President Donald Trump

Deze afdeling is voor algemene topics die niet passen in wat reeds voorzien is. Ze moeten wel aansluiten bij ons thema.
Gebruikersavatar
King George
Berichten: 21303
Lid geworden op: zo sep 11, 2011 1:22 pm

Re: President Donald Trump

Bericht door King George »

Goed nieuws voor Donald Trump en daarmee voor Amerika en slecht nieuws voor Sleepy Joe. Sleepy Joe kan niet rekenen op zijn zwarte kiesvee. Want 46 % van de zwarten stemt op Donald Trump. Logisch ook, want het is Donald Trump die bij daad ervoor heeft gezorgd dat meer zwarten het beter hebben gekregen.

https://www.theblaze.com/amp/ready-shoc ... 2648464175
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 49820
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: President Donald Trump

Bericht door Pilgrim »

Donald Trump: een onconventionele vredestichter (1)

24 oktober 2020 - Rob Kern

Afbeelding

Geen diplomatiek getrouwtrek, maar directe aanpak

Ook al heeft Deugend Nederland geen goed woord over voor Trump, toch is de wereld onder Trump veiliger geworden. Bovendien heeft deze ‘onbeschaafde’ president inmiddels heel wat wapenfeiten op zijn naam staan. Hij houdt niet van ellenlang diplomatiek getouwtrek in morsige VN-burelen, maar kiest voor een pragmatische aanpak waarmee hij successen behaalt. En hij is zeker geen angsthaas, betoogt Rob Kern in dit eerste artikel van een drieluik. Dit artikel is geschreven samen met Arjan Hebly.

Halve despoot

Verreweg het grootste deel van de “weldenkende” mensen in Nederland heeft de vaste overtuiging dat de afgelopen vier jaar een vreselijke zot aan het hoofd heeft gestaan van ’s werelds machtigste mogendheid, de VS. Dat laatste willen deze lieden ook nog wel eens betwijfelen, maar alla, daar gaat het hier nu even niet om. Er is vrijwel geen BN’er die zich schaamt om zijn walging over deze halve despoot – in hun ogen dan – te ventileren in welk medium dan ook.

Hier en daar zijn er in de media nog wat Laatsten der Mohikanen, zoals Leon de Winter, die een lans breken voor de Amerikaanse president Donald Trump. Maar die kunnen eenvoudig weggezet worden omdat dit soort geluiden alleen in populistische (lees ‘domme’) media de ruimte krijgen. Nee, alles welbeschouwd is Trump een gevaarlijk, oud, boos en wit heerschap, zonder enige manieren en beschaving, een man om op te kotsen, volgens deze heel weldenkende mensen welteverstaan. Onlangs zei een van hen in een vraaggesprek: “We mogen blij zijn dat er geen echte wereldcrisis in deze vier jaar is uitgebroken”. Om daarna de atoomknop te memoreren die Trump daarbij vast en zeker zou hebben ingedrukt.

Veiliger wereld
De beoordeling van de man Trump heeft veel met de vorm te maken, zo lijkt het. Daar komen we later nog op terug, maar nu eerst een paar opmerkingen over de inhoud: datgene wat Trump in deze vier jaar heeft bereikt. Over het algemeen kan worden verdedigd dat de wereld onder Trump veiliger is geworden. Het lijkt erop dat juist zijn blik naar binnen, naar Amerika zelf, ook de orde naar buiten toe ten goede is gekomen. Een mooiere paradox is bijna niet denkbaar. Het is als in een gezin. De primaire zorg van de ouders moet liggen bij de gezinsleden zelf en daarna bij die van de cirkels daarbuiten, niet andersom. En die zorg voor je eigen kring is daarna een afspiegeling van de zorg voor de kringen om je heen.

ISIS en Iran
Aan het begin van zijn ambtstermijn boekte Trump op buitenlands politiek terrein direct een aantal wapenfeiten. Hij beëindigde de oorlog in Syrië en het Kalifaat van ISIS, op dat moment zo groot als Duitsland, werd vermorzeld. Hij wist in zijn eerste buitenlandse reis in mei 2017 naar Saoedi-Arabië de denkrichting van de soennitisch-islamitische wereld te veranderen naar het niet langer ondersteunen van terroristische activiteiten in het buitenland en het met realisme tegemoet treden van de staat Israël.

Bovendien vinden de soennitische landen Trump aan hun kant in hun strijd tegen Iran. Deze sjiitische mogendheid heeft zich niet alleen in een voor het buitenland met rookgordijnen omgeven atoomprogramma weten te sjoemelen, maar zich er ook op toegelegd overal in de regio onrust te veroorzaken. Denk daarbij aan Syrië, Irak, Jemen, en Libanon met zijn Hezbollah. De Amerikaanse sancties voor Iran hebben de vorm van een wurggreep.

Historisch akkoord
De Amerikanen weten door hun economische macht ook bedrijven uit andere landen het zakendoen onmogelijk te maken. De Europese ‘bondgenoten’ staan er beteuterd naar te kijken. Zij hadden in het kielzog van Obama in 2015 juist hun kaarten gezet op Iran. En wat doet Trump? Juist het tegenovergestelde: hij treedt terug uit de Iran-deal en stekt zware sancties in.

Het effect van Trumps keuzen is echter diepgaand. Er gloort iets van een nieuwe vreedzame orde in het Midden-Oosten. Dit proces is nu na vier jaren Trump nog in volle gang. Zelfs genuanceerde criticasters van Trump, zoals buitenlandcommentator Bernard Hammelburg, betitelen de half september gesloten vrede tussen de Verenigde Arabische Emiraten, Bahrein en Israël als ‘historisch’. Ook is hard gewerkt aan een onorthodoxe oplossing voor het Palestijnse vraagstuk en het bereiken van vrede tussen Palestijnen en Israëli’s.

Aanpak Palestijnen
Trump zette in het begin van zijn ambtstermijn de toon door de Amerikaanse ambassade in Israël te verhuizen naar Jeruzalem. Hij stopte de Amerikaanse bijdrage aan de dubieuze VN-organisatie voor Palestijnse vluchtelingen, de UNRWA. En op dit moment zijn de Palestijnen welkom om mee te werken aan de nieuwe grenzen. Gebieden van Israël komen toe aan de Palestijnen en vice versa. Voor de opbouw van de nieuwe staat van de Palestijnen wordt een groot bedrag beschikbaar gesteld, maar de Palestijnen blijven weigeren aan dit alles deel te nemen.

De Arabische steun voor de Palestijnen, zo die ooit al erg innig was, lijkt nu ook publiekelijk af te brokkelen. Deze Arabische bondgenoten zien ook dat de eisen van de Palestijnen elk raakvlak met de realiteit missen. Maar het vredesplan lijkt zich, onder aanvoering van Trumps schoonzoon Jared Kushner, ondanks de opstelling van de Palestijnen als een niet te stoppen machine voort te bewegen richting een nieuwe realiteit, een nieuwe vrede.

