Jezus versus Mohammed volgens bijbel en koran. Conclusie?

Is Mohammed het zegel der profeten? Of gewoon één der velen? Debatteer over zijn leven, visies, psychologie, sucessen en mislukkingen. Kun je hem met Jezus vergelijken?
Plaats reactie
Gebruikersavatar
hans van de mortel
Berichten: 7919
Lid geworden op: zo jun 03, 2007 12:41 pm

Jezus versus Mohammed volgens bijbel en koran. Conclusie?

Bericht door hans van de mortel »

INLEIDING

De kans dat Jezus heeft bestaan is vele malen groter dan de figuur van Mohammed. Hoe dat zo? Omdat ook de hem niet goedgezinde personen over Jezus hebben geschreven. Maar dit terzijde. Het is ook totaal onbelangrijk in deze tijd.

Toch wil ik niet voorbij gaan aan de figuur Jezus. Wie hij was, maar vooral hoe hij was. Raar dat moslims zich daar niet in verdiepen. Het nieuwe testament dat over Jezus gaat is in elke boekwinkel te verkrijgen als pocketuitgave. En daarin zal niet één moslim lezen dat Jezus van zichzelf heeft gezegd dat hij de zoon van god is. Dat hebben anderen er weer van gemaakt. De dogmatisch vredelievende christenheid loopt als gevolg hiervan nog steeds met een verkeerde pet op. En ook al zou Jezus dat gezegd hebben - nou so what? Een slip of the tongue? Misschien heb ik dat ook weleens over mezelf gezegd. Trouwens, zijn wij niet allemaal kinderen van een Almacht en weten wij eigenlijk niet alles? Ja ik weet alles. Ik moet het mij alleen nog weten te herinneren.
Atheïsme is ook een optie en niet verkeerd. Voor god maakt dat geen malle moer uit. Het wordt tijd dat al die religieuze stumperds eens hun grijze hercencellen laten upgraden! Via internet zou dat toch moeten lukken. Maar tja . . . als je niet wilt . . .
We bemerken gelukkig dat steeds meer moslims internet leren kennen en daardoor ook meer van de bijbel afweten. Moet je natuurlijk wel over een computer beschikken en op internet toegang hebben via een provider. Maar dit alles is slechts een druppel op een gloeiende plaat.

De islam vecht in het westen een hopeloze strijd voor acceptatie en legitimatie. Moslim activisten voeren een heftige zinloze campagne om de joden en christenen te overtuigen dat de islam een hemelse religie is. (zeker vergeten de haddiths te raadplegen . . .). Zij benadrukken dat de islam gelooft in Mozes, in Jezus, en in eigenlijk al die voorkomende sprookjesfiguren uit de bijbel. Ze worden ook ten volle genoemd in de koran. Toch in en in triest dat al die moslims niks maar dan ook niks van al die door de koran genoemde bijbelse personen afweten. Voor mij zegt dat genoeg. Islam is slechts een gevaarlijke mensonderdrukkende politieke richting die kostte wat kost een halt toegeroepen moet worden. Koran en allah en Mohammed worden als pispalen gebruikt om macht uit te oefenen over mensen en orde op zaken te stellen binnen de machtsverhoudingen in de arabische wereld.

Orde op zaken? De ene arabier heeft nog nooit de ander vertrouwd, vandaar dat ze ook niet kunnen samenwerken. Voor de islam hoeft daarom ook niemand echt te vrezen, want blaffende honden bijten niet. Het enige wat moet gebeuren is ze aan de ketting leggen. Te beginnen in Europa.

Al is het nog zo’n ordinair zootje van gillers, schreeuwers, vuistballende haatzaaiers, oproerkraaiers, rapaille, vuurspugende waanzinnigen en tierende onverlaten die gemakshalve vergeten zijn dat allah meekijkt en meeluistert. Maar die hele allah interesseert ze geen ene malle moer. Allah kan oprotten als het om tomeloos geweld en het haat verkondigen gaat tegenover de eigen luxe die ze gebruiken, maar niet van hen uit de islam afkomstig is. Zij haten in feite zichzelf. Dat probleem is alang onderkend in de psychiatrie.

Moslims wordt geleerd om datgene te haten waar mensen van houden: erotiek, zelfontplooiïng en succes.

Met de bedreigende islam en zijn koran achter de hand denkt de arabische wereld een machtig wapen te hebben. Tja, als je dan ook nog overgeleverd bent aan de technologie van het knappe, intelligente en intellectuele economisch machtige Westen, dan ben je aan handen en voeten gebonden en rest nog slechts veel geschreeuw, weinig wol en met veel schaamte zonder een enkele vorm van heroïek achterlatend, in het zand te bijten.

