Collectieve Anti Trump psychose

Deze afdeling is voor algemene topics die niet passen in wat reeds voorzien is. Ze moeten wel aansluiten bij ons thema.
Gebruikersavatar
sjun
Berichten: 8056
Lid geworden op: zo mei 11, 2014 8:29 pm
Locatie: Visoko

Re: Collectieve Anti Trump psychose

Bericht door sjun »

Gutfeld: Coronavirus and the war of perspectives
Het recht op vrije meningsuiting wordt algemeen geaccepteerd, totdat iemand er daadwerkelijk gebruik van wil maken.
Mahalingam
Berichten: 42550
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Collectieve Anti Trump psychose

Bericht door Mahalingam »

Amerikanen denken heel anders over ‘incapabele’ Trump en zijn corona-aanpak

Een beetje meer oog voor de andere kant van Amerika, kan voorkomen dat Europeanen opnieuw compleet worden verrast als de Amerikaanse president Donald Trump in november opnieuw wint. Want voorlopig staan Amerikanen achter zijn aanpak van de coronacrisis. Ook Democraten, schrijft Robbert de Witt.
Spoiler! :
Terecht werd Trumps steunpakket om de gevolgen van de coronacrisis te bestrijden woensdagavond in het NOS journaal ‘historisch’ genoemd. Immers, 2 biljoen dollar is meer dan twee keer zoveel als president Barack Obama uitgaf om de kredietcrisis te bestrijden. Maar nog geen minuut later volgde een veel langer item om duidelijk te maken welke Amerikanen níet worden geholpen door de president. De half miljoen daklozen in de Verenigde Staten hebben er namelijk niets aan. Aan hen dacht Trump niet, zo maakte correspondent Arjen van der Horst duidelijk, maar wel aan zijn herverkiezing.

Zulke berichtgeving is zacht gezegd nogal gekleurd. Trumps steunpakket is immers toch ook niet bedoeld om de daklozen aan een baan of huis te helpen, dus waarom zou je dit benadrukken, en niet verder ingaan op wat dit ongekende geldsmijterij precies gaat betekenen voor het land?

De NOS-correspondent sloot af met de misprijzende opmerking dat er nog altijd verwarrende berichten uit het Witte Huis komen.

De crisis is ‘totally under control’

Daarover kan natuurlijk ook geen misverstand bestaan, zo blijkt overduidelijk uit het compilatiefilmpje van Trumps uitlatingen over het coronavirus vanaf 22 januari. Toen zei Trump dat de Verenigde Staten het virus ‘totally under control’ hebben. Inmiddels lijkt het er sterk op dat vanaf volgende week Europa niet langer het epicentrum van de gezondheidscrisis zal zijn, maar Amerika. En in het filmpje is vervolgens te zien hoe Trump verklaart dat hij altijd al heeft gezegd dat het een pandemie zou worden, dat hij het altijd heel serieus heeft genome
Dat verbijsterende filmpje wordt ook in Nederland gretig gedeeld. Het is immers niets minder dan een nieuw bewijs van de ongeschiktheid van Donald Trump om het land te leiden, zo is de achterliggende gedachte.

Wens om Trump te zien verdwijnen, vertroebelt zicht

Zoals de afgelopen jaren steeds gebeurde, vertroebelt de wens in Europa om deze president te zien verdwijnen het zicht op wat er in de Verenigde Staten gebeurt.
Donald Trump pocht voortdurend over de inderdaad uitstekende staat van de Amerikaanse economie. En een sterke economie is een enorme troef om te worden herkozen. Dus wellicht zal een recessie Trumps kansen doen verschrompelen.
Of wie weet zakt Trump de komende weken, als het echt losgaat in Amerika, wel door het ijs als commander-in-crisis.

Het is allemaal speculeren. Voorlopig krijgt president Trump hogere waarderingscijfers dan op enig moment in zijn presidentschap. En, geven ook kranten en nieuwssites toe die meestal weinig op hebben met deze president, dat heeft hij te danken aan zijn optreden tijdens de coronacrisis.
Waardering groeit: 60 procent van Democraten steunt Trumps aanpak

Helemaal opvallend: onderzoeksbureau Gallup meldt dat ook onder niet-Republikeinen de waardering voor Trump groeit. Zo vindt 60 procent van de Democraten dat hij deze crisis goed aanpakt, tegen 94 procent van de Republikeinen.

