Generation Identitaire protesteert

Gebruikersavatar
sjun
Berichten: 8645
Lid geworden op: zo mei 11, 2014 8:29 pm
Locatie: Visoko

Re: Generation Identitaire protesteert

Bericht door sjun »

Wat wij kennelijk niet mogen weten is dat deze jongeren zeer goed in het snotje hebben wat er gaande is. Neem bijvoorbeeld een kandidaat voor het woord van 2020: Het migratiewapen waar deze club terecht tegen ageert.

Die Migrationswaffe (JF-TV Interview mit Hinrich Rohbohm)
Het recht op vrije meningsuiting wordt algemeen geaccepteerd, totdat iemand er daadwerkelijk gebruik van wil maken.
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51257
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Generation Identitaire protesteert

Bericht door Pilgrim »

Nice: “Te wapen, burgers!” – ongeveer 200 Identitairen zingen het volkslied voor de basiliek
30 okt. 2020

De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51257
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Generation Identitaire protesteert

Bericht door Pilgrim »

Nationalistische actiegroep Identitair Verzet plakt posters en stickers in omgeving Pierson College Den Bosch

Annemiek Steenbekkers, 11-11-20

Afbeelding

DEN BOSCH - De extreemrechtse actiegroep Identitair Verzet heeft dinsdagavond in de wijk rond het Ds. Pierson College in Den Bosch posters opgehangen en stickers geplakt. Ook claimt zij de tekst ‘Je suis Samuel’ op de stoep bij twee ingangen van de school gespoten te hebben.

Dat laatste is bedoeld als boodschap voor als de school woensdag weer open gaat. Identitair Verzet hield een vergelijkbare actie rond het Emmaus College in Rotterdam waar een docent moest onderduiken nadat hij bedreigd werd vanwege een spotprent die in zijn klas hing. Met ‘Je suis Samuel’ verwijst de actiegroep naar de Franse leraar Samuel Paty die half oktober werd onthoofd.

Kwetsende reacties
Op het Pierson College kreeg een docente vorige week te maken met kwetsende reacties nadat ze tijdens een les over de vrijheid van meningsuiting een tekening van de profeet Mohammed liet zien. Een leerling maakte een foto van de dia en zette die op sociale media, waarna zowel de docent als de school voor ‘racist’ werd uitgemaakt. Voor haar eigen veiligheid zit zij voorlopig thuis.

Extreemrechts
De actiegroep Identitair Verzet bestaat sinds 2012 en staat te boek als extreemrechts. Het twitteraccount van de groep werd onlangs samen met nog 49 andere geblokkeerd. Eerder voerde zij onder meer actie bij het Haga Lyceum in Amsterdam en de islamitische scholengemeenschap Ibn Ghaldoun in Rotterdam.

https://www.bd.nl/den-bosch-vught/natio ... ps://t.co/
Altijd weer dat ‘extreem rechts’...
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51257
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Generation Identitaire protesteert

Bericht door Pilgrim »

De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51257
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Generation Identitaire protesteert

Bericht door Pilgrim »

“Defend Europe – Mission Alps”: Vrijspraak voor Franse Identitairen

Geplaatst op 19 december 2020

Afbeelding

Drie leden van de Franse Identitaire Beweging, die vorig jaar voor de “Defend Europe”-mission in de Alpen veroordeeld werden, werden nu door het hof van beroep vrijgesproken.

Het hof van beroep in Grenoble hief woensdag het in eerste instantie gevelde vonnis tegen drie leden van de Identitaire Beweging Frankrijk op (Génération Identitaire). Die waren in augustus 2019 tot zes maanden gevangenisstraf met gerechtelijke ontzetting uit de burgerlijke en politieke rechten evenals een boete van € 75.000,-

De rechtbank in Gap had destijds drie Identitairen er schuldig aan bevonden zich bij hun actie “Defend Europe: Mission Alps” in het jaar 2018 aan de Frans-Italiaanse grens als grensagenten te hebben uitgegeven. De aangeklaagden hadden de beschuldigingen van het openbaar ministerie destijds steeds “politiek gemotiveerd” genoemd en gingen na het vonnis in beroep.

“Defend Europa – Mission Alps”
Aan de “Defend Europa”-missie op de bergpas Col de l´Echelle hadden in april 2018 meer dan 100 Identitairen uit meerdere Europese landen deelgenomen. Ze bouwden daar o.a. een provisorisch grenshek en zetten een helikopter voor patrouillevluchten in. Met deze actie wilde de Identitaire Beweging aan de regering laten zien dat een consequente grenspolitiek mogelijk zou zijn.

