingezet. Ook maakte de oproerpolitie gebruik van wapenstokken en pepperspray.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 77975
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Extinction Rebellion

Bericht door Ariel »

’Nauwkeurig geregisseerde acties Extinction Rebellion niet ongevaarlijk’

Arrestaties doel op zich voor klimaatactivisten

In een week vol blokkades en andere acties in de hoofdstad heeft splinteractiegroep Extinction Rebellion zichzelf in korte tijd op de kaart gezet. Zaterdagmiddag op de Blauwbrug was het weer raak, 130 mensen werden opgepakt. Die strategie werkt, stelt klimaatwetenschapper/activist Ernst-Jan Kuiper: „We bezorgen de justitiële keten overuren met de arrestaties, zodat de minister van Justitie hopelijk premier Rutte op zijn schouder tikt en hem dringend verzoekt met ons te praten.”
Spoiler! :
Na de urenlange demonstratie op de Amsterdamse Stadhouderskade maandag, de kleinere blokkades op dinsdag bij hoofdkantoren van ABN Amro en energieleverancier Vattenfall en vrijdag op verschillende kruispunten, werd zaterdagmorgen de Blauwbrug, in de schaduw van de Stopera, geblokkeerd door honderden klimaatbetogers. Met hun acties willen ze klimaatmaatregelen afdwingen.

Britse wortels
Extinction Rebellion werd anderhalf jaar geleden opgericht in Groot-Brittannië. Een tiental klimaatwetenschappers annex activisten vroeg zich af hoe hun klimaatboodschap zo geolied mogelijk aan het volk kon worden verkocht. Het moest een vreedzaam protest worden.

Er werden duidelijke doelstellingen geformuleerd: eerlijkheid van de overheid, zelf de schouders eronder zetten en tot slot moeten burgers meebeslissen, omdat zo een rechtvaardig stelsel tot stand zou komen waarvan iedereen profiteert. Het maakt van de actiegroep een ’booming’ organisatie. De afgelopen week is er mondiaal in zestig verschillende steden gedemonstreerd.

Tijdens de protesten in Amsterdam zijn de klimaatactivisten opvallend vriendelijk tegen overheidsdiensten. Er worden liedjes gezonden als ’politie, we doen dit voor jullie kinderen’ en automobilisten krijgen folders met teksten als ’sorry dat we de weg blokkeren, maar dit is een noodgeval’.

Geen helmen
Waar voetbalsupporters zich nogal eens schuldig maken aan vuurwerk gooien en extreemrechts geregeld ruzie zoekt met omstanders, waardoor de oproerpolitie moet ingrijpen, hoeven leden van de ME bij een demonstratie van Extinction Rebellion geen helm te dragen of de hand op de holster te houden.

Maar blokkeren mag niet. Jet, een van de woordvoerders van de actiegroep, is daar stellig over: „Natuurlijk mag het niet. Maar voor de zoveelste keer op het Museumplein staan, helpt niet. Burgerlijke ongehoorzaamheid doet dat wel. Door de blokkades krijgen we aandacht. Mensen vragen zich af wat wij hier doen. Dat is het moment dat we onze boodschap onder de aandacht kunnen brengen.”

Het leverde ook woedende reacties op. Binnen de gemeenteraad vonden VVD-fractievoorzitter Marianne Poot en haar Forum voor Democratie-collega Annabel Nanninga het schandalig dat de opstoppingen werkende Amsterdammers oponthoud bezorgden. Ook de vele arrestaties werden gehekeld.

Een doel op zich
De arrestaties blijken een doel op zich van de Extinction Rebellion-organisatie. De organisatie heeft de sympathisanten er zelfs op voorbereid. Er zijn afspraken gemaakt. Zo zijn er ’non-arrestables’ en ’arrestables’. Degenen die de tijd en energie hebben om aangehouden te worden, stappen naar voren in de blokkades op het moment dat er wordt ingegrepen. Zij verzetten zich bewust, lijmen zich soms ook vast, maar van geweld bij de aanhoudingen was deze week vrijwel geen sprake. Uiteindelijk liet iedereen zich redelijk ontspannen weg tillen.