Koerden
Buiten dergelijke grote strategische bewegingen en plannen in het Midden-Oosten heeft Trump ook oog voor de dagelijkse gang van zaken op de grond. Zo leken de Koerden, die een belangrijke rol hebben gespeeld in de overwinning op ISIS, ten prooi te vallen aan hun aartsvijanden, de Turken. Donald Trump regelde in een persoonlijk contact met Erdogan dat dat niet ging gebeuren. Een per direct ingestelde gedemilitariseerde zone houdt de twee partijen uit elkaar.

Geen ellenlang diplomatiek getouwtrek in morsige VN-burelen, maar direct de koe bij de horens gevat en de zaak oplossen. Dat lijkt het devies van deze president.

Servië en Kosovo
Voor Europa bereikte Trump een ongekend resultaat door de bemiddeling in de vrede tussen Servië en Kosovo, beide geen EU-lidstaten. Dit lijkt mogelijk een speldenprik, maar de betekenis hiervan is belangrijk. Kosovo is, als resultaat van de voormalige Ottomaanse expansiedrift, overwegend door moslims bewoond (overigens pas na de etnische zuiveringen door de Kosovaren van de Serviërs in de negentiger jaren). Servië daarentegen staat, samen met Hongarije en Polen, juist symbool voor de teweerstelling van Europa en de christelijke wereld tegen het Ottomaanse rijk.

In 1999 hebben Europa, waaronder Nederland, en de toenmalige VS onder leiding van Bill Clinton, het nodig gevonden Belgrado en diverse andere Servische steden drie maanden lang te bombarderen. Is het Europa niet gelukt om deze open wond te helen, Donald Trump wel. En beide landen, Kosovo als eerste moslimland ter wereld, zullen hun ambassade verplaatsen naar Jeruzalem.

Noord-Korea
Een van de moeilijkste buitenlandse dossiers is Noord-Korea, zelfs Obama heeft dat bij zijn aftreden erkend. Afgezien van het feit dat nu lastig valt vast te stellen hoe de vlag er in de relatie met dit land bijhangt, feit is dat Trump dit dossier met beide handen heeft aangegrepen. De tactiek van Trump is er een van erkenning van het land en zijn leider, en niet van negatie. Het meest krenkende wat mensen en staten elkaar kunnen aandoen, is elkaar negeren. Daarvoor heeft Trump duidelijk niet gekozen. Hij heeft ingeschat dat dit regime en deze leider kennelijk bij de historische fase van dit land horen, en dat zij zelf zullen moeten kiezen voor een andere weg.

China
In het stokken van de relatie tussen de VS en Noord-Korea speelt hoogstwaarschijnlijk China een voorname rol. Want China voelt zich door de VS tekortgedaan. De redenatie van Trump ten aanzien van alle goedkope arbeidslanden, dus niet alleen China maar ook Mexico en Canada, is echter glashelder. Het moet afgelopen zijn met de eenzijdige bevoordeling van deze landen in handel, productie en internationale verdragen (waaronder het Klimaatakkoord van Parijs) ten opzichte van de Verenigde Staten. Dat levert voor de (Democratische) middenklasse wel goedkope mobieltjes op, maar kost duizenden banen in de hele VS.

Al deze koeien en nog vele andere internationale vraagstukken heeft Trump bij de horens durven pakken, want één ding kunnen we hem niet aanwrijven en dat is dat hij een angsthaas is.

https://opiniez.com/2020/10/24/donald-t ... /rob-kern/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 49820
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: President Donald Trump

Bericht door Pilgrim »

“New York Post” steunt president Trump! (26-10-2020)

Afbeelding

Lees HIER!
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 49820
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: President Donald Trump

Bericht door Pilgrim »

Amy Coney Barrett is rechter aan het hoogste Amerikaanse gerechtshof: Senaat bevestigt kandidate van Trump

Geplaatst op 27 oktober 2020

Afbeelding

Ruim een week voor de presidentsverkiezingen heeft de Amerikaanse Senaat gisteren de conservatieve juriste Amey Coney Barrett als nieuwe rechter van het constitutioneel hof bevestigd. “Dit is een belangrijke dag voor Amerika”, zei president Donald Trump, die de 48-jarige in september als opvolgster van de linkse rechter Ruth Bader Ginsburg voor het constitutioneel gerechtshof had genomineerd. Met de benoeming van zijn kandidate behaalt de president in de eindspurt van de verkiezingscampagne een belangrijk succes.

52 van de 100 Senatoren stemden maandagavond in de laatste stemming voor Barrett. Toen het resultaat van de stemming werd verkondigd, brak er in de Senaat applaus van de Republikeinen los.

De Republikeinen vormen in de Senaat met 53 Senatoren de meerderheid. Daarom gold een benoeming van Barrett als bijna zeker. Slechts één Republikeinse Senator ging aan de kant van de oppositionele Democraten staan, die unaniem tegen Barrett stemden. Die neemt nu nog voor de presidentsverkiezingen op 3 november zitting in het constitutioneel gerechtshof.

Trump sprak van een “belangrijke dag” voor de VS
Trump ontving Barrett na de stemming in de Senaat voor een beëdigingceremonie op het gazon van het Witte Huis. De president sprak van een “belangrijke dag” voor de VS evenals voor de grondwet en de rechtsstaat van het land.

Barrett, die een eed aflegde op de grondwet, beloofde zich als rechter van het constitutioneel gerechtshof niet door haar persoonlijke overtuigingen te laten leiden. Ze zou haar werk aan het hoogste gerechtshof “onafhankelijk van politieke kampen en mijn eigen voorkeuren” gaan doen. Vandaag werd ze door een zwarte rechter ingezworen aan het constitutioneel gerechtshof.

Met de benoeming van de 48-jarige kan Trump in de eindspurt van de verkiezingsstrijd scoren bij conservatieve kiezers, voor wie conservatieve rechters aan het constitutioneel gerechtshof heel belangrijk zijn. De conservatieve meerderheid aan het machtige Supreme Court wordt door de benoeming van Barrett naar zes tegen drie uitgebreid – en jarenlang of zelfs tientallen jaren lang gegarandeerd. Rechters van het Supreme Court worden in Amerika voor hun leven benoemd.

Democraten proberen met de benoeming van Barrett kiezers te mobiliseren
Trump had Barrett in september na de dood van de linkse rechter Ginsburg voor het Supreme Court genomineerd. Dat zorgde bij de oppositionele Democraten voor boosheid en verontwaardiging: ze riepen de president tevergeefs op de zetel zo kort voor de verkiezingen niet nieuw te bezetten. DE oppositiepartij argumenteerde dat de verkiezingsoverwinnaar het recht zou moeten krijgen om een nieuwe rechter te nomineren.

