Draining the swamp.

Deze afdeling is voor algemene topics die niet passen in wat reeds voorzien is. Ze moeten wel aansluiten bij ons thema.
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 49780
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Draining the swamp.

Bericht door Pilgrim »

Steve Bannon: “We hebben met Joe Biden een enorm nationaal veiligheidsprobleem”

Geplaatst op 23 oktober 2020

Afbeelding
Steve Bannon

De Amerikaanse president Donald Trump roept minister van Justitie, William Barr, ertoe op om de “laptop uit de hel” met E-mails van Hunter Biden te onderzoeken. Hij wil dat de informatie nog voor de verkiezing naar buiten komt. Blijkbaar maakten de zoon van Joe Biden en Hillary Clinton strategisch belangrijke Amerikaanse technologie toegankelijk voor China.

“We moeten de procureur-generaal (William Barr) tot handelen brengen. Hij moet handelen, en hij moet snel handelen”, zei Trump in een exclusief interview met “Fox & Friends” dinsdag en verwees daarbij naar een bericht van de “New York Post” over het zakendoen van Hunter Biden in de Oekraïne en China.

“Dat is de laptop uit de hel”, zei Trump. “Zelfs wanneer hij [Joe Biden] niet al dit geld gekregen heeft, kun je niet naar China gaan en de zoon met $ 1,5 miljard laten rondlopen... Je kunt niet met $ 83.000,- in de maand naar de Oekraïne gaan, ... je kunt niet $ 3,5 miljoen van de vrouw van de burgemeester van Moskou krijgen.”

Trump zei, gericht tegen Hunter Biden:

“Je had geen baan voordat je vader vicepresident was... Je kunt niet gewoon met je vader rondtrekken en bij elke stop $ 1 miljard innen.”

Toen riep Trump op dat Barr zich met de zaak zou moeten bezighouden. “Hij moet iemand benoemen”, zei de president verder. “Dit is grote corruptie, en die moet voor de verkiezing bekend worden.”

“De vicepresident heeft smeergeld gekregen, en iedereen weet het, en wel al sinds lange tijd”, zei Trump in het interview met Fox News.

Het verkiezingsteam van Biden reageerde niet op het verzoek van “The Epoch Times” om hierop te reageren.

Steve Bannon: een enorm staatsveiligheidsprobleem met Joe Biden
De E-mails op Hunter Biden´s vermeende laptop laten “een enorm nationaal veiligheidsprobleem met Joe Biden en de mensen om hem heen zien”, zei Steve Bannon in een interview met de Australische tv-zender “Sky News”. De voormalige chef-strateeg van het Wite Huis is betrokken bij de onderzoek van de data op de harde schijf.

“Joe Biden heeft wat dit betreft al jarenlang gelogen, en de informatie die afkomstig is van deze harde schijf is nogal verbluffend”, zei Bannon tegen “Sky News”. “Joe Biden wees de beschuldigingen van de hand dat er in zijn familie financiële betrekkingen met China en de Chinese Communistische Partij zouden bestaan.”

“We hebben een enorm nationaal veiligheidsprobleem met Joe Biden en de mensen om hem heen. Ik denk niet dat Joe Biden op dit moment een veiligheidsonderzoek zou doorstaan, daarom weet ik niet hoe hij over 16 dagen wil kandideren als opperbevelhebber van de Verenigde Staten.”

Li Muyang, nieuwsanalist van de Chinese “Epoch Times”, zei in zijn uitzending “News Focus” dat wanneer Joe Biden werkelijk smeergeld van Hunter Biden´s business in China heeft aangenomen, dat dit als hoogverraad beoordeeld zou kunnen worden. Dan zou hij moeten rekenen op “een gevangenisstraf van 5 jaar tot levenslang”.

Het FBI en het ministerie van Justitie hebben volgens meerdere mainstream media intussen verklaard dat het bij de informatie op de laptop niet om Russische desinformatie gaat. Het FBI bevestigde in het bezit van de laptop van Hunter Biden te zijn.