Dat kan dus allemaal best veranderen, al was het maar omdat de Amerikanen ogenschijnlijk nog maar aan het begin van de uitbraak staan en zij zich tijdens crises aanvankelijk altijd achter hun leider scharen. Maar een beetje meer oog voor de andere kant van Amerika, kan voorkomen dat Europeanen opnieuw compleet worden verrast als Trump in november opnieuw wint.
https://www.elsevierweekblad.nl/opinie/ ... ht-746310/
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Gebruikersavatar
King George
Berichten: 21303
Lid geworden op: zo sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Collectieve Anti Trump psychose

Bericht door King George »

Dat wordt dan weer janken voor Charles Groenhuijsen die al jaren de afzetting van Donald Trump heeft aangekondigd. :roll:
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam
Mahalingam
Berichten: 42550
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Collectieve Anti Trump psychose

Bericht door Mahalingam »

Al onze media pakken groots uit met wat Nicolás Maduro heeft gezegd over Trump.
Nicolás speelt gewoon in op het altijd aanwezige anti-Yankee gevoel in Zuid-Amerika.
Venezolaanse president Maduro: ‘Donald Trump, je bent een ellendig mens’
Maduro noemde de Amerikaanse president Trump donderdagavond in een tv-toespraak een ‘racistische cowboy’ en waarschuwde dat hij klaar is om te vechten als de VS en buurland Colombia het aandurven Venezuela binnen te vallen.

De Venezolaanse leider reageerde daarmee op de aanklacht van de VS tegen hem en veertien naaste medewerkers wegens drugshandel, ‘narco-terrorisme’, corruptie en witwassen. De VS hebben 15 miljoen dollar uitgeloofd voor degene die informatie levert die leidt tot Maduro’s aanhouding en berechting.

Volgens aanklagers in New York heeft Maduro samen met anderen ‘de VS overspoeld met cocaïne’ en heeft hij de drugshandel gebruikt als ‘wapen tegen Amerika’.

Maduro zegt dat de aanklachten politiek zijn gemotiveerd. De aanklagers gaan volgens hem ook voorbij aan de rol van de Amerikaanse bondgenoot Colombia als voornaamste wereldwijde leverancier van cocaïne.

‘Donald Trump, je bent een ellendig mens’, aldus Maduro in zijn tv-toespraak. ‘Je onderhoudt internationale relaties als de afpersingsartiest van de New Yorkse maffia die je ooit was als vastgoedbaas.’

In een van zijn meest giftige toespraken tegen Trump ooit, zat ook nog de dreiging van militaire reactie. ‘Als de imperialisten en de Colombiaanse oligarchie durven om ook maar vinger uit te steken, zullen ze te maken krijgen met de Bolivariaanse furie van een gehele natie, die ze allemaal zal wegvagen.’
https://www.volkskrant.nl/nieuws-achter ... ~b79824d6/
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Mahalingam
Berichten: 42550
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Collectieve Anti Trump psychose

Bericht door Mahalingam »

Two Doctors Arrested for Tearing Down Trump Flag as Their Child Begged Them To Stop

Two Florida doctors have been arrested for stealing their neighbor’s “Trump 2020” flag on April 7 after video footage caught them in the act.
Geoffrey Michael Fraiche and Laura Ann Webb-Fraiche of Gulf Breeze, Florida, were charged with criminal mischief, trespassing, larceny and contributing to the delinquency of a minor, according to WKRG-TV.

The flag belonged to 67-year-old David Brannen, South Santa Rosa News reported.
Brannen said the couple’s actions cost him about $500 in damage to the flag pole and $200 for the flag. He intends to press charges.