De Democraten waren echter met het oog op de conservatieve meerderheid in de Senaat uiteindelijk machteloos. Daarom proberen ze voor de presidentsverkiezingen en de verkiezingen voor het Congres met de benoeming van Barrett kiezers te mobiliseren. Ze waarschuwen dat het conservatief gedomineerde Supreme Court de gezondheidshervorming van Trump´s voorganger Barack Obama ongedaan zou kunnen maken, die aan 20 miljoen mensen toegang tot een ziektekostenverzekering had gegeven. Ook zou volgens hen het recht op abortus in gevaar zijn.

Derde conservatieve bezetting van het Supreme Court
De gelovige katholieke Barrett geniet veel aanzien in conservatieve en katholieke kringen. Bij de hoorzittingen in de justitiële commissie twee weken geleden had ze het afgewezen om een standpunt in te nemen over omstreden onderwerpen zoals het gezondheidsstelsel, het recht op abortus en het homohuwelijk. Ook weigerde ze toe te zeggen dat zij zichzelf partijdig zou verklaren mocht Trump bij een verkiezingsnederlaag het hoogste gerechtshof opzoeken.

Voor Barrett´s benoeming had Trump sinds zijn ambtsaanvaarding al twee conservatieve juristen tot rechters aan het Supreme Court benoemd: Neil Gorsuch in 2017 en Brett Kavanaugh in 2018. Omdat het Supreme Court bij belangrijke onenigheden vaak het laatste woord heeft, is de politieke oriëntering van het gerechtshof van beslissende betekenis.

Bron: epochtimes.de

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2020/10/27 ... van-trump/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
sjun
Berichten: 8056
Lid geworden op: zo mei 11, 2014 8:29 pm
Locatie: Visoko

Re: President Donald Trump

Bericht door sjun »

FUNNY + Powerful - TRUMP CAMPAIGN ADS
Het recht op vrije meningsuiting wordt algemeen geaccepteerd, totdat iemand er daadwerkelijk gebruik van wil maken.
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 49820
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: President Donald Trump

Bericht door Pilgrim »

“Meneer de president, stopt u ´The Great Reset´”

Geplaatst op 31 oktober 2020

Afbeelding

Open brief van aartsbisschop Carlo Maria Viganò (foto) aan president Trump

Carlo Maria Viganò, aartsbisschop van Ulpiana en voormalig apostolische nuntius in de VS, roept er in een open brief de huidige Amerikaanse president Donald Trump toe op om “The Great Reset” te stoppen. Hij, Trump, zou het “laatste bolwerk tegen de werelddictatuur” zijn.


Paus Benedictus XVI. benoemde Carlo Maria Viganò in oktober 2011 tot apostolische nuntius in de Verenigde Staten, zijn ambtsperiode eindigde in 2016. Hij behoort tot de rationalisten van het misbruikschandaal van katholieke geestelijken in de VS, dat, aldus Viganò, de huidige paus Franciscus onder het tapijt zal proberen te vegen. In een brief riep Viganò de uit Argentinië afkomstige paus daarom op om af te treden. In het langzaam ten einde gaande jaar beschuldigde hij de paus van afvalligheid van het geloof, nadat deze was opgekomen voor de civielrechtelijke erkenning van homoseksuele partnerschappen. Viganò geldt als een van de grootste critici van paus Franciscus.

In juni schreef Viganò een eerste open brief aan de Amerikaanse president Donald Trump, waarin hij de tegenstanders van Trump “kinderen van de duisternis” noemde, wier bedoeling het zou zijn om “strategische posities in regeringen, politiek, economie en media” te bezetten respectievelijk die al zouden bezetten. Vanuit deze machtsposities willen ze “de familie en de natie vernietigen, arbeiders ten gunste van hun onmetelijke rijkdom uitbuiten en interne splijtingen en oorlogen bevorderen”. Een bewijs daarvoor zou de coronacrisis zijn, waarin zij hun ware bedoelingen getoond en sociale onlusten aangewakkerd hebben.

Nu heeft Viganò zich opnieuw met een open brief tot president Trump gericht (lees hier het origineel). Hij roept Trump ertoe op zich te verzetten tegen “The Great Reset”, de door het World Economic Forum onder leiding van Klaus Schwab nagestreefde grote nieuwe start. Hij, president Trump, zou het “laatste bolwerk tegen de werelddictatuur” zijn, schrijft de voormalige nuntius.

Bron: freiewelt.net

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2020/10/31 ... eat-reset/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 49820
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: President Donald Trump

Bericht door Pilgrim »

7 dingen waar je met je klauwen van afblijft!

Afbeelding

1. Mijn geloof 2. Mijn familie 3. Mijn president 4. Mijn vlag 5. Mijn vuurwapens 6. Mijn land 7. Mijn vrijheid

Geplaatst via: E.J. Bron (via Twitter; “rené”)
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 49820
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: President Donald Trump

Bericht door Pilgrim »

Donald Trump in Pennsylvania!

Afbeelding

(Wellicht kan de onbevooroordeelde Erik Mouthaan dit nader duiden?)

Geplaatst via: E.J. Bron (via Twitter; Terrence K. Williams)
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 49820
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: President Donald Trump

Bericht door Pilgrim »

De successen van Donald Trump zijn onomkeerbaar

1 november 2020 - Uri van As

Afbeelding

Droom links-liberale wereldorde is voorbij

In het artikel de hysterische haatoorlog tegen president Donald Trump komt het monsterverbond tussen onze links-liberale elites, de main stream media en Big Tech aan bod en hun strijd tegen Trump en zijn achterban. In Macabere manipulatietechnieken in de Trump-verslaggeving van de NOS wordt zichtbaar gemaakt hoe de grootste nieuwsorganisatie van ons land het nieuws over Trump en zijn kiezers volledig vervormt, vervalst en manipuleert. De werkelijkheid is dat Amerikanen uit alle lagen en groepen van de bevolking het beleid van president Trump steunen.

Deel 3: Hoe succesvol verloopt de haatoorlog tegen Donald Trump in de rest van de wereld? En hoe wordt daar het buitenlandbeleid van deze president beoordeeld?