Biden richt Chinees aandelenfonds op
Waar komt de bewering van Trump vandaan dat Hunter Biden met $ 1,5 miljard in China rondloopt?

De verstrengelingen tussen de Bidens en de Communistische Partij van China werden in het boek “Secret Empires” van de Amerikaanse schrijver Peter Schweizer verwerkt. Schweizer schreef in het in 2018 verschenen boek dat het Hedgefonds van Hunter Biden een contract met een dochtermaatschappij van de “Bank of China” ter waarde van $ 1,5 miljard had afgesloten.

Schweizer´s informatie verwees naar een artikel van de “Wall Street Journal”van juli 2014. Daarin stond onder verwijzing naar een woordvoerder van de “Bank of China”: Het BHR-consortium zou $ 1,5 miljard inzamelen voor investeringen buiten China.

Joe Biden werd in zijn voormalige functie als vicepresident van Amerika in het jaar 2013 door zijn zoon Hunter tijdens een China-reis begeleid. Hunter Biden was er destijds mee bezig om het Chinese aandelenfonds “BHR Partners” op te richten.

Aan de rand van het officiële bezoek van zijn vader had Hunter Biden een ontmoeting met een Chinese bankier van de “Bank of China”. Het fonds werd tien dagen na het bezoek van de Bidens aan China officieel opgericht. Tijdens deze ontmoeting zou, volgens Schweizer, deze deal van $ 1,5 miljard gesloten zijn.

Een woordvoerder van Hunter Biden benadrukte in een gesprek met “NBC News” dat hij pas jaren na de China-reis zelf in het aandelenfonds geïnvesteerd zou hebben. Pas in 2017 – na het aftreden van zijn vader als vicepresident – zou Hunter Biden aandelen ter waarde van $ 420.000,- hebben verworven. Tot dat moment was Hunter Biden bestuurslid zonder eigen aandeel.

China neemt “Henniges Automotive” over
Na de investering uit China in Hunter Biden´s fonds heeft BHR 49% van de voormalige Amerikaanse onderneming “Henniges Automotive” verworven. De resterende 51% verwierf “Aviation Industry Corporation of China” (AVIC). AVIC is een bewapenings- en vliegtuigconcern van de Chinese staat met zetel in Peking.

Zodoende had Hunter Biden het voor het Chinese regime mogelijk gemaakt om “Henniges Automotive” volledig over te nemen, benadrukte Schweizer. “Henniges Automotive” produceert o.a. precisieonderdelen voor het Amerikaanse leger.

De overname van deze voor het Amerikaanse leger belangrijke onderneming moest goedgekeurd worden door de “Foreign Investment Cooperation”. De beslissingen van de instelling van de Amerikaanse regering werden destijds genomen onder de verantwoordelijkheid van Hillary Clinton. De deal werd uiteindelijk in 2015 afgesloten. “Henniges Automotive” noemde de transactie “een van de grootste overnames van een Amerikaanse automobielproducent in de geschiedenis van de Chinese maatschappij”.

Schweizer zei daarover in een interview met “Breitbart”: “De BHR kocht ondernemingen die werkzaam waren in de Amerikaanse hightech-sector en ondernemingen die dual-use-technologieën (zowel met civiele als met militaire toepassingen” produceren. Henniges produceert nauwkeurig afgestemde anti-vibratie-technologieën.”

De bestsellerschrijver vond het onbegrijpelijk hoe het China – de grootste rivaal van de VS – mogelijk werd gemaakt om via een fonds van de zoon van de vicepresident zo´n invloed in de VS uit te oefenen.

Republikeinen roepen Barr ook op
Al op 19 oktober stuurden de Republikeinen van het Huis van Afgevaardigden een brief over deze zaak aan procureur-generaal William Barr. Zij riepen hem op om een speciaal adviseur te benoemen die de informatie op de vermeende laptop van Hunter Biden onderzoekt.