Verder was Mohammed in de ogen van islamaanhangers bljkbaar een voortzetting van de profeten en ook nog eens het hoogtepunt in de geschiedenisverslagen van de god (allah). Hij is het zegel van alle profeten. Toe maar! De hele islamwereld stelt werkelijk niets voor. Een klein beetje bescheidenheid had daarom wel op zijn plaats geweest. Dus wat doe je dan als je niets te bieden hebt? Je stelt je als jonge vrouw wiens ouders in Noord-Afrika zijn geboren, recalcitrant op tegenover een beschaving die jou lezen, schrijven en nadenken heeft geleerd, en begint aan een nieuw leven door met een vaste schaamhaarbedekking rond te lopen in de stad en op je werk. Het enige woord dat hierbij past is: kinderachtig en doorzichtig!

Waarom ik destijds de koran heb gekocht? Nou, om zelf te oordelen en te beslissen over een toch wel zeer merkwaardige ontwikkeling in de menselijke geschiedenis. Geloof en houvast aan een dun onsamenhangend boekje van slechts 2% van de bijbel door bijna een miljard mensen op de wereld met een terugwaartse blik op de middeleeuwen - hoe is dat in godsnaam mogelijk? Die mensen hebben blijkbaar niet in de gaten dat de hele islam zich slechts manifesteert als één groot bouwvallig bouwwerk dat op instorten staat.

Dankzij onze moderne wereldwijde digitale reikwijdte via internet en met dank aan een almachtige Schepper die niet de islam, maar de goede mens die god met rust laat, bevoorrecht heeft met zijn dynamische energie. Dit kan geen mens tegenspreken. Geen mens, ook niet de imam, de moefti, de oelah of een mollah die maar al te vaak zichzelf in de wereld aanprijzen als verschijningen afkomstig van een andere planeet.

Zeker 80% van de moslim populatie - als het al niet meer is - verkeert nog steeds in een erbarmelijke deerniswekkende toestand van onwetendheid. En dan haal je je schouders maar weer eens op als zo’n domme allahtone islamaanhanger hier op FFI of op een ander forum verkondigt dat ze met zo velen zijn in de islamreligie. Alsof het getal doorslaggevend is voor de waarheid. Kijk als ik dat soort mensen nog moet gaan uitleggen dat je alleen kampioen kunt worden in de competitie met een uitgebalanceerd team van deskundige goed getrainde voet- of handballers en niet met een zo maar bij elkaar geraapt zootje personen van de straat en uit de sloppenwijken, die meestal niet eens de lagere school heben afgemaakt, de klok dus hebben horen luiden maar niet weten waar de klepel hangt, dan heb ik geen hoop meer voor die mensen die zo redeneren.

Er zijn vele mensen die Jezus een goed hart toedragen,ondanks dat ze niet meer naar de kerk gaan, of gewoon niet in god geloven. Voor een persoon met een gezond stel hersenen zal dit geen reden zijn om deze mensen te bespugen, te verachten of met doodsbedreigingen tegemoet te treden. Want het ergste wat je een moslim kunt aandoen is zeggen dat je niet in god gelooft. De meeste moslims zijn laaggeschoold en zullen zich nooit en te nimmer afvragen hoe god zelf hier nou over denkt. Trouwens, laten we wel wezen, dit is slechts een zaak van god, die niemand, maar dan ook niemand, zelfs niet een allahtone islamaanhanger, varkensslager, geitenhoeder, of professor in de psycho analyse neurose, of welke imam, mollah, moefti of oelah dan ook, aangaat.

Maar waar wij in deze tijd vooral voor moeten oppassen zijn de mensen die zo graag zelf voor god willen spelen. Wij herkennen daarin maar één groep: islam. Waarom de islam zo gewelddadig is, komt het beste tot uiting in de directe vergelijking van Jezus in het Nieuwe Testament met Mohammed en de door hem zelf gemodeleerde god en zelfbedachte koran.