Lees verder>>>
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
sjun
Berichten: 8056
Lid geworden op: zo mei 11, 2014 8:29 pm
Locatie: Visoko

Re: President Donald Trump

Bericht door sjun »

Het recht op vrije meningsuiting wordt algemeen geaccepteerd, totdat iemand er daadwerkelijk gebruik van wil maken.
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 49820
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: President Donald Trump

Bericht door Pilgrim »

President Trump heeft de VS op een pad naar vrijheid en kansen gezet,maar Joe Biden wil hun op een pad naar socialisme en afbouw leiden

Posted on November 2, 2020 by The Balkans Chronicles

Afbeelding

Amerika staat aan de vooravond van de presidentsverkiezing. “Deze verkiezing bepaalt of we de Amerikaanse Droom redden, of dat we een socialistische agenda toestaan ons gekoesterde lot te vernietigen. We hebben de afgelopen vier jaar de schade opgeruimd die Joe Biden de laatste 47 jaar heeft toegebracht. Als Joe Biden wint, zou radicaal links de macht krijgen en anarchisten, onruststokers, en criminelen vrij spel. Zolang ik ben president, verdedig ik het absolute recht van elke Amerikaanse burger om in veiligheid, waardigheid en vrede te leven”, zegt de Amerikaanse president Donald Trump…

De links Democraten erop uit zijn om van Amerika een quasi-socialistische staat te maken. Joe Biden wordt een handtekeningmachine voor radicaal-links. De ideeën die zijn campagneteam naar buiten bracht zijn duidelijk, een stap naar links fascisme voor Biden. Hij heeft linkse splintergroepen omarmd -communisten, socialisten, islamisten-, omdat zijn partij daar nu staat. Die is volledig gegijzeld door radicaal links. Dus je kunt rustig zeggen dat Joe Biden en Kamala Harris de meest extreem-linkse regering zullen vormen in de geschiedenis van dit land. Kamala heeft meer respect voor moordende zwarten, dan voor law en order. Dus we zouden te maken krijgen met een Orwelliaanse dictatuur, gewenst door zowel de ‘Deep State’ (Amerikaanse schaduwregering). Met de linkse democraten krijgt het cultuurmarxisme de overhand. Die uit zijn op polarisatie. Minderheden die niet verbinden, maar totalitair hun marxistische doelen uitrollen en het opleggen aan een ieder. Weg vrijheid van meningsuiting. Weg met vrede. Voortschrijdende secularisatie. Haat en geweld is waar ze voor staan als je niet met ze eens bent. Waar geen plaats is voor het christendom, maar wel voor de islam fascisme...

Joe Biden kreeg ook steun van onder anderen Congreslid Ilhan Omar. Zij is een van de eerste moslims in het Congres. Biden belooft, als hij president wordt, op de eerste dag direct de anti-islamitische wetgeving van Donald Trump in te trekken. Biden wil meer aandacht voor moslims en de islam in de VS. Hij wil dat er op Amerikaanse scholen meer en beter onderwijs over de islam wordt gegeven: “Ik wens dat we op onze scholen meer leren over het islamitische geloof.” Biden citeert ook Mohammed, die de shariawetgeving uitspreekt: “Als je iets verkeerds ziet, gebruik je hand. Als je je hand niet kunt gebruiken, gebruik dan je tong en als je je tong niet kunt gebruiken, gebruik dan je hart”, teksten waarmee Mohammed de sharia handhaafde. Dus, ze hebben nu een kandidaat, die eigenlijk zegt ‘laten we de sharia handhaven’. Verschrikkelijk!...

Mohammed bracht sharia en zijn volgelingen moeten die tot stand brengen en handhaven. Dat doen ze middels verschillende vormen van jihad. Er zijn drie vormen van jihad. Van de hand: daadwerkelijk de sharia instellen via geweld en de sharia-straffen uitvoeren – denk aan IS. Van de tong: prediken, veroordelen en sharia eisen. En jihad van het hart: haat de kwaadaardigheid om je heen en verlang naar de tijd dat die vernietigd zal worden. Islam is een wrede en vernietigende veroveringsleer; er zit geen menselijke beschaving in. Het leert onbeperkte wreedheid, slavernij en massaslachtingen; wat dan ook in de geschiedenis gebeurd is: India, Europa, Afrika. Deze verschrikkelijke jihad-ideologie is gericht op de wereldwijde onderwerping van alles en iedereen, in woord en daad, overal en zo snel mogelijk, met alle middelen die echte moslims ter beschikking staan. Moslims die dat niet doen zijn geen echte moslims...

Als we kijken naar de situatie voor de Corona crisis, dan was dat een extreem positieve gang van zaken voor Amerika, met de laagste werkeloosheid sinds de depressie, de meeste bedrijvigheid en vooral een groot vertrouwen bij het Amerikaanse bedrijfsleven. Sinds Trump hebben miljoenen mensen weer werk en eten op tafel. Hij heeft miljoenen banen gecreëerd, het land heeft het hoogste bruto nationaal product in jaren, de prijzen zijn lager en er is economische groei. Er zijn belastingverlagingen doorgevoerd. Hij is uit het Klimaatakkoord van Parijs gestapt. Daardoor heeft dat akkoord veel aan waarde ingeboet en hoeft de Amerikaanse belastingbetaler niet op te draaien voor allerlei miljarden kostende en onzinnige anti-CO2-maatregelen...

Trump, wat je verder ook van hem kon zeggen, in ieder geval niet happig leek om zijn land mee te slepen in nieuwe oorlogen. De situatie in Syrië is onder het bewind van Trump gede-escaleerd. Hij heeft de steun aan jihad-rebellen die tegen Assad vechten gestopt, wat de stabiliteit in het Midden-Oosten ten goede komt. Wat er nu in het Midden-Oosten gebeurt, komt mede door wat Trump daar gedaan heeft. Het feit dat de Verenigde Arabische Emiraten Israël erkennen en diplomatieke banden met het land aangaan, is onder meer te danken aan Trumps vredesplan voor het Midden-Oosten. Trump wil ook zo snel mogelijk de militairen weg uit het Midden-Oosten om zo zijn focus naar communistische China te verleggen, waarin hij een grotere bedreiging ziet voor zijn land. En terwijl Trump vocht voor vrije handel en tegen China, is Biden een cheerleader voor China. Bij een campagnebijeenkomst eind februari, vertelde Joe Biden dat hij in zijn periode als vicepresident onder Barack Obama meer tijd had doorgebracht met Xi Jinping, dan met welke wereldleider dan ook. Hij vertelde 4 jaar geleden nog bevriend te zijn met communistische Chinese dictator Jinping...

Als je iets positiefs zegt over Trump, word je door menig anti-Trumper meteen haatdragend genoemd en voor racist en nazi uitgemaakt. Op linkse zenders als CNN en MSNBC wordt Trump dagelijks geportretteerd als een incompetente clown, wiens presidentschap de geschiedenis zal ingaan als een absolute farce. Sinds de dag dat hij verkozen is hebben de democraten en linkse media Trump gedemoniseerd, protesten en plunderingen in 2017, beschuldigd van seksuele mishandelingen, een nepverhaal over Russische samenwerking, afzettingsprocedures, en alles wat hij zegt op de meest negatieve manier verdraaien. De links Democraten blijven doorgaan op de bewering van Russische inmenging in de verkiezingen van 2016, maar willen in geen geval enige wijziging aan de grootste vorm van inmenging in die verkiezingen, door de eigen grote bedrijven, de banken, de privé-zorgsector, de farma-industrie, de militaire industrie en de linkse media. En wat ze al helemaal niet afkeuren is de eigen grootschalige inmenging in de verkiezingen van andere landen, iets waar de VS sinds 1945 als geen ander in uitblinkt...