Rieu: “Hernieuwde overwinning van de Identitairen”
Damien Rieu, een van de drie nu vrijgesproken Identitairen, twitterde gisteren na zijn vrijspraak: “Nee, ik zal niet de gevangenis ingaan, omdat ik de grenzen van mijn land verdedigd heb, zoals onze voorouders dit al deden!” En: “Ja, we werden al acht jaar lang justitieel gepest en zwart gemaakt.” Rieu noemde de vrijspraak een hernieuwde overwinning voor de Identitairen en verwijst daarmee o.a. naar de zaak in het West-Franse Poitiers in juni 2020. Hier werden leden van de Identitaire Beweging voor een moskeebezetting, eveneens door een hof van beroep, vrijgesproken.

Bron: tagesstimme.com

Door: Christine Schneider

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2020/12/19 ... ntitairen/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51257
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Generation Identitaire protesteert

Bericht door Pilgrim »

Interview met Thaïs d´Escufon van de patriottische jongerenbeweging “Génération Identitaire”

Geplaatst op 13 februari 2021

Afbeelding

Thaïs d´Escufon (foto) is een studente vreemde talen uit Toulouse en woordvoerster van de jeugdbeweging “Génération Identitaire”. Een anti-immigratie beweging, die de Franse en Europese identiteit met het oog op de massa-immigratie, de islamisering en hun gevolgen wil verdedigen. Génération Identitaire komt ook op tegen seksuele intimidatie, onveiligheid, antiblank racisme enz. 18 januari jongstleden hield de Génération Identitaire op de pas Col du Portillon in de Pyreneeën, op de grens met Spanje, een nieuwe actie “Defend Europe”.

Wat was het doel van de actie in de Pyreneeën?


Dertig jonge Franse activisten gingen naar de Col du Portillon op de Frans-Spaanse grens vanwege de grote terroristische en migratiebedreiging bij deze bergpas, die regelmatig door illegale immigranten wordt overgestoken. Waarom hebben we juist deze plek uitgekozen? De plaatselijke prefect had voor de crisissituatie daar gewaarschuwd en verzocht om de bergpas tijdelijk te sluiten. Daarom zijn we daar naartoe gegaan om op het belang van deze sluiting te wijzen en de politie desnoods te helpen. Wij wilden vanuit een breder perspectief dan de media de aandacht vestigen op de situatie daar en een strikte reactie van de regering ter bescherming van het Franse volk provoceren. Maar toen we daar aankwamen, zagen we dat er ondanks de door de prefect aangekondigde “strenge” maatregelen letterlijk GEEN politieagenten waren die de bergpas controleerden. In werkelijkheid was de pas volledig open en kon gemakkelijk te voet worden overgestoken. Dit onthulde het complete onvermogen van onze regering om onze grenzen te verdedigen, zelfs wanneer de terroristische bedreiging door de lokale autoriteiten zelf werd erkend. We mogen nooit vergeten dat de jongste terreuraanslag op de kathedraal van Nice (oktober 2020), waarbij drie Fransen onthoofd respectievelijk afgeslacht werden, door een illegale immigrant werd gepleegd, die via Lampedusa naar Frankrijk was gekomen. Wat zegt dat over de prioriteit die we toekennen aan de veiligheid van onze bevolking?

Génération Identitaire heeft in april 2018 een gelijksoortige actie met twee helikopters gehouden in de Alpen. Voor deze actie werden drie activisten schuldig verklaard, maar op 16 december door het hof van beroep in Grenoble vrijgesproken

Dat klopt. Voor een dergelijke actie in de Alpen moesten we een proces tegen ons dulden. Maar de akte tegen ons was leeg. Onze acties zijn vreedzaam en onze Modus Operandi is dezelfde als die van een “rechtse Greenpeace”. Wij zetten agitprop in en proberen met onze spectaculaire acties de aandacht van de media op de door ons aan de kaak gestelde thema´s te vestigen en zodoende politieke reacties te provoceren. Wij zijn zogezegd aanklagers.

Een andere actie, die eveneens veel opzien baarde, was die van het door uw beweging gecharterde schip om de illegale immigratie in de Middellandse Zee aan de kaak te stellen. Wat wil Génération Identitaire bereiken met de campagne “Defend Europa”?

In 2017 charterden we een schip in de Middellandse Zee voor de kust van Libië. Daarop hadden we een groot spandoek aangebracht met de tekst “No Way, you will not make Europe home”. Wij wilden waarschuwen tegen de enorme mensenhandel daar en de medeplichtigheid van NGO´s, die beweren “humanistisch” te zijn, maar dat niet zijn. Ons spandoek herinnerde aan de Australische immigratiepolitiek “No Way”: geen opname van illegale immigranten, geen passages op volle zee, geen doden.

