Om over na te denken

Bestaat God? Wat is de waarde van religie? Mag je een dogma in twijfel trekken?
Gebruikersavatar
hans van de mortel
Berichten: 7919
Lid geworden op: zo jun 03, 2007 12:41 pm

Re: Om over na te denken

Bericht door hans van de mortel »

Hans v d Mortel sr schreef:
wo mei 17, 2017 7:00 am

HvdM-citaat op vrijdag:

• Wie zijn geloof aan de kapstok van God hangt, gelooft in een pestkop. (HvdM)
Geen eigen mening verkondigen is de vrijwillige celstraf van het verstand.

CITATEN OVER PROFEET MOHAMMED
Gebruikersavatar
hans van de mortel
Berichten: 7919
Lid geworden op: zo jun 03, 2007 12:41 pm

Re: Om over na te denken

Bericht door hans van de mortel »

MEDEDELING VAN GEEN BELANG.

Vanaf morgen wordt het plaatsen van citaten verplaatst naar de afdeling 'CITATEN' waar dat thuis hoort. Er is al genoeg verwarring in de wereld.

Neem alleen al de waanzin dat er mensen zijn - meestal linkse politici en aanhangers van deze dwaalpolitiek - die beweren dat er ook een aardige islamversie bestaat en dat er aardige moslims zijn. Vooral als het een Marokkaanse buurman betreft die maar niet van zijn moslimzijn bevrijd kan worden. Omdat hij beschikt over een smerig fascistisch paspoort. Dat van Marokko. Wat zijn aardige moslims? Dat zijn de ergste onder de ergste hypocrieten. Óf, en dat kan natuurlijk ook, dat zij behoren tot de onherbergzame sukkels die menen dat de meest smerige vieze perverse walgelijke sadistische religie goed genoeg voor hen is.

Een moslim is een type mens dat vanaf zijn geboorte valt onder de categorie Arabische dwazen die de meest smerige vieze gore vuile historische Arabier Mohammed heel hoog in het vaandel heeft staan.

Het is niet voor niets dat de wereld vervuild is met een overdosis aan mensen die met de naam Mohammed vermeld staan in hun beide paspoorten. En dat heeft weer alles te maken met het feit dat moslims parasieten zijn op onze kenniseconomie en beschaving. Een fatsoenlijk weldenkend mens zou zich kapot schamen met zo'n naam als die van de grootste historische Arabische schoft aller tijden. Maar nee hoor, voor moslims van alle categorieën, inclusief de aardige islamitische Marokkaanse buurman die zich er niet voor schaamt met een vrouw over straat te lopen die zich met een schaamhaarlap om haar hoofd verzekerd weet van een maagdelijke positie na haar dood in het hoerenparadijs van Allah - de sukkelknecht van de ongeletterde pedofiel profeet Mohammed - is het blijkbaar een hele eer om aan de haal te gaan met de pedofiele sadistische oorlogsmisdadiger Mohammed.

Wie het nog steeds niet begrijpt: moslims, tot aan de dag van vandaag, behoren tot de mislukte mensensoort die islam heeft voortgebracht.
Geen eigen mening verkondigen is de vrijwillige celstraf van het verstand.

CITATEN OVER PROFEET MOHAMMED
Gebruikersavatar
hans van de mortel
Berichten: 7919
Lid geworden op: zo jun 03, 2007 12:41 pm

Re: Om over na te denken

Bericht door hans van de mortel »

Alleen voor ingewijden.

Code 'Racisme, discriminatie'. De oplossing: plaatje 3.
Geen eigen mening verkondigen is de vrijwillige celstraf van het verstand.

CITATEN OVER PROFEET MOHAMMED
Gebruikersavatar
hans van de mortel
Berichten: 7919
Lid geworden op: zo jun 03, 2007 12:41 pm

Re: Om over na te denken

Bericht door hans van de mortel »

Afbeelding
Hitler in gesprek met de grootmoefti van Jeruzalem over hun gezamenlijke interesse: het uitroeien van de joden.
Mohammad Amin al-Hoesseini was een Palestijns-Arabische nationalist en als grootmoefti van Jeruzalem een islamitisch leider.
Miljoenen Duitsers schaarden zich achter Hitler.

Maar . . . dat gebeurde pas toen Hitler steeds machtiger werd.

Zodra mohammedanen die bekend staan als fatsoenlijke aardige mensen de kans krijgen zich achter de een of andere met het islamvirus besmette leider op te stellen die democratisch aan de macht is gekomen in Nederland, zal de meerderheid van het Nederlandse volk dat ondertussen islamitisch is, de macht bepalen, en van Nederland een islamitische geregeerde dictatoriale staat maken zoals dat door iedereen is te observeren in Turkije. Met alle gevolgen van dien voor de nog overgebleven fatsoenlijke brave burgers die het niet eens zijn met de democratisch gekozen mohammedaanse regering in Nederland.

Wie zich het verleden niet herinnert, is gedoemd het opnieuw te beleven.