Ring surveillance video showed the couple driving up to the flag pole in a golf cart with two children in tow.
The eldest child cried and yelled, “No, don’t do it! You’re going to go to jail! Stop it! I don’t want you to go to jail.”
Fraiche and Webb-Fraiche ignored their child, pulled out a ladder and climbed up to grab the flag.
https://gellerreport.com/2020/04/two-do ... stop.html/
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Mahalingam
Berichten: 42550
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Collectieve Anti Trump psychose

Bericht door Mahalingam »

Dode door chloroquine is mogelijk niet schuld Trump maar moordzaak

De 68-jarige Gary Lenius stierf een gruwelijke dood nadat hij van zijn vrouw een drankje met chloroquine had gekregen. Wanda zegt dat ze van Trump had gehoord dat dat middel goed tegen corona zou helpen. Ze kocht een flesje reiniger voor visvijvers met daarin het goedje als ingrediënt en gaf dat aan haar man. Dertig minuten later werd hij doodziek. Gary stierf kort daarop in het ziekenhuis.

Haar verklaring dat ze dit op advies van Donald Trump had gedaan, ging de hele wereld over. Nu blijkt dat de politie de zaak mogelijk vindt stinken.

Turbulente relatie

Wanda zou naar eigen zeggen ook slokjes van het spul gemengd met frisdrank hebben genomen, maar herstelde wel snel. Volgens de site Free Beacon’s meldden zich kort na de dood van de man een stel vrienden bij de politie. Volgens hen hadden de twee een nogal turbulente relatie.
Gary was bovendien een slimme en goed opgeleide ingenieur die voor John Deere machines maakte. „Ik kan me niet voorstellen dat Gary zou zeggen: ik drink graag wat van dat schoonmaakmiddel waar je een koi-karper vijver mee schoonmaakt.” Een andere vriend zegt ook: „Hier klopt niks van.”
Wanda zou haar man regelmatig in het openbaar vernederd hebben. In 2001 werd ze door de politie aangehouden toen ze hem had geslagen met een vogelhuisje. Uiteindelijk trok hij zelf de aangifte in.

De politie van Mesa City zegt dat nog niet besloten is of de vrouw voor moord of doodslag wordt vervolgd.
https://www.telegraaf.nl/nieuws/1557854 ... -moordzaak
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Gebruikersavatar
King George
Berichten: 21303
Lid geworden op: zo sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Collectieve Anti Trump psychose

Bericht door King George »

Ze kan in ieder geval voorgedragen worden voor Feministe van het Jaar!
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam
Mahalingam
Berichten: 42550
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Collectieve Anti Trump psychose

Bericht door Mahalingam »

Afbeelding
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Gebruikersavatar
sjun
Berichten: 8056
Lid geworden op: zo mei 11, 2014 8:29 pm
Locatie: Visoko

Re: Collectieve Anti Trump psychose

Bericht door sjun »

Afbeelding
Het recht op vrije meningsuiting wordt algemeen geaccepteerd, totdat iemand er daadwerkelijk gebruik van wil maken.
Gebruikersavatar
sjun
Berichten: 8056
Lid geworden op: zo mei 11, 2014 8:29 pm
Locatie: Visoko

Re: Collectieve Anti Trump psychose

Bericht door sjun »

Afbeelding
Het recht op vrije meningsuiting wordt algemeen geaccepteerd, totdat iemand er daadwerkelijk gebruik van wil maken.
Gebruikersavatar
sjun
Berichten: 8056
Lid geworden op: zo mei 11, 2014 8:29 pm
Locatie: Visoko

Re: Collectieve Anti Trump psychose

Bericht door sjun »

Sietske Bergsma – Obamagate: ook voor Nederlandse media wordt het veel te heet
'Erik Mouthaans ronduit zwakzinnige duiding valt binnen geen enkele rekbare definitie van journalistiek meer'
Door: Sietske Bergsma , 20:51, 15 mei 2020

Terwijl ‘Amerika-kenner’ Eelco Bosch van Rosenthal liever nog even bezig blijft met de fophef rond het geboortecertificaat van Barack Obama (twitterde hij) en Erik – mr. Anecdote – Mouthaan weer aan het sjansen is in de straten van New York, is het licht wat door de kieren van de zorgvuldig bewaarde leugens over Obama doorschijnt niet meer tegen te houden. Een vlijmscherpe Leon de Winter schreef deze week: “Binnenkort worden alle smerige trucjes onthuld”. Hoe sterk is het fort fake news?