Heel opvallend was ook uw actie tijdens de “Black Lives Matter”-demonstratie in Parijs. Uw activisten rolden een spandoek uit met de eis naar gerechtigheid voor de slachtoffers van antiblank racisme. In hoeverre verhullen de media het racistische geweld tegen Fransen?

Ik stond op het dak, afgelopen 13 juni, en stond tegenover meer dan 20.000 Black Lives Matter-activisten, die demonstreerden en de regering ongestraft provoceerden. Voor hun illegale demonstratie rolden wij een spandoek uit met de tekst “Gerechtigheid voor de slachtoffers van antiblank racisme”. Hoewel deze activisten hun haat op de Fransen onbeantwoord kunnen uitspugen, wilden we hen laten zien dat er nog altijd een Europese jeugd bestaat die hen de voet dwars zet om hen te zeggen dat zij niet welkom zijn en dat wij nooit voor hen zullen knielen.

Antiblank racisme is een toenemende bedreiging in Frankrijk en Europa, omdat de massa-immigratie steeds belangrijker wordt. Elk jaar worden Fransen door tuig dat ons haat, vermoord, geïntimideerd, verkracht. Maar de media hebben het alleen maar over “systemisch racisme”, iets dat letterlijk nooit bestaan heeft en nooit iemand heeft gedood. Daarentegen worden de slachtoffers van antiblank racisme verzwegen en wordt er nooit over gesproken. De hele zomer leed ons land onder de vele moorden op onze bevolking, zoals de buschauffeur Philippe Monguillot, die door vier immigranten werd gelyncht omdat hij hen gevraagd had een mondkapje te dragen en een kaartje te kopen. Ook is er de zaak van de jonge Axelle Dorier, die haar hond uitliet en door een auto, die bestuurd werd door Youssef en Mohammed, in stukken gesneden en een kilometer ver werd meegesleurd, totdat haar been losscheurde van de auto. Er zijn steeds meer zulke voorbeelden en we komen ertoe de mensen er aan te herinneren dat zij alleen daarom gedood werden, omdat ze blank en Fransen waren. De etnische spanningen nemen zeer gevaarlijk toe en we moeten zo spoedig mogelijk stoppen met deze zinloze immigratiepolitiek die dit allemaal toestaat.

Denkt u dat de acties van Génération Identitaire een reële invloed op het politieke systeem en zijn beslissingen hebben?

Dankzij onze acties zijn we in staat om echte problemen aan het licht te brengen, die door de mainstream media maar al te vaak ontkend en gebagatelliseerd worden. Toen we afgelopen juni onze actie op de Place de la République hielden, werd er een week lang op alle tv-zenders over het bestaan van antiblank racisme gediscussieerd, en er werd een peiling gehouden over dit onderwerp. Dankzij onze aanwezigheid in de Pyreneeën twee weken geleden hebben we het catastrofale staatsmanagement van onze grenzen en de krachtige terroristische en migratiebedreiging aan de Frans-Spaanse grens blootgelegd. Wij zijn klokkenluiders, die de aandacht van de media op de door ons opgeworpen thema´s vestigen en zodoende politieke reacties willen provoceren. Zolang er een massa-immigratie bestaat, heeft de “Génération Identitaire” de volle legitimering in de politieke ruimte en in het publieke debat. Wij helpen de taboes weg te nemen van het antiblank racisme en de islamisering, en ons succes in de media spreekt voor ons. Wij zorgen voor echte debatten en verscherpen het bewustzijn voor de identiteit van een hele bevolkingsgroep.

Afbeelding

Zou het niet de taak van een politieke partij zijn, bijvoorbeeld het Rassemblement National van Marine Le Pen, om deze acties te houden?

Het Rassemblement National zou er van profiteren wanneer men in immigratiekwesties energieker zou optreden. Aan de andere kant is het RN een partij die gekozen kan worden. Wij zijn een jeugdbeweging uit het activistische kamp, in zekere zin een “rechtse Greenpeace”. Dit zijn twee kampen die elkaar kunnen aanvullen, maar heel verschillend zijn. Wij gebruiken agitprop, media-agitatie, acties die erop gericht zijn om de Fransen in het stembureau, maar ook in het publieke debat te beïnvloeden.

De actie in de Pyreneeën heeft de Franse regering boos gemaakt. Op 26 januari kondigde de minister van Binnenlandse Zaken, Gérald Damanin, aan mogelijkheden te willen vinden om de Génération Identitair illegaal te verklaren. Maakt u zich zorgen over deze mogelijke poging tot illegaal verklaren?