_____________________________________________________

Jezus versus Mohammed

J - De genoegens in de hemel in het Nieuwe testament zijn genoegens van de geest, van de zuiverheid.
M - Het paradijs van de islam is de plaats waar een moslim achterover zal leunen, alsof hij na gedane arbeid en het verrichten van grootse werken hier op aarde weer verder op zijn luie reet mag doorborduren. In het paradijs vindt de moslim alles wat hem hier op aarde onthouden is: hij kan zich overgeven aan het eten van een niet aflatende hoeveelheid varkensvlees terwijl hij heerlijke vruchten eet, uitgelezen wijne drinkt en seks heeft met mooie jonge maagdelijke vrouwen. Met geen woord rept de koran over seks voor de vrouw, over aantrekkelijke begerenswaardige jonge manne. Vandaar dat de islam hierdoor in verwarring is geraakt en voortvarend aan het werk is gegaan om clitorissen weg te snijden bij jonge meisjes, onder het geodkeurend oog van de koran deskundigen in Mekka. Want zo’n clitoris bij de voruw, dat is toch wel een van de grootste blunders van allah geweest. Die stomme eigenwijze kutgod ook!

J - Jezus verrichtte wonderen (Markus 7:37)
M - Mohammed verrichtte geen wonderen (sura 17:59)

J - Jezus wist wat er binnen in de harten van de mensen was (Openbaringen 2:23)
M - Mohammed wist dat niet (sura 11:31)

J - Jezus verbood zijn volgeling hun zwaard te gebruiken (Mattheüs 26:52)
M - Mohammed was precies het tegenovergestelde. Hij overtuigde zijn volgelingen hun zwaard te gebruiken (sura 8:65)

J - Jezus leerde te vergeven (Mattheüs 5:38, 39)
M - Mohammed gaf de voorkeur aan wraak (sura 2:194). Het is een veel voorkomend fenomeen wat de islam leert - geweld - dat we overal in de islam tegenkomen. Van het afsnijden van de clitoris, het onthoofden, geselen, stenigen, verbranden, moorden, jezelf opblazen tussen schoolgaande kinderen tot en met de eerwraak onder moslim families. En dan heb ik het nog niet over mensen die gestudeerd hebben en zich aan de wurgende greep van de islam willen onttrekken. Voor hen is het beter een veilig geheim gehouden schuiladres op te zoeken om een aanslag op je leven te voorkomen. Wat een verschil met wat Jezus ons leerde!!!!!!!!!!!

J - Jezus was zonder zonden (1Petrus 2:22)
M - Mohammed had veel zonden (sura 47:19) - Gek, en toch mag je geen kwaad woord over die mensenslachter en fantast zeggen. Nou ja, dat mocht ook geen mens onder het Hitler regiem. Wie kritiek op Hitler had kreeg met de altijd op de loer liggende Gestapo te maken. In islamland hebben ze daar de Godsdienstpolitie van gemaakt. Hoe verzin je zoiets? Milieu-politie, gemeente-politie, rijkspolitie - maar godsdienstpolitie? Zoiets kan alleen maar in een fascistisch religieuze staat zoals bij de islam.

J - Jezus woorden zijn nooit veranderd (Mattheüs 24:35)
M - De koran was wel veranderd (sura 16:101)

J - Jezus hielp de blinde man (Lucas 18:35-43)
M - Mohammed draaide zich weg van de blinde man (sura 80:1-10)

J - Jezus leerde zijn gehoor - hoe mooi en liefdevol verwoord door Jezus - dat een man en en vrouw één vlees zijn (Mattheüs 19:5-6)
M - Mohammed leerde dat je met meerdere vrouwen één vlees kon zijn (sura 4:3)

J - Mensen waren volkomen vrij om naar de boodschap van jezus te luisteren en deze wel of niet te accepteren. (Lucas 10:10, 11)
M - Mensen werden geforceerd gedwongen om de boodschap van Mohammed te slikken als een bittere pil (bitter - omdat iets wat je niet lekker vindt, je niet vrijwillig zult inemen) (sura 9:29)

J - Jezus is het symbool geworden voor de mensheid van het leven en zijn volgelingen zullen leven (Johannes 11:25)
M - Mohammed stierf en zijn volgelingen zullen sterven. Als honden! Hoe? Zij slachten elkaar in een onderlinge strijd als moslims als beesten af. (sura 39:30)

J - Jezus leert dat wie zonde beoefent, voortspruit uit de duivel, want de duivel zondigt reeds van het begin af. (1Johannes 3:8 )
M - Mohammed daarentegen laat allah mensen aanzetten tot zondigen zodat hij een excuus zal hebben om hen te vernietigen. (sura 17:16) Allah is dus zelf een zondaar! Logisch toch dat die hele islam door de duivel bezeten is en voor geen cent deugt en te vertrouwen is. Of sta ik hier te liegen en is de koran een achterlijk fout gespeld boek vol met fouten en tekortkomingen? Nee! De islam zet niet alleen aan tot haat, maar ook tot moord, want allah zelf manifesteert zich in de persoon van de duivel!