Trump zou de verkiezingen van 2020 weer winnen. Amerikaanse christenen hielpen drie jaar geleden Donald Trump aan de macht, en als de voortekenen niet bedriegen, stemmen ze in november opnieuw op hem. Trump staat voor de ‘christelijke cultuur’. Veel meer dan in Nederland/West-Europa is er in Amerika een strijd gaande tussen die cultuur en linkse globalistische socialistische cultuur-dictatuur. Bij elk conflict tussen die culturen, of het nu gaat om genderneutrale toiletten of het ophangen van de tien geboden in rechtbanken, kiest Trump de kant van de christenen. Joe Biden kiest de kant van de islam. Trump is ook de man die kiezers weer een plek gegeven heeft in eigen land, nadat ze zich jarenlang verweesd gevoeld hadden onder een steeds politiek correcter regime van mooipraters. Iemand die hen weer een toekomst zal geven in een land waar tienduizenden fabrieken sloten en miljoenen jobs naar China verhuisden. Iemand die hen respecteert voor wie ze zijn, voor het werk dat ze doen en die geen oordeel velt over hun gebrek aan scholing of vaak fervente geloof...

De Democraten agenda is gebaseerd op controle door de overheid. Van Trump op vrijheid. Hij identificeert zich met ‘het volk’, ziet zijn achterban als één grote groep en keert zich tegen ‘de elite’. Trump opkomst is in feite een aanklacht tegen het tweepartijenstelsel: heel veel mensen wilden verandering, voelden zich niet gehoord, maar hadden het gevoel dat er niemand luisterde. Ze vonden in Trump iemand die dat wel deed, die hun taal sprak en hun weerzin tegen de elite en de media deelde. Dat alles maakt van Donald Trump ook in 2020 weer een zeer belangrijke kandidaat. Deze verkiezing is niet gewoon tussen Republikeins of Democratisch. Het gaat over de keuze of Amerika wel Amerika zal blijven. Je kunt een stem op Trump zien als een stem tegen islam fascisme, marxisme -socialisme, de globalistische linkse dictatuur, die al decennia lang oorlogen voert over de hele wereld en miljoenen mensen doodt. Mensen moeten begrijpen dat de linkse globalisten de echte bedreiging zijn geweest, en altijd zullen zijn.Trump is de ENIGE die het vrije westen beschermt.
Democraten en hun marxistische vriendjes zijn uitsluitend gericht op macht, oorlog, corruptie, terreur, censuur en onderdrukking.Trump tikte de linkse MSM-journalisten op hun vingers voor de partijdige berichtgeving over de gewelddadige clash tussen (uiterst) rechtse en (extreem) linkse relschoppers. Journalistiek is dood en begraven. Sinds Trump de race naar het presidentschap heeft gestart werd er GEEN ENKEL artikel in zijn voordeel geschreven.

https://zlj13051967.wordpress.com/2020/ ... uw-leiden/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
sjun
Berichten: 8056
Lid geworden op: zo mei 11, 2014 8:29 pm
Locatie: Visoko

Re: President Donald Trump

Bericht door sjun »

Hear this Archbishop’s POWERFUL warning letter for President Trump
Het recht op vrije meningsuiting wordt algemeen geaccepteerd, totdat iemand er daadwerkelijk gebruik van wil maken.
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 49820
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: President Donald Trump

Bericht door Pilgrim »

TRUMP, PRESIDENT VAN DE HOOP

Geplaatst op 3 november 2020

Afbeelding

Op 16 juni 2015 daalt een lange, forse man met zijn veel jongere vrouw af van de roltrap in de Trump Tower, New York, en kondigt aan dat hij president wil worden van de VS. Hij neemt het op tegen achttien gerenommeerde tegenkandidaten van de Republikeinse Partij, wint de voorverkiezingen van de partij en zegeviert uiteindelijk tegen elke verwachting in over Hillary Clinton.

Zijn hele presidentschap wordt hij aangevallen door de Democraten en de media vanwege de Russische hoax, die na jarenlang onderzoek onjuist bleek te zijn. Daarna wordt hij impeached door het Amerikaanse Congres in verband met een onschuldig telefoongesprek met de president van Oekraïne.

Op 2 oktober 2020 wordt bekend dat Trump besmet is met Covid -19. Drie dagen later is hij al ontslagen uit het ziekenhuis en pakt hij zijn taken weer op.

In dit artikel schetsen wij de achtergronden van Trump, werken wij zijn strijd tegen de elite uit en zijn aanpak van Covid 19.

Achtergronden
Donald John Trump werd geboren op 14 juni 1946 in Queens, als een na jongste in een gezin van vijf kinderen. Hij heeft twee zussen en twee broers. Zijn vader was een succesvolle vastgoedontwikkelaar, Donald zette zijn zaak voort. Omdat hij onhandelbaar was, stuurden zijn ouders hem naar de New York Military Academy toen hij dertien jaar was. Hij bleef daar tot zijn 17e. Daarna ging hij studeren en behaalde hij zijn Bachelor of Science in economie.

De strijd tegen de elite
Tot zijn verkiezing als president was Trump een zeer populaire figuur in de VS, die met grote regelmaat werd gevraagd door de media en geïnterviewd over zijn meningen. Veertien jaar had hij op de Amerikaanse TV het zeer succesvolle programma The Apprentice.

De weerstand van de media, de beroepspolitici en big tech tegen Trump werd immens, toen hij eenmaal president was. Velen denken dat dit komt door zijn ruwe stijl, waarmee men kennelijk tot dan geen problemen had. Volgens ons komt dit alleen door de agenda van de president. Sinds twintig of dertig jaar groeit in het Westen een soort globalistisch bewustzijn, dat thans resulteert in open grenzen, het aanmoedigen van illegale immigratie en het sluiten van handelsovereenkomsten tussen landen, waardoor bedrijven uit de Westerse wereld werk kunnen uitbesteden in landen waar arbeid goedkoop is. Op opleidingsinstituten worden de kinderen opgevoed met neomarxistische ideeën en ook in de rechterlijke macht neemt dit gedachtegoed de overhand.

In de VS leidde dit tot een ongekende welvaart van een groot deel van de hoger opgeleide bevolking, maar ook tot immense armoede van de lager opgeleiden. Zo zijn er onder de presidenten Clinton, Bush en Obama duizenden Amerikaanse fabrieken gesloten en verhuisd naar het buitenland. Deze tegenstelling tussen globalisme en de politiek van Trump´s America First verklaart onder meer de grote weerstand die deze president oproept. Trump moet dagelijks vechten tegen immense krachten. Via de sociale media bereikt hij miljoenen mensen om de voortdurende valse aantijgingen te pareren.