“De onthullingen werpen serieuze vragen op over de vermoedelijke deelname van de voormalige vicepresident Joe Biden aan de zaken van zijn zoon. Vooral of de voormalige vicepresident 1) tijdens zijn ambtsperiode in de Obama-regering buitenlandse gelden heeft geïnd en 2) in hoeverre de voormalige vicepresident Joe Biden het zijn zoon toestond bij buitenlandse ondernemingen te werven met toegang tot zijn vader”, stond er in de brief. De brief werd ondertekend door 11 Republikeinen uit het Congres.

De Republikeinse afgevaardigden verwezen in hun brief naar berichten van de “New York Post”, waarin vermeende E-mails van Hunter Biden geciteerd werden. De Trump-advocaat Rudy Giuliani bezat een kopie van de harde schijf, die hij aan de krant ter beschikking stelde.

De schrijvers van de brief willen dat Barr “onmiddellijk een onafhankelijke” speciale adviseur ter onderzoek van de vermeende E-mailonthullingen benoemt, en ze willen tot 23 oktober een antwoord op het verzoek.

Bron: https://www.epochtimes.de

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2020/10/23 ... sprobleem/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
sjun
Berichten: 8025
Lid geworden op: zo mei 11, 2014 8:29 pm
Locatie: Visoko

Re: Draining the swamp.

Bericht door sjun »

The Hunter Biden story social media doesn't want you to hear
Ondertussen zijn er op YouTube weer enige kanalen verdwenen die minder met het Democrat MediaConcern en haar protagonist Joe Biden op hadden:
 • Andweknow
 • X22 report
 • SGT report
 • Destroying the illusion
 • In Pursuit of Truth (ipot)
 • Praying Medic
 • Woke Societies
 • Amazing Polly
 • The Patriot Hour
 • TRUreporting
 • RedPill78
 • SpaceShot76
 • Dustin Nemos
 • Dollar Vigilante
 • Inthematrix
 • StroppyMe
 • Sarah Westall
 • Truth and Art TV
 • Just informed talk
 • Sean Morgan
 • Mouthy Buddha
 • Red Racer Video
 • Patriots Soapbox
 • Alice Down The Rabbit Hole
Ik ben benieuwd of ze allemaal op BitChute terug te vinden zijn.
Het recht op vrije meningsuiting wordt algemeen geaccepteerd, totdat iemand er daadwerkelijk gebruik van wil maken.
Gebruikersavatar
sjun
Berichten: 8025
Lid geworden op: zo mei 11, 2014 8:29 pm
Locatie: Visoko

Re: Draining the swamp.

Bericht door sjun »

How Joe Biden Got Millions In Foreign Bribes | Rudy Giuliani | Ep. 80
Het recht op vrije meningsuiting wordt algemeen geaccepteerd, totdat iemand er daadwerkelijk gebruik van wil maken.
Gebruikersavatar
sjun
Berichten: 8025
Lid geworden op: zo mei 11, 2014 8:29 pm
Locatie: Visoko

Re: Draining the swamp.

Bericht door sjun »

FBI Had Hunter Biden's Laptop for Almost a Year -- NOTHING WAS DONE


Te verwachten valt dat de ook hiervoor verantwoordelijke FBI directeur Wray vervangen zal gaan worden om de Amerikanen weer wat vertrouwen n justitie te bezorgen. Zijn rol was al bevraaglijk geworden toen hij Antifa slechts een ideologie noemde om geen georganiseerde straatterroristen te hoeven aanpakken en werd er niet beter op nu bekend geworden is dat hij ruim een jaar niets gedaan heeft met de Bidenlaptop die bij de FBI bezorgd is.
:scratch:
Het recht op vrije meningsuiting wordt algemeen geaccepteerd, totdat iemand er daadwerkelijk gebruik van wil maken.
Gebruikersavatar
sjun
Berichten: 8025
Lid geworden op: zo mei 11, 2014 8:29 pm
Locatie: Visoko

Re: Draining the swamp.