Zo werden er maandag 140 oproerkraaiers gearresteerd, dinsdag werden bij de hoofdkantoren Vattenfall (Zuidoost) en ABN Amro (Zuid) negentig mensen aangehouden, en zaterdag op de Blauwbrug nog eens 130.

Hoewel de politie het de hele week zo netjes mogelijk heeft opgelost, lijkt er wel degelijk moeheid en irritatie te ontstaan onder individuen van het korps. Onderling waren uitspraken te horen als ’we hebben wel iets beters te doen’. De verplaatsing van vele honderden Extinction Rebellion-sympathisanten – en dus geen aanhoudingen – naar de uithoeken van Amsterdam, zoals het Westelijk Havengebied en Noord, is iets wat vrijwel nooit voorkomt.

Strafbare feiten
De politie blijft officieel bij het standpunt: ’Wij beschermen enerzijds het demonstratierecht, maar wij treden op als er strafbare feiten worden gepleegd. Het normale leven in de stad moet wel door kunnen gaan’.

Annabel Nanninga (FvD): „Vooropgesteld, het demonstratierecht is in mijn ogen een groot goed. Maar hier zie je iets anders gebeuren: het blokkeren van straten en kruispunten is een doel op zich. In mijn ogen niet ongevaarlijk in een stad als Amsterdam. Zo kunnen hulpdiensten er niet door. En het frustreert ook het systeem. Terwijl de stad zucht onder criminaliteit en de strijd tegen drugs moet de politie zich bezighouden met het vrijmaken van kruispunten en wegen. Om nog maar te zwijgen van het enorme papierwerk dat ermee gemoeid is. Ik heb agenten horen klagen dat de berg dossiers op hun bureau zienderogen groeit. Daaraan kan je zien dat dit een nauwkeurig geregisseerde actie is van de betogers van Extinction Rebellion.”

De gemeente heeft op dit moment geen gegevens paraat over het aantal klachten dat is binnengekomen naar aanleiding van de demonstraties en zegt ook nog niet precies te kunnen aangeven hoe hoog de frustraties oplopen binnen de overheidsdiensten.

Woordvoerster Jet van Extinction Rebellion laat weten dat de demonstraties en blokkades in principe tot dit weekeinde doorgaan.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
mercator
Berichten: 19306
Lid geworden op: do nov 06, 2008 1:36 pm
Locatie: Vlaanderen

Re: Extinction Rebellion

Bericht door mercator »

Ali Yas schreef:Waarom denk je dat die bevolkingsexplosie er iets mee te maken heeft? En wáármee, trouwens?
Denk eens even heel de Afrikaanse en Islamitische bevolking weg. Dan houdt je alleen de beschaafde Westerlingen en Aziaten over. Dan mogen we gerust wat CO2 in de lucht blazen zonder dat zoiets schadelijk is voor het milieu.
De Ideale Mens is een negroïde transsexueel in een rolstoel
Mahalingam
Berichten: 42887
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Extinction Rebellion

Bericht door Mahalingam »

Ariel schreef:De Belgische politie heeft een stuk harder ingegrepen tegenover de klimaatactivisten van Extinction Rebellion in Brussel dan de Nederlandse politie in Amsterdam. Bij het Koninklijk Paleis werd het waterkanon ingezet. Ook maakte de oproerpolitie gebruik van wapenstokken en pepperspray.
Hier video van het waterkanon in actie:
https://www.facebook.com/ExtinctionRebe ... 188142744/
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Gebruikersavatar
Ali Yas
Berichten: 6901
Lid geworden op: zo apr 15, 2012 3:24 pm
Contacteer:

Re: Extinction Rebellion

Bericht door Ali Yas »

mercator schreef:Denk eens even heel de Afrikaanse en Islamitische bevolking weg. Dan houdt je alleen de beschaafde Westerlingen en Aziaten over. Dan mogen we gerust wat CO2 in de lucht blazen zonder dat zoiets schadelijk is voor het milieu.
Je weet misschien niet dat China op dit moment wereldkampioen CO2-uitstoten is en zich die titel voorlopig niet laat ontnemen, hoewel India zich duidelijk aan het warmlopen is. Afrika stelt niks voor, ook al woont daar een miljard mensen. De Arabieren stellen helemáál niks voor.