Véél meer dan 95 stellingen zijn er de afgelopen maanden op Obama’s kerkdeuren genageld. Deuren waarachter niet alleen de links-progressieve aflaatfabriek overuren maakt maar ook een ziekelijk verwrongen wereldbeeld schuilhoudt wat de media ondanks alles willen beschermen. Het gehele establishment negeert het heldere Latijn van de aanklachten – de verklaringen en gelekte documenten – en de beschuldigde ook. Hoe kan dat toch?

Lees hier verder
:rolleyes:

Afbeelding
Spoiler! :
Sietske Bergsma – Obamagate: ook voor Nederlandse media wordt het veel te heet

'Erik Mouthaans ronduit zwakzinnige duiding valt binnen geen enkele rekbare definitie van journalistiek meer'

Door: Sietske Bergsma , 20:51, 15 Mei 2020 TPO+
Terwijl ‘Amerika-kenner’ Eelco Bosch van Rosenthal liever nog even bezig blijft met de fophef rond het geboortecertificaat van Barack Obama (twitterde hij) en Erik – mr. Anecdote – Mouthaan weer aan het sjansen is in de straten van New York, is het licht wat door de kieren van de zorgvuldig bewaarde leugens over Obama doorschijnt niet meer tegen te houden. Een vlijmscherpe Leon de Winter schreef deze week: “Binnenkort worden alle smerige trucjes onthuld”. Hoe sterk is het fort fake news?

Véél meer dan 95 stellingen zijn er de afgelopen maanden op Obama’s kerkdeuren genageld. Deuren waarachter niet alleen de links-progressieve aflaatfabriek overuren maakt maar ook een ziekelijk verwrongen wereldbeeld schuilhoudt wat de media ondanks alles willen beschermen. Het gehele establishment negeert het heldere Latijn van de aanklachten – de verklaringen en gelekte documenten – en de beschuldigde ook. Hoe kan dat toch?

Toen Barack Obama vorige week de beslissing van het ministerie van justitie om de zaak tegen de voormalige veiligheidsadviseur van Trump, Mike Flynn, te laten vallen een ‘aanval op de rechtsstaat’ noemde (‘a threat to the rule of law’), vertrouwde hij blijkbaar nog helemaal op de fictie die de media voor hem (jaar in, jaar uit) in stand houden. Namelijk dat het onderzoek naar de Rusland-Trump relatie rechtmatig en legitiem was. Hoewel inmiddels als een paal boven water staat dat de verdachtmakingen van Trump sinds 2016, vanaf diens eerste verkiezingscampagne om precies te zijn, uitsluitend uit de hoek van het Clinton-kamp kwamen (in eerste instantie via voormalig Brits geheim agent Christopher Steele die door Clinton was ingehuurd om belastend materiaal te vinden, hetgeen in de Mueller-rapporten daarna duidelijk werd) zijn de ficties nog altijd de standaard in de berichtgeving.

‘De anti-Trump media schrijven eigenlijk maar één zin op: Het Is Gewoon Zo’
De reden dat we er nu (pas) achter komen wat zich werkelijk achter de schermen afspeelde, is dat op 7 mei 2020 maar liefst 53 schriftelijke verslagen van getuigenverhoren werden vrijgegeven. Waaronder die van een bijeenkomst op 5 januari 2017 in bijzijn van Obama, waar werd afgesproken dat Trump geen inzage mocht krijgen in wat de facto het misbruik van Mike Flynn was voor hun lastercampagne. Een tipje van de sluier vermoedelijk. ‘Obamagate’ is dus veel meer dan een hashtag of ‘campagnestrategie’ zoals de mainstream media het ook in Nederland tegen beter weten in noemen. Als ze het niet al negeren. Op de ANP nieuwsite is er geen enkel bericht over te vinden. En dat na vier jaar dagelijkse dosis van het geheel feitelijke ‘Russiagate’! Lying is only fun when you’re winning.