De waarheid is dat Gérald Darmanin zijn zwakte heeft getoond. Door een onderzoek naar de ontbinding van de Génération Identitair te starten, laat hij zijn woede zien over het feit door jonge Fransen vernederd te zijn, omdat hij zijn onvermogen heeft getoond om onze grenzen en de Fransen te beschermen. Het is niet de eerste keer dat de regering probeert om onze beweging te ontbinden. Maar wij hebben nooit iets illegaals gedaan. Ik herhaal, onze acties zijn vreedzaam en puur symbolisch, zoals zelfs onze lokale prefect heeft toegegeven. Maar zelfs wanneer Damanin werkelijk succes met zijn inspanningen zou hebben, zou dat onze strijd voor Frankrijk en ons volk niet tegenhouden. De identiteitsstrijd is al voor Génération Identitaire begonnen en zal ook daarna blijven bestaan. We weten alleen nog niet hoe. Wij zullen in ieder geval nooit opgeven. Zolang er massa-immigratie en vijanden van Frankrijk bestaan, zullen wij hen bestrijden. We zullen niet opgeven.

Na de actie in de Pyreneeën werd u in de uitzending “Balance ton post” op Kanaal 8 uitgenodigd

Dit programma was er niet voor bedoeld dat ik me kon uiten of discussiëren. Het was een pure mediale lynchmoord. Desondanks lukte het me om enkele krachtige ideeën door te geven, zoals de overwegend Afro-Maghrebijnse afkomst van diegenen die op straat mensen intimideren, of dat de enige oplossing voor de migratie-invasie de remigratie is, de terugkeer van de migranten naar hun landen van herkomst. Het bewijs dat onze thema´s prioriteit hebben voor de Fransen, is dat de uitzending alle kijkcijferrecords heeft gebroken en uit de daaropvolgende peiling bleek dat 68% van de kijkers tegen de ontbinding van onze beweging waren. In ieder geval was het een grote overwinning om voor 800.000 kijkers op de beste zendtijd over de remigratie te kunnen spreken.

President Macron heeft een “oorlog” tegen “islamistische” afscheiding aangekondigd. Denkt u dat dit zijn ware bedoeling is of is het alleen maar propaganda met het oog op de jongste “islamistische” aanslagen? Houdt u een scenario, zoals Houllebecq dat in zijn roman “Onderwerping” geschetst heeft, voor mogelijk?

President Emmanuel Macron is een leugenaar en een lafaard. Al die harde maatregelen die hij heeft aangekondigd, hebben niets met de realiteit te maken. Op dit moment zijn er in Frankrijk meer dan 150 radicale en salafistische moskeeën. Er werden echter maar 9 gesloten en dat ook nog om administratieve redenen. Zoals alle onderzoeken en opiniepeilingen laten zien: de Fransen staan in toenemende mate afwijzend tegenover massa-immigratie en de islam. De Fransen verwachten van de regering dat zij handelt in deze kwesties en geen overwegingen uit om de Génération Identitaire te ontbinden, die alleen maar de identiteit van ons volk wil verdedigen. Als het niet tot een keerpunt in de politiek van de massa-immigratie komt, dan zouden we in een burgeroorlog terecht kunnen komen. En het is onze taak om te proberen dit te verhinderen.

(Bron: elcorreodeespana.com)

Bron: unser-mitteleuropa.com

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2021/02/13 ... entitaire/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51257
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Generation Identitaire protesteert

Bericht door Pilgrim »

Afbeelding

Emigratie DOODT Afrika. Immigratie DOODT Europa.
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51257
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Generation Identitaire protesteert

Bericht door Pilgrim »

Franse regering verbiedt Génération Identitaire

Geplaatst op 18 februari 2021

Afbeelding

In een exclusief bericht van “Remix News” zegt Jérémie Piano van Génération Identitaire dat de Franse regering probeert om tegenspraak tegen Macron´s politiek van de open grenzen in de kiem te smoren. Verleden week vrijdag kondigde de Franse regering de ontbinding aan van de anti-massa-immigratiebeweging Génération Identitaire. Het verbod volgde op de nieuwste protestactie aan de Frans-Spaanse grens, die de gebrekkige controle van de regering met betrekking tot de illegale immigratie blootlegde, hoewel het daarvoor tot tegenovergestelde officiële uitspraken was gekomen. “Remix News” sprak maandag telefonisch met Jérémie Piano, de woordvoerder van de organisatie die zichzelf “rechts Greenpeace” noemt, omdat zij met haar acties de aandacht van de media op zich wil vestigen.

De Franse minister van Binnenlandse Zaken wil uw beweging ontbinden. Welke reden wordt in de mededeling genoemd die u vrijdag heeft gekregen?