Maar wat ik ook bedoelde is dit: de CO2-uitstoot vormt geen klimaatprobleem en al helemaal geen milieuprobleem. Dus waar hebben we het over?
Truth sounds like hate to those who hate truth.
Mahalingam
Berichten: 42887
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Extinction Rebellion

Bericht door Mahalingam »

Afbeelding
Klimaatsekte ‘Extinction Rebellion’

De Chinese Master Sha is een zelfbenoemd spiritueel leider die zijn sekteleden wijsmaakt dat hij met zijn ingestraalde gouden ballen organen kan downloaden uit het universum. Ik hoor jullie al zachtjes gniffelen, hardopdenkend: Wat is dit nu weer voor een gesjeesde rijsttafel? Ik heb er nog eentje, komt ie: Marshall Applewhite geloofde dat de Aarde opgeschoond en gerecycled zou worden, en om aan dit gruwelijke lot te ontkomen het beter was zelfmoord te plegen om vervolgens als ‘free spirit’ te worden ‘opgepikt’ door aliens, 39 leden pleegden ook effectief groepszelfmoord en u begrijpt dat de buitenaardse Uber nog steeds moet langskomen. Nog eentje dan: Stuart Basden, co-founder en sekteleider van de ecosekte ‘Extinction Rebellion’ hersenspoelt zijn aanhangers met doemscenario’s dat we binnen twaalf jaar allemaal vermoord worden door het klimaat, vrouwen ons moeten gaan helpen om de pijn te helen die is veroorzaakt door het patriarchaat en vrouwenhaat, en we aan de rand van de afgrond staan door het neo-liberalisme en het roof-kapitalisme. Om de planeet te redden roept hij het groene ecoleger op zoveel mogelijk chaos te creëren en dit door ons wereldwijd vast te lijmen aan gebouwen, bruggen te bezetten en workshops te volgen met als thema: OP WEG OM UIT TE STERVEN EN WAT ERAAN TE DOEN. Zijn collega sekteleider, boer Roger Hallam, vader van vier bloedjes van ecologische voetafdrukjes is iets optimistischer. We gaan gelukkig niet allemaal dood, er komen maar zes miljard mensen om van de honger als ze elkaar voor die tijd niet al afgeslacht hebben. Wat natuurlijk klinklare onzin is, met zijn voorspelling dat we hittegolven krijgen van 50 graden Celsius zijn we allemaal de Sjaak. Meneertje Koekepeertje merkte tijdens een conferentie van notabene Amnesty International ook nog even op dat sommige zullen sterven ‘in the process’ iets wat mijns inziens dan wel weer bijdraagt aan een beter klimaat. Als gastspreker komt Greta regelmatig langsfietsen op haar driewieler, je weet wel, dat Zweedse kindje uit de film’The Bride Of Chucky’ die met het blote oog koolstofdioxide kan zien en broeikasgassen uit onze schoorstenen ziet dampen (koekoek)