Of als het je tweede natuur is natuurlijk. De nieuwssite van RTL (Ritalin voor het volk) noemt Obamagate uit gewoonte maar weer een ‘woedeaanval van Trump’. Erik Mouthaans ronduit zwakzinnige duiding valt binnen geen enkele rekbare definitie van journalistiek meer. Ik zie een links activistische roddelnerd wiens culturele- en politieke interesses niet verder gaan dan de karakters in Disney’s Frozen en regenboogvlaggen. Wie had twintig jaar geleden kunnen denken dat commerciële zenders zo’n duikvlucht zouden nemen? Maar Mouthaan is niet alleen.

Een kleine rondgang langs andere (wortel)kanalen laten eenzelfde stijl zien: Obamagate reduceren tot een complottheorie en de aanval als een ordinaire ruzie betitelen tussen twee rivalen waarbij alles wat Trump doet ‘koren op zijn molen is’ en alles wat Obama doet zijn soevereine houding bevestigt. De heilige Obama kan en mag niets fout doen. Maar hoe langer hij geen president meer is, hoe ongeloofwaardiger die houding wordt. En ze hebben nog geen vervanging, de horror!

Passief communiceren dat Amerikaans nieuws ons ineens niet interesseert is ook al niet zo geloofwaardig. Amerika wás Obama voor de Nederlandse media. Nostalgisch gezwijmel aan talkshowtafels, compleet met het bespreken van Obama-fotoboeken, Michelle Obama-aanbidding, etc. etc. Arend Jan Boekestijn en zijn gekochte evenknie Rob de Wijk moesten deze week snel van onderwerp veranderen in hun wekelijkse gelul in de ruimte-podcast. ‘Rusland profiteert van de coronacrisis want olie is goedkoop!’

“Obamagate … some terrible things happened … You know what the crime is. The crime is very obvious to everybody. All you have to do is read the newspapers…”

Mouthaan-media kennen verder principieel nooit gewicht toe aan woorden van Trump behalve natuurlijk als het zo uitkomt. En de kranten waarover Trump het had, die hoeven zij niet te lezen. Zie The Federalist, (en hier ook) compleet met linkjes naar onthullende documenten, of The Hill, The Washington Examiner en zelfs CBSNews die de ‘ontsmaskeringslijst’ van zondebok Flynn vrijgaf.


Dat zijn dus niet artikelen van alternatieve media die (ook) één kant kiezen. En bovendien who cares als ze dat wel deden: in die stukken wordt tenminste wel gelinkt naar de (geclassificeerde) bronnen. En dan is er tot slot nog de Volkskrant. Ook daar is de ‘woede’ van Trump het echte nieuws. Obamagate wordt in het artikel van ‘journalist’ Bert Lanting slechts een ‘campagne’ genoemd en geen zaak. Vermoedelijk om zo Trump via een retorische achterdeur de schuld te geven. De ‘psalm 100’ van de linkse kerk. Lanting maakt het in dit stuk helemaal bont door te noteren dat “Mike Flynn heeft gelogen tegen de FBI”, iets wat niet meer dan een talking point van de Democraten is, maar hier ineens als feit opduikt.

Het is te triest voor woorden dat de Nederlandse mediaconsument in plaats van de feiten de leftover kliekjes krijgt opgediend van wat uitgerangeerde journalisten in den vreemde via de New York Times of CNN opbakken. En niet af en toe, maar de hele tijd. En niet een beetje gekleurd, maar ronduit leugenachtig. En steeds verder zinken we zo, bij gebrek aan tijd en energie om de situatie te volgen, te corrigeren en te herdefiniëren in een moeras van een ingebeeld gelijk. De anti-Trump media schrijven eigenlijk maar één zin op: Het Is Gewoon Zo. Het verspreidt zich tot alle onderwerpen waarover we niets meer weten.

En zo ben ik, al tegen het einde van deze column, nog niet eens tot een behoorlijke uiteenzetting van de complexe zaak zelf gekomen. Die uiteenzettingen zijn er gelukkig al zoals ik aangaf. Lees ze vooral. Belangrijker vind ik het blijkbaar dat de laakbare werkwijze van de media aandacht blijven krijgen. Zolang zij Obamagate kunnen afdoen als een ordinaire ruzie tussen presidenten en ons de ‘juiste’ richting denken te kunnen wijzen wordt de leugen gediend en de massa in de kerk van het establishment gehouden.