Minister van Binnenlandse Zaken Gérald Darmanin wil ons om twee redenen ontbinden: ophitsing tot haat en vorming van milities. Voor zijn beschuldigingen baseert hij zich vooral op de acties die de Génération Identitaire in de Alpen en in de Pyreneeën heeft uitgevoerd. Voor de “Defend Europe”-missie in 2018 in de Alpen werden we door een hof van beroep al volledig vrijgesproken. Wat betreft onze laatste actie, vorige maand in de Pyreneeën, heeft de prefect daar zelf erkend dat we niets illegaals gedaan hebben. Voor de beschuldiging van volksophitsing beroepen de diensten van Gérald Darmanin ook op de bezetting van het dak van de moskee in Poitiers in het jaar 2012, waarvoor eveneens niemand werd veroordeeld. De akte is dus tamelijk leeg, en als we volgens de wet veroordeeld worden, zullen we winnen, omdat het hoofdzakelijk gaat om een politieke zet van de regering.

Het schijnt ook dat de Franse regering gerechtelijke pesterijen tegen de Génération Identitaire wil inzetten

Dat klopt precies.

Wat, denkt u, is de ware reden voor deze onverbiddelijkheid?

De ware reden is dat Darmanin een wet over islamitische separatisme met enkele schuchtere maatregelen tegen “islamisten” heeft aangekondigd. Daardoor staat hij bloot aan de kritiek en de druk van de linksen en de extreem-linksen. Om dus de waarneming die links van de regering heeft, iets te compenseren, valt Darmanin nu de Fransen aan die tegen de immigratie strijden en gaat hij los op de Génération Identitaire. We konden zien dat de eersten die blij waren met onze ontbinding de militanten van de links-radicale partijen France Insoumise en Printemps Républicain evenals de Socialistische Partij waren.

Gaat u de beslissing van de minister aanvechten voor de rechtbank?

Natuurlijk, we zullen vechten tot het bittere einde. We zullen een lange strijd voor de rechtbank voeren om de ontbindingsprocedure te kantelen. De ontbinding zal volgende week per decreet plaatsvinden, en dus zullen onze advocaten – waaronder de beroemde advocaat Gilles-William Goldnagel – er maandenlang om vechten de beschuldigingen van de regering punt voor punt te demonteren en het ontbindingsdecreet te annuleren.

Concreet zal dit ontbindingsbesluit uw beweging een tijdje blokkeren, nietwaar?

Ja, het zal ons tegenhouden, want het beroep betekent niet hetzelfde als een opheffing van het ontbindingsdecreet. Daarom zal de Génération Identitaire enkele maanden de facto niet meer bestaan. We zullen niet meer in staat zijn om acties te houden of geld te krijgen enzovoort. Dit zal net zo lang duren, totdat de beslissing tot opheffing van de ontbinding door de rechtbank wordt genomen.

Er is dus een manier om u te blokkeren, in de hoop dat u wellicht uw strijd opgeeft

Ja, maar we zullen niet opgeven.

Na uw actie op de Col de l´Échelle en de oproep die deze in de media en in de heersende politieke klasse tegen u heeft veroorzaakt, zijn enkele activisten hun baan kwijtgeraakt. Kunt u dat bevestigen?

Ik kan u bevestigen dat dit bijvoorbeeld het geval was bij Romain Espino, die bij een bank werkte en in de sociale media door de linksen onder druk gezet werd. Hij raakte zodoende zijn baan kwijt als resultaat van deze legale en vreedzame actie.

Afbeelding

U definieert zichzelf als “rechts Greenpeace” en de processen die tegen u gevoerd worden, hebben inderdaad bevestigd dat uw acties vreedzaam en legaal waren. Waarom, denkt us, meent de minister van Binnenlandse Zaken in plaats daarvan geen gewelddadige ultralinkse groepen in het vizier?

De Franse regering heeft een multiculturalistische politieke agenda. Ze ziet zichzelf vaak gedwongen geen maatregelen tegen de “islamisten” te nemen, wat kritiek op de linkse flank oproept, en zo probeert ze het evenwicht te herstellen door de Génération Identitaire aan te vallen, die de meerderheidsopinie van de Franse vertegenwoordigt. In werkelijkheid is drie vierde deel van de Fransen tegen illegale immigratie, ze willen een referendum over de massa-immigratie en zijn van mening dat de strijd tegen de immigratie prioriteit zou moeten hebben.

Accepteert u het etiket “ultrarechts”, dat door de media tegen u gebruikt wordt en dat door Darmanin in een tweet werd opgepakt?

Nee, wij herkennen onszelf niet in deze etiketten van het type “ultra” of “extreem”. Ze worden alleen maar gebruikt om onze groep zwart te maken en om over het algemeen de Fransen zwart te maken, die overwegend tegen immigratie zijn.

Er vond al een poging plaat som uw beweging in 2019 te ontbinden. Is het nu zo ver?