Een journalist van de DailyMail ging undercover naar een indoctrinatie praatje van de XR-sekte alwaar de groep werd toegesproken door een ouwe feministe met een ongewassen rattenkapsel en een neusring van hennep. Als ‘ijsbreker’ moesten de groene wappies eerst in een rijtje op schoolstoeltjes achter elkaar gaan zitten, hun armen in de lucht steken en heen-en-weer waggelend ‘woo-hoo’ chanten. Hierna werd er één minuut stilte gehouden voor de ‘stervende planeet’ om vervolgens tips & tricks te geven wanneer je met je poepertje vastgelijmd zit aan een bankgebouw. Bijvoorbeeld dat het handig is een luier- fok het milieu dan maar even -te dragen als je onverwacht in je broek moet piesen wanneer iemand wat koolzuurgas in je bloedarmoedige snoetje blaast. Een jonge klimaatpatiënte stelde voor haar harp gemaakt van een dode boom mee te nemen gedurende een brugbezetting en voor een muzikaal intermezzo te zorgen. Iets wat uiteraard kon rekenen op luid applaus en getringel met de door de eco-wappies meenomen wichelroedes. Als beloning kreeg het harpmeisje een gratis training aangeboden als ‘de-escalator’ een erebaantje dat alleen is weggelegd voor volwassen exemplaren met een ongebruikte baarmoeder. Bij een eventuele arrestatie werd aangeraden jezelf als een slappe zak kweeperen van de zelfplukboerderij te laten hangen om zo het wegslepen voor de bromsnorren te bemoeilijken. Er kwamen nog meer handige tips voorbij zoals een paperback van de Zweedse løedermøeder in je bio-katoenen rugzakje te stoppen. Dit om de tijd te doden wanneer je een levenslange straf van twee uur moet uitzitten in een politiecel en je dan recht hebt op drie dekens en een vegan hapje. De avond werd afgesloten door de harde kern gehersenspoelde in de vorm van schreeuwzingen met repeterend couplet:‘Extinction … Rebellion’. Een zitplassende man met lang jonko-haar tot aan zijn vagina begon motoriek gestoord te dansen op de dreunende tonen uit een beatbox, iets wat meer leek op een duiveluitdrijving. De journalist stond na de brainwashsessie geshockeerd en beduusd op straat met in zijn handen een stapeltje XR-stickers en posters.

Enfin, zo staan we nu al een tijdje te kijken naar een steeds groter wordende groep volidioten die zich aansluiten bij deze klimaatsekte. Ouders die in het bijzijn van hun doodsbange kinderen jankend vastgeplakt liggen op de weg, luidkeels schreeuwend dat onze planeet vergaat. Sekteleden die het beeld van Willem van Oranje besmeuren met nepbloed en het Internationaal Strafhof binnendringen. Gesjeesde wijven die zich vroeger zouden aansluiten bij Baghwan of de Hare Krishna-beweging liggen nu op yogamatjes te demonstreren niet wetende dat CO2 de afkorting is van koolstofdioxide. Een hangzak die zijn zoontje meesleurt in een hangzak (Hoi, Martijn) zodat hij dan niet-arresteerbaar is.

Weet je wat, verbeter anders de wereld en begin bij jezelf. Trek biodansend je baarmoeder eruit met een warmtepomp, laat alle klimaatkinderen preventief steriliseren, eet je babies op, ga in eeuwige hongerstaking en laat al je bezittingen na aan de XR-sekte, zijn zij ook blij. Het lost niet alleen het klimaatprobleem op maar bovenal het geestelijke gezondheidsprobleem. Het moge inmiddels duidelijk zijn dat het laatste momenteel ons grootste gevaar is.
https://niccolumndotcom.wordpress.com/2 ... rebellion/
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
mercator
Berichten: 19306
Lid geworden op: do nov 06, 2008 1:36 pm
Locatie: Vlaanderen

Re: Extinction Rebellion

Bericht door mercator »

Ali Yas schreef: Maar wat ik ook bedoelde is dit: de CO2-uitstoot vormt geen klimaatprobleem en al helemaal geen milieuprobleem.
Akkoord. Het begrip "klimaatprobleem" is in feite even absurd als spreken over "goed" en "slecht" weer. Voor sommige toepassingen is kou en regen goed, voor andere slecht. Dat het gehalte aan CO2 toeneemt door menselijke activiteit lijkt me logisch . Maar zoals de klimaat-doemdenkers dan over een noodtoestand te schreeuwen is een uiting van massa hysterie en niet van wetenschappelijk inzicht.
De Ideale Mens is een negroïde transsexueel in een rolstoel
Plaats reactie