Obamagate zal met een klein zetje vanzelf uit de doeken doen wat de rol van de media in de grote cover-up van Trumps vijanden is geweest – en nog is. De ontmaskering van die leugens zullen nog groter nieuws zijn dan de val van Obama zelf. Onbegrijpelijk dat ze nog vertrouwen in de goede uitkomst van hun zaak. Of misschien ben ik het die nog niet kan bevatten dat ze ook zonder dat vertrouwen liever zichzelf te gronde richten (en iedereen om hen heen) dan de waarheid over deze machtsstrijd te accepteren en er eerlijk over te berichten.
Laatst gewijzigd door sjun op zo jul 26, 2020 1:11 pm, 1 keer totaal gewijzigd.
Het recht op vrije meningsuiting wordt algemeen geaccepteerd, totdat iemand er daadwerkelijk gebruik van wil maken.
Gebruikersavatar
sjun
Berichten: 8056
Lid geworden op: zo mei 11, 2014 8:29 pm
Locatie: Visoko

Trump Derangement Syndrome

Bericht door sjun »

Watch Out for Trump Derangement Syndrome | Larry Elder Show


Trump Derrangement Syndrome lijkt enigszins verwant te zijn aan het Sudden Jihad Syndrome maar treft vooral zichzelf als bijzonder goed na de oorlog op de hoeken van de straten uitventende Gutmenschen. Lijders kunnen ook ineens gewelddadig worden, menen dat de Nederlandse wet in Nederland niet voor hen geldt en krijgen in Nederland bijzonder vaak van D66/GroenLinks rechters de hand boven het hoofd gehouden als er geen fopstrafje uitgesproken wordt. Doorgaans wordt er ineens geen openbare orde gehandhaafd als zulke lieden publiek te hoop lopen.
Het recht op vrije meningsuiting wordt algemeen geaccepteerd, totdat iemand er daadwerkelijk gebruik van wil maken.
Gebruikersavatar
sjun
Berichten: 8056
Lid geworden op: zo mei 11, 2014 8:29 pm
Locatie: Visoko

Re: Trump Derrangement Syndrome

Bericht door sjun »

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding
Het recht op vrije meningsuiting wordt algemeen geaccepteerd, totdat iemand er daadwerkelijk gebruik van wil maken.
Gebruikersavatar
sjun
Berichten: 8056
Lid geworden op: zo mei 11, 2014 8:29 pm
Locatie: Visoko

Re: Trump Derrangement Syndrome

Bericht door sjun »

Afbeelding
Het recht op vrije meningsuiting wordt algemeen geaccepteerd, totdat iemand er daadwerkelijk gebruik van wil maken.
Mahalingam
Berichten: 42550
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Trump Derrangement Syndrome

Bericht door Mahalingam »

Twitter heeft een kanttekening (een schot voor de boeg) bij een twit van Trump geplaatst.
Daar is veel over te doen.
Gaan nu al dergelijke media eenzelfde lijn trekken? Nee, Facebook gaat er niet in mee.
Maar het personeel (wat zijn de selectecriteria voor een baan daar?)
wenst van wel en gaat dus staken.
Verzet Facebookpersoneel tegen omstreden bericht Trump houdt aan

Honderden medewerkers van Facebook hebben maandag uit verzet hun werk neergelegd, omdat het sociale medium een omstreden bericht van president Donald Trump zonder een kanttekening plaatste. ‘Als het plunderen begint, begint het schieten’, schreef de president als reactie op de rellen in de Verenigde Staten na de dood van George Floyd in Minneapolis, tot grote verontwaardiging van onder meer de Facebookmedewerkers
Eerder uitten meerdere medewerkers van Facebook ook al publiekelijk hun ongenoegen over de situatie.
Concreet wil het personeel bij Facebook dat de directie actie onderneemt. ‘Het recente besluit niks te doen aan berichten die tot geweld oproepen, berooft ons van de kans om onze gemeenschap veilig te houden’, zo klonk het in een gezamenlijk bericht van het personeel.