Onze ontbinding werd al meermaals overwogen, maar de desbetreffende regeringen hebben nog nooit een juridische basis gevonden die het mogelijk zou maken ons te verbieden. Dit is echter de eerste keer dat de regering ons formeel over onze ontbinding heeft geïnformeerd, hoewel ze ook nu geen juridische basis heeft om onze ontbinding te rechtvaardigen. Maar dat interesseert haar niet en daarom probeert ze een politieke coup tegen de activisten van de Génération Identitaire.

Betekent dit dat de mensen in Frankrijk niet meer het recht hebben om zich in het publieke debat tegen de immigratie op te stellen?

Dat is duidelijk het geval. Een van de dingen waarvan wij beschuldigd worden, is dat wij op ons spandoek voor de Pyreneeën-missie van “Defend Europe” woorden hadden gezet die, citaat, “duidelijk tegen immigratie” waren. De Franse regering beschouwt het als een misdaad om tegen de immigratie te zijn. Dat is gewoon ongelooflijk! Dat is een uiterst zwaarwegende schending tegen de vrijheid van meningsuiting en de vrijheid van vergadering, en het is een verontrustend afglijden van de regering van Emmanuel Macron.

Sociale media blokkeren u systematisch en ze blokkeren ook media die op een te positieve toon over u spreken. Denkt u dat zij uit zichzelf handelen of op druk van de Franse regering?

Ze hadden de Franse regering niet nodig om het account van de Amerikaanse president Donald Trump te verwijderen, maar de Franse regering en de besturen van ondernemingen zoals Twitter, Facebook of Instagram delen dezelfde totalitaire, multiculturalistische idologie en willen hun tegenstanders met alle middelen tot zwijgen brengen.

Hebt u ondanks dit alles nog het gevoel in een democratie te leven?

Steeds minder. Als het ontbindingsdecreet niet door de rechters wordt gecanceld, dan betekent dit dat we ons toe bewegen naar op een zeer autoritair regime. Als het wordt opgeheven, dan betekent dit dat we ons niet in een machtige democratie bevinden, maar altijd nog in een democratie, waarin we onszelf nog steeds voor de rechtbank verdedigen en de onterechte beslissing van de regering ongedaan kunnen maken. In ieder geval zullen wij deze strijd op het juridische en politieke front voeren, en we zullen zaterdag in Parijs een demonstratie tegen de ontbinding van de Génération Identitaire houden.

(Bron: rmx.news)

https://ejbron.files.wordpress.com/2021 ... t_44-1.png

Bron: unser-mitteleuropa.com

Door: Olivier Bault

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2021/02/18 ... entitaire/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Mahalingam
Berichten: 43709
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Generation Identitaire protesteert

Bericht door Mahalingam »

Generation Identitaire is niet meer in Frankrijk, want verboden.
En er zijn veel Fransen (van linkse huize) die haat voelen tegen Generation Identitaire, die de aanhangers discrimineren (cancel culture) en bereid zijn er op los te slaan.
En de media strooien weer, zoals het bij hun hoort, met het 'extreemrechts'-label zoals Trouw doet.
Parijs ontbindt extreemrechtse propagandamachine Génération Identitaire

De Franse regering heeft de extreemrechtse beweging Génération Identitaire (GI) verboden. GI zou aanzetten tot discriminatie, haat en geweld.

Een eenvoudig decreet was genoeg om het lot te bezegelen van Génération Identitaire. Deze vereniging telt volgens eigen opgave 2800 leden, maar vormt volgens minister van binnenlandse zaken Gérald Darmanin een aanzienlijk gevaar. GI, schrijft Darmanin in het decreet, maakt zich schuldig aan haatzaaien en heeft de trekken van een paramilitaire organisatie.

GI liet voor het eerst van zich horen in 2012 in Poitiers, de stad waar Karel Martel in de achtste eeuw de opmars van de Arabieren stuitte. Op het dak van een moskee in aanbouw hingen GI-leden een spandoek op dat verwees naar Martel en tegelijk aandrong op een referendum over immigratie en de bouw van moskeeën.

In de jaren die volgden, verraste GI vaker met dergelijke acties. In de Alpen rolden GI-leden een gigantisch doek uit voor illegalen die vanuit Italië te voet Frankrijk bereiken. ‘Grens Gesloten’, stond er. En: ‘Europa wordt niet jullie thuis, ga terug naar je eigen land’. GI verscheen ook op het dak van het kantoor van de Caf– een instantie die onder andere de kinderbijslag uitkeert – in de Parijse voorstad Bobigny. ‘Geef geld aan Fransen, niet aan buitenlanders’, luidde hier de slogan.
Spoiler! :
Jonge, hoogopgeleide activisten

Tot een strafoplegging kwam het zelden. GI wordt aangestuurd door jonge, hoogopgeleide activisten die hun acties voorbereiden met advocaten. Zo bezette GI in 2013 het dak van de Parti Socialiste uit protest tegen het homohuwelijk. Omdat een trap werd gebruikt, was geen sprake van huisvredebreuk.