Bericht door sjun »

Steve Bannon: China is Bigger Than Burisma! Top Democratic leaders involved?


American Republic vs CCP Documentary | ZOOMING IN SPECIAL
Het recht op vrije meningsuiting wordt algemeen geaccepteerd, totdat iemand er daadwerkelijk gebruik van wil maken.
Gebruikersavatar
sjun
Berichten: 8025
Lid geworden op: zo mei 11, 2014 8:29 pm
Locatie: Visoko

Re: Draining the swamp.

Bericht door sjun »

Tucker exclusive: Tony Bobulinski, ex-Hunter Biden associate, speaks out on Joe Biden


Het volleige interview met Bobulinski.
Het recht op vrije meningsuiting wordt algemeen geaccepteerd, totdat iemand er daadwerkelijk gebruik van wil maken.
Gebruikersavatar
sjun
Berichten: 8025
Lid geworden op: zo mei 11, 2014 8:29 pm
Locatie: Visoko

Re: Draining the swamp.

Bericht door sjun »

EXCLUSIVE INTERVIEW w/ Rudy Giuliani: "There's Enough Evidence to Indict Joe Biden!"
Het recht op vrije meningsuiting wordt algemeen geaccepteerd, totdat iemand er daadwerkelijk gebruik van wil maken.
Gebruikersavatar
sjun
Berichten: 8025
Lid geworden op: zo mei 11, 2014 8:29 pm
Locatie: Visoko

Re: Draining the swamp.

Bericht door sjun »

Bradley Birkenfeld: Obama Admin Covered Up Massive Money Laundering Scandal
Het recht op vrije meningsuiting wordt algemeen geaccepteerd, totdat iemand er daadwerkelijk gebruik van wil maken.
Gebruikersavatar
sjun
Berichten: 8025
Lid geworden op: zo mei 11, 2014 8:29 pm
Locatie: Visoko

Re: Draining the swamp.

Bericht door sjun »

Rudy Giuliani pulls out Hunter Biden's laptop on-air | Newsmax TV
Het recht op vrije meningsuiting wordt algemeen geaccepteerd, totdat iemand er daadwerkelijk gebruik van wil maken.
Gebruikersavatar
sjun
Berichten: 8025
Lid geworden op: zo mei 11, 2014 8:29 pm
Locatie: Visoko

Re: Draining the swamp.

Bericht door sjun »

Glenn SNAPS Over Dem Corruption: ‘It’s Not OVER!’ | Glenn TV
Het recht op vrije meningsuiting wordt algemeen geaccepteerd, totdat iemand er daadwerkelijk gebruik van wil maken.
Gebruikersavatar
sjun
Berichten: 8025
Lid geworden op: zo mei 11, 2014 8:29 pm
Locatie: Visoko

Re: Draining the swamp.

Bericht door sjun »

TED CRUZ ERUPTS: Andrew McCabe Fumbles On THIS QUESTION...


Het lijkt me duidelijk dat ook McCabe de cel in moet om recht te doen en vertrouwen van de burgers in het juridische systeem dat misbruikt is om mensen een vals proces aan te doen en eigen misdaden te verhullen van de Obama administratie te kunnen herstellen.
Het recht op vrije meningsuiting wordt algemeen geaccepteerd, totdat iemand er daadwerkelijk gebruik van wil maken.
Gebruikersavatar
sjun
Berichten: 8025
Lid geworden op: zo mei 11, 2014 8:29 pm
Locatie: Visoko

Re: Draining the swamp.