Trumps aanpak van Covid 19
In het tweede presidentiële debat tussen Joe Biden en Trump beschuldigde Biden – refererend aan het boek Rage van Bob Woodward – Trump ervan dat hij het Amerikaanse volk niet tijdig inlichtte over de ernst van de pandemie, terwijl die hem wel bekend was. Trump antwoordde dat de VS als enige land, tegen het advies in van dokter Anthony Fauci, prominent lid van de White House Coronavirus Task Force, op 31 januari 2020 een inreisverbod vanuit China instelde. Op 13 maart volgde een gedeeltelijk inreisverbod vanuit het grootste deel van Europa. Trump heeft onmiddellijk zijn vicepresident Mike Pence aangesteld als coördinator van de Covid-19-aanpak. Trump´s schoonzoon en adviseur Jared Kushner regelde in een recordtempo voldoende beademingsapparatuur. En het voortdurende overleg met de farmaceutische industrie zorgt voor de snelle ontwikkeling van geneesmiddelen. Volgens Fauci zal er al in 2020 een vaccin zijn.

Biden betichtte Trump van xenofobie, omdat hij een inreisverbod vanuit China instelde. Nancy Pelosi, voorzitter van het Huis van Afgevaardigden, liet zich in maart nog in Chinatown, New York, zien om aan te tonen dat het virus ongevaarlijk is. Dit alles belet de media en de Democraten niet de 200.000 Amerikaanse Covid 19-doden in de schoenen van Trump te schuiven. Trump erkent dat hij Woodward gezegd heeft dat hij wist dat het virus gevaarlijk was. Hij nam alle noodzakelijke maatregelen, maar wilde het Amerikaanse volk niet onnodig in paniek brengen. De 200.000 Amerikaanse doden zijn in vergelijking met andere landen, bijvoorbeeld België – dat neem ik als voorbeeld omdat de Nederlandse cijfers niet te vertrouwen zijn – laag. In België ligt het aantal doden geëxtrapoleerd naar het bevolkingsaantal een derde hoger dan in de VS.

Vroegtijdige behandeling helpt
Terwijl er in Nederland een niet-consequent, zwalkend en slecht beleid gevoerd wordt dat de psyche van de bevolking aantast, gaat het er in de VS anders aan toe. Over de Nederlandse aanpak schreef ik eerder een artikel. Nu is in Nederland alles veel erger. Onvoldoende Remdesivir, onvoldoende bedden, zieken worden naar Duitsland gebracht. De behandeling van Covid-19, zo zegt Trump, en heeft hij zelf ervaren, moet zo vroeg mogelijk beginnen. Daarentegen worden in Nederland besmette patiënten na een positieve test naar huis gestuurd. Zij moeten zeven dagen binnen blijven. Als de toestand verslechtert, wordt de patiënt opgenomen, maar dan is er al heel veel beschadiging, vooral in de longen van de patiënt.

Gratis Regeneron
In zijn rally in North Carolina op 24 oktober jl. vertelde Trump dat in de VS de scholen, restaurants en fabrieken weer open moeten. En dat jongeren een sterk immuunsysteem hebben, waardoor zij uitstekend de besmetting aan kunnen. Volgens hem lijkt het aantal besmettingen in de VS alleen toe te nemen, omdat er op grotere schaal wordt getest. Hij citeert Fauci, die meer dan twee miljoen Amerikaanse doden heeft voorspeld. Dat is voorkomen door het vroege inreisverbod vanuit China. Trump zegt dat wij nu heel veel weten over Covid-19 en dat wij de medicijnen hebben om het te genezen. Het geneesmiddel waardoor hij genezen is, Regeneron, stelt hij gratis beschikbaar aan elke Amerikaanse burger die het nodig heeft. Er moet gelet worden op de ouderen. Het is diep aandoenlijk als je hem op het gazon van het Witte Huis uit volle overtuiging ziet verklaren dat alle ouderen gratis de behandeling krijgen, die hij gehad heeft.

Hoop
Bijna elke patiënt die ik als psychotherapeut behandel, heeft op de een of andere manier last van Covid-19. Depressies, angsten en vooral het gebrek aan hoop voor de toekomst spelen op. Als dit nog lang doorgaat, zal een hele generatie vooral jongeren te kampen hebben met psychische stoornissen. Dit is vooral te danken aan de rigiditeit van het RIVM en de angstige en domme aanpak van premier Rutte.

Trump biedt de Amerikanen hoop, Rutte biedt ons uitzichtloosheid.

Door: Arjan Hebly & Rob Kern

https://ejbron.wordpress.com/2020/11/03 ... n-de-hoop/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 49820
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: President Donald Trump

Bericht door Pilgrim »

Luchtfoto van Trump´s manifestatie...

Afbeelding
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
hans van de mortel
Berichten: 6736
Lid geworden op: zo jun 03, 2007 12:41 pm

Re: President Donald Trump

Bericht door hans van de mortel »

Slaat nergens op.
Geen eigen mening verkondigen is de vrijwillige celstraf van het verstand.

CITATEN OVER PROFEET MOHAMMED
Gebruikersavatar
hans van de mortel
Berichten: 6736
Lid geworden op: zo jun 03, 2007 12:41 pm

Re: President Donald Trump

Bericht door hans van de mortel »

Pilgrim schreef:
di nov 03, 2020 5:33 pm
TRUMP, PRESIDENT VAN DE HOOP

Geplaatst op 3 november 2020

Afbeelding

Trump biedt de Amerikanen hoop, Rutte biedt ons uitzichtloosheid.

Door: Arjan Hebly & Rob Kern

https://ejbron.wordpress.com/2020/11/03 ... n-de-hoop/
Een van de beste artikelen over maanden. Wat moet een in de waarheid geïnteresseerd mens doen zonder dit forum? Tot Allah bidden?

Zijn eigen verstand gebruiken. Klopt! Maar het leuke is dat je bijna alles op dit forum bevestigd ziet hoe je er al eerder zelf over dacht. Bijna alles . . . de aanvullingen op wat je nog niet weet lees je ook hier. icon_thumbup.gif
Geen eigen mening verkondigen is de vrijwillige celstraf van het verstand.

CITATEN OVER PROFEET MOHAMMED
Gebruikersavatar
xplosive
Berichten: 8158
Lid geworden op: do jun 30, 2011 11:18 pm

Re: President Donald Trump

Bericht door xplosive »

 
 
 
Donald Trump strikes back !
 