Een van de oprichters van GI is Damien Rieu (30), een jurist. Zijn vader was een communist die hem het huis uit wilde hebben toen hij zich aansloot bij de jeugdafdeling van het Front National. In een opvanghuis zou Rieu de enige blanke zijn geweest. Een verhaal dat hij vertelt om duidelijk te maken dat omvolking geen theorie is, maar realiteit.

GI is niet verbonden met het Front National (tegenwoordig Rassemblement Nationale, RN), dat men ziet als te slap. Maar het vervult wel de rol van kweekvijver. Als een GI-lid de agitprop vaarwelzegt, komt hij of zij meestal uit bij de partij van Marine Le Pen. Damien Rieu is niet de enige die de overstap maakte, hij is tegenwoordig assistent van een lid van het RN in het Europees Parlement.

Etno-differentialisme

De ideologie van GI is het zogenoemde etno-differentialisme: het idee dat de cultuur van een volk onlosmakelijk verbonden is met een grondgebied. Het vermengen van verschillende volken leidt op den duur tot de verdwijning van die volken en moet dus worden voorkomen.

Het paramilitaire karakter uit zich vooral in krijgshaftige retoriek en symbolen; zo hangen er op kantoor van GI in Lyon affiches van Jeanne d’Arc die een kalasjnikov vasthoudt. Het decreet noemt ook een identitaire boksclub die wordt geleid door GI en zomerkampen met boks- en zelfverdedigingscursussen.

Ook al staat op heroprichting onder een andere naam een boete van 45.000 euro en een gevangenisstraf van 3 jaar, kenners van extreemrechts voorspellen dat het verbod niet voldoende is. Het netwerk, waar ook bars en conferentiezaaltjes bij horen, zal blijven bestaan.

Dat GI juist nu wordt ontbonden is moeilijk los te zien van het offensief dat de regering tegen islamisten heeft ingezet: gelijke monniken, gelijke kappen. Eind vorig jaar werden het Collectief tegen Islamofobie en de NGO BarakaCity verboden. Dit zijn volgens minister Darmanin mantelorganisaties van de politieke islam.
https://www.trouw.nl/buitenland/parijs- ... ~b327fd2d/
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51257
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Generation Identitaire protesteert

Bericht door Pilgrim »

Frankrijk: Patriotten zijn het doelwit van repressies door de staat

Geplaatst op 11 maart 2021

Afbeelding

Terwijl Frankrijk officieel ten strijde trekt tegen het “islamisme” en “islamistische” parallelsamenlevingen, voert de Franse minister van Binnenlandse Zaken Gérald Darmanin een heimelijke oorlog tegen patriottische krachten.

Frankrijk verzinkt in geweld en promigranten politiek. Op 16 oktober 2020 werd de linkse aardrijkskunde- en geschiedenisleraar Samuel Pat op straat onthoofd. Het is de eerste keer geweest dat een leraar in het land van de mensenrechten überhaupt zo gedood werd. De man had gewoon de opdracht van het ministerie van Onderwijs uitgevoerd: het recht om een religie te bekritiseren.

Linkse leraren uit andere steden wezen het echter plotseling af dat hun school de naam Paty draagt. Dat zou te gevaarlijk zijn. De realiteit van Frankrijk brengt het motto “Je suis Charlie” uit het concept. De realiteit onthoofdt tegenwoordig democraten net zoals democratische instellingen. In Duitsland, Oostenrijk en Frankrijk wordt op patriottische ideeën gejaagd en worden patriotten gedemoniseerd. Hoe lang nog?

Immigratiekritiek wordt bestraft
De beslissing om de NGO “Génération Identitaire” werd door de Franse minister van Binnenlandse Zaken Gérald Darmanin op 26 januari genomen, omdat hij, volgens de media, persoonlijk door meerdere antimigranten operaties van de Identitaire Beweging aan de Franse grenzen, in het bijzonder in de Pyreneeën, werd “geschandaliseerd”. De minister van Binnenlandse Zaken, die uit een gemengd gezin afkomstig is, heeft niet eens de parlementariërs gevraagd naar deze politieke beslissing.

Het was het doel om deze patriottische groep jonge Fransen, die sinds 2012 bestaat, van het politieke toneel te verwijderen. De zender CNEWS schetst de herkomst van de minister met de volgende woorden: “Zijn grootvader van moeders kant, van Algerijnse komaf, had deelgenomen aan de Algerije-oorlog in het Franse leger. Als overlevende van de Slag van Monte Cassino in het jaar 1944 gaf hij zijn kleinzoon de gaullistische draad en zijn tweede voornaam ´Moussa´. Zijn grootvader van vaders kant was een Maltese Jood”. Bovendien werd de minister in het kader van een gerechtelijk onderzoek in december 2020 wegens “verkrachting, seksuele intimidatie en vertrouwensbreuk” van een vrouw gehoord.