Bericht door sjun »

General Flynn wants to know where the Durham report is
Het recht op vrije meningsuiting wordt algemeen geaccepteerd, totdat iemand er daadwerkelijk gebruik van wil maken.
Gebruikersavatar
sjun
Berichten: 8025
Lid geworden op: zo mei 11, 2014 8:29 pm
Locatie: Visoko

Re: Draining the swamp.

Bericht door sjun »

Nunes calls out Swalwell's 'hypocrisy' following alleged relationship with spy
Het recht op vrije meningsuiting wordt algemeen geaccepteerd, totdat iemand er daadwerkelijk gebruik van wil maken.
Gebruikersavatar
sjun
Berichten: 8025
Lid geworden op: zo mei 11, 2014 8:29 pm
Locatie: Visoko

Re: Draining the swamp.

Bericht door sjun »

Barr is a coward | Sebastian Gorka
Het recht op vrije meningsuiting wordt algemeen geaccepteerd, totdat iemand er daadwerkelijk gebruik van wil maken.
Gebruikersavatar
sjun
Berichten: 8025
Lid geworden op: zo mei 11, 2014 8:29 pm
Locatie: Visoko

Re: Draining the swamp.

Bericht door sjun »

Key Impeachment Player's ALARMING Secret Known to Speaker Pelosi & Rep. Schiff
Het recht op vrije meningsuiting wordt algemeen geaccepteerd, totdat iemand er daadwerkelijk gebruik van wil maken.
Gebruikersavatar
sjun
Berichten: 8025
Lid geworden op: zo mei 11, 2014 8:29 pm
Locatie: Visoko

Re: Draining the swamp.

Bericht door sjun »

Sidney Powell BOMBSHELL interview
Het recht op vrije meningsuiting wordt algemeen geaccepteerd, totdat iemand er daadwerkelijk gebruik van wil maken.
Gebruikersavatar
sjun
Berichten: 8025
Lid geworden op: zo mei 11, 2014 8:29 pm
Locatie: Visoko

Re: Draining the swamp.

Bericht door sjun »

Trump Continues To DRAIN THE SWAMP As Washington Politicians
Het recht op vrije meningsuiting wordt algemeen geaccepteerd, totdat iemand er daadwerkelijk gebruik van wil maken.
Gebruikersavatar
Ali Yas
Berichten: 6805
Lid geworden op: zo apr 15, 2012 3:24 pm
Contacteer:

Re: Draining the swamp.

Bericht door Ali Yas »

Ondertussen heeft Trump het "covid relief plan" (lees: globalistisch hobbypakket) gewoon ondertekend. De swamp wordt op zijn wenken bediend, ondanks alle stoere praat.
Truth sounds like hate to those who hate truth.
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 77388
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Draining the swamp.

Bericht door Ariel »

Ali Yas schreef:
do dec 31, 2020 10:54 am
Ondertussen heeft Trump het "covid relief plan" (lees: globalistisch hobbypakket) gewoon ondertekend. De swamp wordt op zijn wenken bediend, ondanks alle stoere praat.
Er komt geen coronasteuncheque van 2000 dollar voor Amerikanen onder een bepaalde inkomensgrens. Hoewel dat de wens was van president Trump, wordt het voorstel tegengehouden door zijn eigen Republikeinse partijgenoten in de Senaat.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Gebruikersavatar
Ali Yas
Berichten: 6805
Lid geworden op: zo apr 15, 2012 3:24 pm
Contacteer:

Re: Draining the swamp.

Bericht door Ali Yas »

Ariel schreef:
do dec 31, 2020 1:11 pm
Er komt geen coronasteuncheque van 2000 dollar voor Amerikanen onder een bepaalde inkomensgrens. Hoewel dat de wens was van president Trump,
Als dat werkelijk zijn wens was, dan had hij niet moeten tekenen voor dat peperdure flutplan en dat moeten volhouden tot er een steunpakket kwam dat wel aan zijn wensen voldeed.
Truth sounds like hate to those who hate truth.
Plaats reactie