Zuckerberg benadrukt op zijn eigen netwerk dat hij het volstrekt oneens is met de ‘opruiende’ uitspraken van Trump, maar ook dat het de taak is van Facebook om iedereen een stem te geven. Twitter besloot vorige week wél in te grijpen, tot woede van de president.
https://www.topics.nl/techblog-verzet-f ... =brand/vk/
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Mahalingam
Berichten: 42550
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Trump Derrangement Syndrome

Bericht door Mahalingam »

En Snapchat is het volgende sociale medium dat vanwege haar roeping zich genoodzaakt voelt om Trump in een hoek te duwen.
Snapchat stops promoting Donald Trump's account due to 'racial violence'
Snapchat says it has stopped promoting President Donald Trump's account.

As a result, it will no longer feature in the app's Discover section. The firm said it would "not amplify voices who incite racial violence and injustice".
The decision follows Mr Trump saying that "vicious dogs" and "ominous weapons" would have been used on protesters if they had breached the White House fence.
It follows Twitter's decision to hide some of the president's posts.
Snapchat's parent company Snap said: "Racial violence and injustice have no place in our society and we stand together with all who seek peace, love, equality, and justice in America."
The move is likely to feed into tensions between the White House and social media, which escalated when Twitter added fact-checking tags to some of the President's tweets last week.
[...]Snapchat's action will also put further pressure on Facebook.
Ja, Facebook volgt niet de partyline. Die zal daartoe gedwongen moeten worden. Een staking van het personeel bewerkstelligt dat niet. We krijgen een omdraaing van zaken.
Facebook's Zuckerberg accused of setting dangerous precedent over Trump
Mark Zuckerberg is setting a "dangerous precedent" by allowing a post by Donald Trump to remain on Facebook, a group of civil rights leaders has warned.

Their statement followed a video call with the social media giant's founder.
The US president's post, about the widespread protests following the death of George Floyd, was hidden by Twitter last week for "glorifying violence".
Facebook staff also voiced their anger at their employer, with some staging a "virtual walkout".

In the post, the president wrote he would "send in the National Guard", and warned that "when the looting starts, the shooting starts".
Mr Trump shared the same message on Twitter, where it was hidden behind a warning label, prompting an escalating row between Twitter and the White House.

Mr Zuckerberg had previously defended his decision to leave the same post up on Facebook, saying he disagreed with Mr Trump's words but that people "should be able to see this for themselves".

After meeting Mr Zuckerberg, three civil rights leaders responded that he was wrong.
"We are disappointed and stunned by Mark's incomprehensible explanations for allowing the Trump posts to remain up," they said in a joint statement.
"He did not demonstrate understanding of historic or modern-day voter suppression and he refuses to acknowledge how Facebook is facilitating Trump's call for violence against protesters.
"Mark is setting a very dangerous precedent for other voices who would say similar harmful things on Facebook."
En er is nog zo een die zijn best doet om aan de goede kant van de geschiedenis te staan:
Online therapy firm TalkSpace has pulled out of talks about a partnership deal with the social media giant over its decision to leave the post up.
"We will not support a platform that incites violence, racism, and lies," chief executive Oren Frank tweeted.
The deal would have been worth "hundreds of thousands of dollars" to TalkSpace, Mr Frank told CNBC.
https://www.bbc.com/news/technology-52912884
https://www.bbc.com/news/technology-52877801
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Mahalingam
Berichten: 42550
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Collectieve Anti Trump psychose

Bericht door Mahalingam »

Rolling Stones dreigen Trump met rechter om gebruik liedje
The Rolling Stones zijn boos dat Donald Trump hun muziek weer heeft gebruikt tijdens een politieke bijeenkomst. De band heeft gedreigd naar de rechter te stappen als de Amerikaanse president dit nog een keer doet, laat de woordvoerder van The Rolling Stones zaterdag weten aan Amerikaanse media.

De band heeft Trump geen toestemming gegeven You Can’t Always Get What You Want te gebruiken, aldus de woordvoerder. Trump is op de hoogte gesteld dat het juridische consequenties heeft als hij het liedje weer laat horen.

In 2016 gebruikte Trump het nummer ook al tijdens zijn presidentiële campagne. Hoewel The Rolling Stones toen al herhaaldelijk hadden aangegeven dat niet op prijs te stellen, draaide de president het liedje vorige week alsnog tijdens een bijeenkomst met zijn aanhangers.