Waarden van de republiek bedreigd
Terwijl de “Génération Identitaire” woensdag 3 februari 2021 in de Franse ministerraad werd ontbonden, stemde slechts enkele dagen later – op 15 februari 2021 – het parlement voor de invoering van de nieuwe wet “Tegen het separatisme ter versterking van republikeinse principes”. Officieel dient de Franse staat verenigingen en organisaties te ontbinden die de waarden van de republiek bedreigen. De wet is in de eerste plaats gericht op “islamisten”. In werkelijkheid zijn behalve “islamisten” vooral patriotten het doelwit van de nieuwe wet.

De Senaat zal het wetsontwerp van 30 maart tot 8 april 2021 onderzoeken. In een tweet heeft minister van Binnenlandse Zaken Gérald Darmanin aangekondigd dat de “Génération Identitaire” “aanzet tot discriminatie, haat en geweld”. In de Franse grondwet staat als principe in artikel 2: “Regering van het volk, door het volk en voor het volk”. Naar de mening van het volk wordt echter niet geluisterd. Vandaag de dag worden de patriotten in Frankrijk als criminelen behandeld. De wens om je land te willen beschermen, kan de patriotten in de gevangenis doen belanden.

Journalist slachtoffer van migrantengeweld
Op 27 februari werd Christian Lantenois, een fotojournalist van de krant “L´Union”, door een illegale migrant uit Algerije zo bruut in elkaar geslagen, dat hij sindsdien in coma ligt. Christian Lantenois maakte voor zijn krant in de stad Reims foto´s in een “immigrantenwijk”. In zulke wijken gelden andere wetten dan die van de republiek, gewoon die van het separatisme dus. Al in 2018 richtte de Franse regering republikeinse heroveringdistricten op. In 2022 zullen er al 60 van zulke districten zijn.

Het zijn gebieden waar stamwetten gelden. Politiebureaus, die zo langzamerhand lijken op die in Zuid-Afrika, belichamen deze speciale plaatsen. Als je zo´n politiebureau binnenkomt, dan lijkt het net alsof je je in een bureau van de Franse politie uit de koloniale tijd in Afrika bevindt, die je uit de bioscoop kent, echter zonder diens romantische idealisering. Aan een muur hangt een rechthoekig blauw bord met het motto: “Republikeins heroveringdistrict”.

Verzet tegen de plannen van de minister van Binnenlandse Zaken
Het land leeft al in het separatisme. Het is het bewijs dat de Franse regering niet in staat is Frankrijk te beveiligen. Met de aanval op de fotojournalist hebben stemmen uit de politiek en de media zich tegen de ontbinding van de “Génération Identitaire” uitgesproken. In een hoofdartikel van de krant “L´Union” staat over de poging tot moord op de journalist door een illegale Algerijnse migrant te lezen: “Het is het samengeraapte beeld van deze barbaren dat de Fransen niet langer kunnen verdragen in hun land te zien.”

De Franse advocaat Thibault de Montbrial verklaarde dat het geweld in de steden van Frankrijk niets met toeval heeft te maken. Reden daarvoor is sinds 40 jaar het mislukken van onze immigratie- en integratiepolitiek en de situatie zou veel erger zijn dan gedacht. “Er moet alles aan gedaan worden om een burgeroorlog te voorkomen. Het is dringend noodzakelijk om de autoriteit van de staat te herstellen. Iedere dag en iedere nacht vinden er in Frankrijk zware aanvallen op de politie plaats. Iedere dag vinden we een of twee lijken in het bos of in de rivieren. Door de massa-immigratie heeft zich een sterke parallelsamenleving van mensen van de islamitische cultuur gevormd. We maken in Europa een bruiloft van deze islamisering. Immigratie, ´islamisme´, onveiligheid passen bij elkaar”, zei hij.

Bron: wochenblick.at

Door: Oliver Renault

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2021/03/11 ... -de-staat/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51257
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Generation Identitaire protesteert

Bericht door Pilgrim »

LONGREAD: “Remigratie is de enige oplossing voor het probleem van de massa-immigratie”

Geplaatst op 27 april 2021

Afbeelding

Na het verbod door de Franse regering praat de woordvoerder van de Génération Identitair, Clément Martin, met Olivier Bault over het verdere verloop van de strijd van de organisatie tegen verdere onderdrukkingen door de staat.

Lees verder >>>
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Plaats reactie