 
 
A look at the legal challenges filed by Trump's campaign
 
 
 
 
 
Gun jezelf wat je een ander toewenst     islam = racisme   & de hel op aarde voor mens en dier
                                   koran = racistisch & handboek voor criminelen
      Moslimlanden bewijzen dagelijks:    meer islam = meer verkrachte mensenrechten
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 77416
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: President Donald Trump

Bericht door Ariel »

xplosive schreef:
vr nov 06, 2020 1:38 am
 
Donald Trump strikes back !

 
Nou maak je me weer een beetje blij xplosive, Duimen voor een positieve uitkomst voor Trump.

Twitter doet moeilijk over Trump his tweets. Ze durven hem net nog niet te blokken. Als je een tweet van Trump wil lezen, zie er dit: Een deel van, of alle content die wordt gedeeld in deze Tweet wordt in twijfel getrokken en is mogelijk misleidend over de manier waarop je kan deelnemen aan verkiezingen of andere civiele processen

Anyway. Een bericht van de man zelf.
All of the recent Biden claimed States will be legally challenged by us for Voter Fraud and State Election Fraud. Plenty of proof - just check out the Media. WE WILL WIN! America First!
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 49820
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: President Donald Trump

Bericht door Pilgrim »

Robert Henderson's 4 Dreams About President Trump
ISN – It's Supernatural! Network - 28 sep. 2020

De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 49820
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: President Donald Trump

Bericht door Pilgrim »

Aan de Trump-aanhangers

Geplaatst op 10 november 2020

Afbeelding

Een oud artikel dat nog steeds actueel is. Soms zet mijn cynisme mijzelf ook even op een verkeerd been. Dus daarom een beetje gewijzigd. Vertrouw geen ‘nette’ tandpastaverkoper-Amerikanen, laat jullie niet belazeren door krachten die erop uit zijn om ook in Amerika alle burgers te ontwapenen en hen zo in eenzelfde positie te manoeuvreren als waarin de meeste Europese burgers al decennia lang verkeren, om hierna, via het alleenrecht op het bezit van wapens, burgers te overheersen en te knechten.

Lever jezelf niet uit aan willekeur en zelfs terreur van politieke criminelen en ander gespuis. Zie wat er in grote delen van Europa gebeurt: koeien voor de slacht is wat de Duitsers zijn, is wat de Zweden zijn, is wat de Fransen zijn, is wat de Belgen zijn, is wat de Nederlanders zijn, is wat de Britten zijn, et cetera. Lever de bescherming van uw vrijheden niet uit aan types als Obama, nu Biden, die vanaf de eerste dag van hun eerste termijn bezig zijn om burgers te ontwapenen om geen of nauwelijks tegenstand van hen te ondervinden als zij de totale macht over u allen wensen te grijpen om u bijvoorbeeld te laten chippen.

Ondanks leugens, ondanks bedrog blijven de zichzelf links noemende meute en media achter valse profeten aanhobbelen: een filantroop die de wereld wenst op te blazen, een persoon die president bleef spelen verborgen achter BLM en CNN, een vrouw die niet tegen haar verlies kan in combinatie met een enkel in naam progressieve pers en een criminele frauderende enkel in naam Democratische Partij, een vrouw die vol haat de speech van haar president verscheurt en daarna in de pers jammert dat de president haar hierna geen hand heeft gegeven. Schandalig, want zij is zo onafhankelijk als maar kan, vindt die leugen en bedrog Goebbels-pers.

Eenzelfde beeld is te zien in Europa, bedriegers huichelen betrouwbaar te zijn. In Europa kunnen burgers zich niet zelf verdedigen, dat mogen zij van hun leiders niet. Hun overheid zegt hen te beschermen. Kijk naar de vele moordaanslagen, de toename aan verkrachtingen, de laffe overvallen, de terreur via dagelijks messengeweld, de autobranden, terreur op en bij scholen en weet dan dat die overheid tegen haar burgers liegt.

Een overheid, die ageert tegen schendingen van mensenrechten door dictators ver weg die eigen burgers bombarderen, iets wat Europese leiders anders doen. Zij halen onbeperkt terroristen en allerlei booswichten hun landen binnen om hun burgers één voor één op straat, in clubs, in het openbaar vervoer of waar dan ook door gewoon ordinaire criminelen en godsdienstfanaten te laten afmaken en weigeren moordenaars en krankzinnigen uit te zetten. Een overheid die zo haar eigen volk uitroeit.

Maar gezegd moet worden dat zij niet zelf het mes, de knuppel of het pistool hanteert, noch dat zij zelf de auto of vrachtwagen bestuurt. De wereld verkeert in groot gevaar, maar de nieuwe fascisten en oude reactionairen van nep links stellen iedereen gerust: er is niets aan de hand. Luister dus niet naar al die nepnieuws verspreiders en samenzweerderige idioten die door Rusland worden bestuurd

Zij, uw overheid, de zelfbenoemde goede mensen, zij waken over u en mij en over onze levens en vrijheden door u te muilkorven, dus luister naar uw overheid! Volg uw leiders richting de kliffen en heb vertrouwen en geloof dat u straks kunt vliegen! Vertrouw op Pinokkio, vertrouw op Biden, nou nee dus! Daarom, Trump-Amerika, laat u niet ontwapenen, anders bent u straks ook koeien voor de slacht! U bent de laatste hoop voor de mensheid om het nieuwe fascisme te verslaan.

Door: “bozeoudeman”

https://ejbron.wordpress.com/2020/11/10 ... anhangers/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 49820
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: President Donald Trump

Bericht door Pilgrim »

Washington, 14 november 2020, 21.00 uur (NL-tijd!)

Afbeelding
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 49820
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: President Donald Trump

Bericht door Pilgrim »

CITAAT Kayleigh McEnany

Afbeelding

“Ik vertel de waarheid, dat is wat ik van zins ben, en de waarheid is dat deze president zo veel heeft gedaan voor dit land. Ze geven hem geen gram krediet, maar wij zullen hem krediet geven vanaf het podium van het Witte Huis.”

(Kayleigh McEnany – perssecretaresse van het Witte Huis onder president Trump)
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 49820
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: President Donald Trump

Bericht door Pilgrim »

De beste citaten van Donald Trump uit de afgelopen vier jaar

Geplaatst op 11 november 2020

Afbeelding

Een bloemlezing uit de woordenschat van de huidige president

Trump´s critici aan beide kanten van de Atlantische Oceaan winden zichzelf net zo op over de dingen die hij zegt als over zijn markante retoriek. Omdat hij bereid is nieuwe en zelfstandige paden te betreden, is hij een doorn in het oog van de elites. Ze reclameerden zijn verkiezingsnederlaag voorbarig, zijn de lastige tegenspreker liever vandaag kwijt dan rijk. Daarom willen we hem voor zichzelf en zijn inhouden ongecensureerd laten spreken.