De rockers zijn niet de enige die bezwaar hebben dat Trump hun muziek draait. Eerder verboden onder anderen nabestaanden ]van Tom Petty, Rihanna, Pharrell Williams, Adele en Village People de president al hun nummers te gebruiken.
https://www.telegraaf.nl/entertainment/ ... uik-liedje
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Gebruikersavatar
sjun
Berichten: 8056
Lid geworden op: zo mei 11, 2014 8:29 pm
Locatie: Visoko

Re: Trump Derrangement Syndrome

Bericht door sjun »

We gaan vanzelf een verdere verdeling van Amerika zien als gevolg van de tactiek van cancel culture. Er zal een nieuwe verzuiling ontstaan waarin politieke overtuigingen hun eigen media krijgen. Dat is in elk geval beter dan de eenzijdige brij met gecontroleerde 'oppositie' die we hier in de mainstream media hebben. Ik verwacht daarom dat ook die opengelaten mediamarkt aan deze kant van de pas benut gaat worden. En we zien het al dat platforms aas BitChute en Parler groeien als kool want daar is namelijk nog wel diversiteit van ideeën en de uitwisseling ervan mogelijk.
Het recht op vrije meningsuiting wordt algemeen geaccepteerd, totdat iemand er daadwerkelijk gebruik van wil maken.
Gebruikersavatar
sjun
Berichten: 8056
Lid geworden op: zo mei 11, 2014 8:29 pm
Locatie: Visoko

Re: Trump Derrangement Syndrome

Bericht door sjun »

Afbeelding
Het recht op vrije meningsuiting wordt algemeen geaccepteerd, totdat iemand er daadwerkelijk gebruik van wil maken.
Gebruikersavatar
sjun
Berichten: 8056
Lid geworden op: zo mei 11, 2014 8:29 pm
Locatie: Visoko

Re: Trump Derrangement Syndrome

Bericht door sjun »

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding
Het recht op vrije meningsuiting wordt algemeen geaccepteerd, totdat iemand er daadwerkelijk gebruik van wil maken.
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 49825
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Collectieve Anti Trump psychose

Bericht door Pilgrim »

Afbeelding
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
King George
Berichten: 21303
Lid geworden op: zo sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Collectieve Anti Trump psychose

Bericht door King George »

Herinneren we nog de zaak van Nicholas Sandmann? Voor een geugensteuntje: Lees Vanaf hier.

Hoe anders bleek de waarheid in elkaar te steken.


Er kan wat mij betreft niet genoeg linkse leugenpers door het stof heen moeten gaan en fors moeten dokken.
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam
Gebruikersavatar
sjun
Berichten: 8056
Lid geworden op: zo mei 11, 2014 8:29 pm
Locatie: Visoko

Re: Trump Derrangement Syndrome

Bericht door sjun »

Leftists LOSE Their Minds Over RBG

:rolleyes:
Het recht op vrije meningsuiting wordt algemeen geaccepteerd, totdat iemand er daadwerkelijk gebruik van wil maken.
Mahalingam
Berichten: 42550
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Collectieve Anti Trump psychose

Bericht door Mahalingam »

Ook in de Socialistische Volksrepubliek Amsterdam lopen anti-Trump gekkies rond.
Het wassenbeeld van Trump bij Tussauds staat achter plexiglas. En dat helpt.
’Steen’ naar wassen Trump gegooid
Actievoerders hebben geprobeerd een steen door de ruit bij wassenbeeldenmuseum Tussauds in Amsterdam te gooien en zo het beeld van Donald Trump in de vitrine te beschadigen.

Volgens AT5 zijn er ook drie rode kruizen, het logo van Amsterdam, op het raam gespoten. De steen richtte alleen schade aan het glas aan.

Afbeelding
https://www.telegraaf.nl/nieuws/1626866 ... mp-gegooid

En een beetje Trump-bashing is goed voor het imago van Tussauds.

Afbeelding
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 77422
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Collectieve Anti Trump psychose

Bericht door Ariel »

:roll: Stenen gooien naar een pop. Dan ben je geestelijk ver afgezakt. Eng dat dit soort psychiatrische patiënten vrij los buiten kunnen lopen.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Plaats reactie