Ik wens alle brave burgers in Nederland een terecht gemeende ondergang. Voorlopig is de macht van het islamvirus nog niet aan de orde. Dat zeker een miljoen mohammedanen in Nederland de dragers zijn van dit virus staat als een paal boven water. Het water komt onze beschaving steeds dichter tot aan de lippen te staan. Maar tsja . . . net zoals het dramatische theatrale leugenwonder Mark Rutte, komt berouw na de overvloedig beoefende zonde en dempt men pas de put als eindelijk, maar wel zo logisch, het kalf verdronken is. Dan is het echt te laat en valt het doek. Einde voorstelling van een verwaarloosde democratie. Het tijdperk van staatsgrepen in Europa door het leger ligt achter ons in de geschiedenis en dient slechts ter lering en vermaak. Dat laatste slaat dan op mij. Want de massa is en blijft zich nu eenmaal wentelen in zijn onafwendbare domheid en schijnt geen behoefte te hebben aan nadenken en hersenen gebruiken.

Net zoals een aantal jihadisten en mohammedaanse fanaten pleegde Hitler een aanslag, een coupe naar de macht. Volgens de leer van het mohammedanisme, te herkennen in het door onze beschaving toegestane haatboek Koran dat haat predikt tegen andersdenkenden, worden mohammedanen in heel de wereld aangezet om andersdenkenden te verachten en desnoods hen te vermoorden die profeet Mohammed beledigen. Als ik zo bang zou zijn als de rest van Nederland, schrijf ik deze waarheid die onaangenaamheden met zich meebrengt niet op.

De Arabische historische zichzelf benoemde profeet proleet Mohammed heeft niets maar dan ook niets geprofeteerd en was uitsluitend een pedofiele proleet die verzot was op een meisje van zes jaar. Hij neukte en verkrachtte zich suf in de woestijn van door hem buitgemaakte minderjarige maagden. Hij spoorde zijn mede roversbendeleden aan tot het martelen van zijn soortgenoten die hem onwelgevallig waren. En ga zo maar door.

Ah! Mij is overigens bekend dat Mohammed goed was voor weduwen. Klopt! Zijn eerste vrouw was een stinkend rijke weduwe van 40 jaar. De schizofrene valse psychopaat Mohammed was toen 25. Zijn tweede vrouw was Aisha. De leeftijd? Zes. En hou oud was Mohammed toen, de geliefde van 1,7 miljard mohammedanen wereldwijd? Hij was toen . . . 54. U mag best kotsen. Mohammedanen zijn graag bereid uw kots op te ruimen alsof er niets gebeurd is.

Ik heb het niet verzonnen; het staat allemaal in de verslagen van de meest betrouwbare mohammedaanse bronnen; onder andere in het genoteerde verslag over de levensgeschiedenis van de Profeet door de meest gewaardeerde Arabische schrijver Ibn Isaak die zijn bronnen putte uit de overleveringen van al-Bukhari, welbekend bij alle islamitische viruslijders die zich moslim noemen.

Voor wie het nog maar niet begrijpen kan: mohammedaanse mensen zijn de meest schaamteloze wezens die op aarde rondlopen. Terwijl de historische Mohammed als de meest gore vieze perverse pedofiel, psychopaat, sadist en oorlogsmisdadiger in de Arabische geschiedenis gekenmerkt moet worden, deed de historische misdadiger een massa achterlijke analfabete Arabieren geloven dat hij de betrouwbare knecht van Allah en dus volmaakte mens was in plaats van andersom. Wie zich heden ten dage moslim noemt gelooft nog steeds in de goede mens Mohammed. Voor wie mij niet gelooft verwijs ik naar de uitspraken van de enige Nederlandse salafist in overheidsdienst, de moslimburgemeester die de politiebaas is in Rotterdam, genoemd Ahmed Aboutaleb. Abou betekent 'vader' en 'taleb' refereert indirect - niet uitgesloten - mogelijk aan de Taliban. [icon_lol.gif]

We leven in een rare tijd. De tijd van elkaar voor de gek houden, liegen en bedriegen als nooit tevoren. Bent u bij Aboutaleb geweest, ga dan door naar Mark Rutte. Hij is vast bereid u met een glimlach te ontvangen nadat hij zojuist van zijn fiets is afgestapt.
Geen eigen mening verkondigen is de vrijwillige celstraf van het verstand.

CITATEN OVER PROFEET MOHAMMED
mercator
Berichten: 19601
Lid geworden op: do nov 06, 2008 1:36 pm
Locatie: Vlaanderen

Re: Om over na te denken

Bericht door mercator »

hans van de mortel schreef:
ma mei 17, 2021 9:17 am
Net zoals een aantal jihadisten en mohammedaanse fanaten pleegde Hitler een aanslag, een coupe naar de macht.
Dat is zo, in 1923, maar die mislukte en Hitler vloog de gevangenis in. Hierdoor hadden de nazi's hun les geleerd en zagen dat niemand tegen de tijdsgeest in kan gaan. De volgende 10 jaren waren een geduldig en listig proces om de tijdsgeest op " normale" wijze te veranderen en in 1933 was het dan zo ver, de nazi's kwamen gewoon door verkiezingen aan de macht. Zo zullen wij uiteindelijk ook in een Islamitische staat gaan leven, helemaal zoals voorspeld in Onderwerping van Houellebecq. Types als Aboutaleb-zgz. beschaafde moslims-zullen ook door niet-moslims geaccepteerd en gewaardeerd worden en dan is het zo ver.
De Ideale Mens is een negroïde transsexueel in een rolstoel
Plaats reactie