Over het establishment

“Het systeem en zijn media oefenen de controle over de natie uit, met middelen die we inmiddels maar al te goed kennen. Een ieder die zich verzet tegen deze macht, wordt als seksist, als racist, als vreemdelingenhater en als moreel bedorven gebrandmerkt. Ze vallen iedereen aan die zich tegen hen verzet. Ze lasteren, ze proberen je carrière, je familie en je naam te vernietigen.”
(november 2016)

Over “America First”
“Sinds een halve eeuw hebben ze jullie werk naar China overgeplaatst. Wij brengen de banen terug. De Democraten willen illegale massa-immigratie – we bouwen een muur, die nu 600 kilometer lang en weldra klaar is. Ze verstrikten ons in eindeloze oorlogen in het buitenland, we halen onze mensen weer terug. Dat weten jullie.
(oktober 2020)

Over massa-immigratie in Europa
“Wat er met Europa is gebeurd, is een schande – het heeft de Europese structuur veranderd. Als Europa niet snel tot handelen overgaat, zal het nooit meer zo zijn zoals ze was – en ik bedoel dat niet positief. Om miljoenen migranten Europa binnen te laten, was een treurige fout. Jullie raken je cultuur kwijt: kijk alleen maar om je heen – er zijn bepaalde wijken die tien of vijftien jaar geleden er zo niet zouden zijn.”
(juli 2018)

Over de “Antifa”
“Waarom vraagt u niet aan Joe Biden waarom hij het bestaan van de ´Antifa´ als organisatie ontkent? Ze bestaat. Deze mensen zijn kwaadaardig, ze zijn gewelddadig, ze doden mensen en branden onze steden plat. En ze zijn links-radicalen.”
(oktober 2020)

Over online censuur
“Het valt onze partij op dat sociale media proberen om conservatieve stemmen compleet monddood te maken. Voordat we zoiets toestaan, zullen we hen met strengere regels tegemoet treden of hen met een blokkade dreigen. Vier jaar geleden is deze poging van hen al mislukt. Er moet orde gebracht worden in deze zwijnenstal!”
(mei 2020)

Over de Midden-Oostenpolitiek
“Ik wil de komende 40 jaar daar beneden niet vechten. We gooien onszelf in oorlogen, stamoorlogen en revoluties – allemaal tonelen die men niet zo kan regelen zoals ons zou bevallen. Het is het moeilijkste van mijn taak om brieven te sturen naar de ouders van onze gesneuvelde soldaten. Ik begrijp uw bezwaren, maar we zijn geen wereldpolitie.”
(oktober 2019)

Over globale politiek/VN
“Er is een coalitie van onafhankelijke naties nodig, die vasthouden aan hun soevereiniteit om vaart te zetten achter veiligheid, welvaart en vrede voor zichzelf en de wereld. Wij verwachten niet dat verschillende landen dezelfde culturen, tradities of zelfs regeringssystemen hebben. Maar we verwachten van hen dat ze zich aan twee fundamentele principes houden: respect voor de belangen van het eigen volk en voor de rechten van elke andere soevereine natie!”
(september 2017)

Over de universiteiten
“Veel te veel van onze universiteiten en scholen houden zich niet met onderwijs bezig, maar met links-radicale moralisering. Ik zal het ministerie van Financiën opdracht geven om hun belastingvrije status te laten onderzoeken. Onze kinderen hebben een opleiding nodig, geen hersenspoeling.”
(juli 2020)

Over linkse migrantenpolitici
“Interessant wanneer ´progressieve´ vrouwelijke gevolmachtigden, die uit landen afkomstig zijn wier corrupte en onbekwame regeringen een absolute catastrofe zijn, nu aan de burgers van de meest geweldige en machtigste natie van de wereld tandenknarsend uitleggen hoe men dient te regeren. Waarom gaan ze niet terug om hun verwoeste en door criminaliteit geplaagde landen van herkomst op te bouwen en komen ze daarna pas terug om ons te laten zien hoe je zoiets doet?”
(juli 2019)

Bron: wochenblick.at

Door: Alfons Kluibenschädl

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2020/11/11 ... vier-jaar/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 77416
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: President Donald Trump

Bericht door Ariel »

’Trump wil digitaal mediakanaal beginnen om Fox aan te pakken’

President Trump zou van plan zijn een digitaal mediakanaal te beginnen nu nieuwszender Fox News minder dan voorheen op zijn hand is, zeggen bronnen tegen nieuwssite Axios. „Hij wil Fox kapotmaken, daar is geen twijfel over” zegt een bron met „gedetailleerde kennis van Trumps intenties.”

Eerder werd gespeculeerd dat Trump een kabelzender wil opzetten, maar dat is duur en tijdrovend. Een digitaal mediakanaal oprichten kan sneller en goedkoper.

Waarschijnlijk vraagt Trump zijn aanhangers om een maandelijkse bijdrage, meldt Axios. Zijn database met mail- en telefooncontacten zou hem een goede startpositie geven.

Trump was lang een trouwe fan van het Republikeinsgezinde Fox News, maar zeker sinds die zender als eerste Joe Biden uitriep tot winnaar in Arizona is de liefde ernstig bekoeld. Trump was daar volgens Axios woest over, en het geeft hem reden de aanval op Fox in te zetten. Ook werd persvoorlichter Kagleigh McEnany afgekapt tijdens een persconferentie over vermeende stemfraude. Supporters van de president gingen tijdens de verkiezingen bij een kantoor van Fox in protest. Overigens waren de rollen een jaar geleden precies omgekeerd: toen gingen mensen in New York protesteren tegen Fox, onder meer omdat ze de zender te Trumpgezind vonden.

Eerder klaagde Trump al dat Fox te veel Democraten aan het woord liet. Hij verwees fans naar andere conservatieve kanalen, zoals One America News en Newsmax. Ook The Daily Wire van podcasthost Ben Shapiro is een bekend conservatief nieuwskanaal in de VS. „Fox is erg veranderd”, zei Trump recentelijk in een interview op de zender. „Ik klaag niet, ik vertel het alleen maar. Het is een van de grootste veranderingen dit seizoen vergeleken met het vorige.”

Fox-topman Lachlan Murdoch zei eerder deze maand dat zijn zender concurrentie niet vreest, wijzend op de hoge kijkcijfers van het nieuwsnetwerk. Vooral Sean Hannity en Tucker Carlson zijn populaire ’anchors’ op de zender.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Gebruikersavatar
sjun
Berichten: 8056
Lid geworden op: zo mei 11, 2014 8:29 pm
Locatie: Visoko

Re: President Donald Trump

Bericht door sjun »

Trump goes off on NY's Governor Cuomo about vaccines
Het recht op vrije meningsuiting wordt algemeen geaccepteerd, totdat iemand er daadwerkelijk gebruik van wil maken.
Plaats reactie