Alle mensen gaan dood. Wat zien wij nu om ons heen? Jezus was een ware profeet. Zijn volgelingen, en dat zijn alle mensen die Jezus’ gedachtengoed aanhangen en delen, en dus NIET de mensonterende religie van de islam aanhangen, LEVEN! Zij hebben het goed. Zij zijn de uitvinders en de bevoorraders van alle mensen. Zonder deze volgelingen van Jezus komen alle moslims van ellende om in de wereld. De islam staat met vieze besmeurde lege handen, zij hebben niks. Nog geen wc potten om hun behoefte netjes in te lozen. En voor de rest sterven dagelijks honderden mensen in islamitische landen zoals Indonesië, het grootste islamitische land ter wereld, aan de tweede doodsoorzaak: diaree. Zij kunnen niks en zij zullen branden in de hel. Want dat is toch wat allahtone islamaanhagers zo overtuigd maakt van hun gelijk?
Geen eigen mening verkondigen is de vrijwillige celstraf van het verstand.

CITATEN OVER PROFEET MOHAMMED
BFA
Berichten: 11583
Lid geworden op: vr sep 29, 2006 5:18 pm

Bericht door BFA »

Krijg ik ineens een hevige heimwee naar, toen de Jezus-people door de straten van Europa ronselden. Die hadden het nooit aan de stok met de Hare-Krishnas.
Vredige tijd dat toen was.
Met de komst van Islam is de onschuld heen. Kleurige bloemen van Love & Peace zijn verjaagd door de theedoek van Islamgeweld.
Break down the rules vervangen door: onderwerpen of...
Het is een parasitaire soort die leeft op de intelligentie van anderen en deze dan tegen hun gebruikt;
Amazigh
Berichten: 1449
Lid geworden op: wo mei 02, 2007 9:42 pm

Re: Jezus versus Mohammed volgens bijbel en koran. Conclusie

Bericht door Amazigh »

J - Jezus verrichtte wonderen (Markus 7:37)
M - Mohammed verrichtte geen wonderen (sura 17:59)
Wat hieronder staat :P
J - Jezus wist wat er binnen in de harten van de mensen was (Openbaringen 2:23)
M - Mohammed wist dat niet (sura 11:31)
Ja dat klopt
Maar aan de andere kant dit is een onmogelijke vergelijking omdat christenen geloven dat Jezus zoon van God is dus geen mens is.
En Mohammed s.a.w was gewoon een mens net als alle andere profeten.
J - Jezus verbood zijn volgeling hun zwaard te gebruiken (Mattheüs 26:52)
M - Mohammed was precies het tegenovergestelde. Hij overtuigde zijn volgelingen hun zwaard te gebruiken (sura 8:65)
Als het om een aanval betreft dan gaf ik je gelijk maar ik ben niet zo,n lezer als jouw ik bekijk namelijk de context.
Als ik midden in een verhaal een zin pak en conclusies trek vind ik niet erg aardig.

Maar goed de enige reden waarom die vers daar staat is vanwege deze reden:

Degenen met wie gij een verbond sluit, daarna schenden zij dit verbond telkens weer en zij vrezen niet.
J - Jezus leerde te vergeven (Mattheüs 5:38, 39)
M - Mohammed gaf de voorkeur aan wraak (sura 2:194). Het is een veel voorkomend fenomeen wat de islam leert - geweld - dat we overal in de islam tegenkomen. Van het afsnijden van de clitoris, het onthoofden, geselen, stenigen, verbranden, moorden, jezelf opblazen tussen schoolgaande kinderen tot en met de eerwraak onder moslim families. En dan heb ik het nog niet over mensen die gestudeerd hebben en zich aan de wurgende greep van de islam willen onttrekken. Voor hen is het beter een veilig geheim gehouden schuiladres op te zoeken om een aanslag op je leven te voorkomen. Wat een verschil met wat Jezus ons leerde!!!!!!!!!!!
Nee daar staat dat je terug moet vechten er staat niet dat hij een voorkeur had aan wraak maar als het moet dan moet het.

En trouwens in deze vers staat overduidelijk dat Allah swt voorkeur geeft aan vergeving.

39. En voor degenen die, als een aanval hen treft, zich verdedigen.

40. Doch de vergelding van het kwade is het daaraan gelijke; maar wie vergeeft en verbetering voor ogen houdt, zijn loon rust bij Allah. Voorzeker, Hij houdt niet van de onrechtvaardigen.
J - Jezus was zonder zonden (1Petrus 2:22)
M - Mohammed had veel zonden (sura 47:19) - Gek, en toch mag je geen kwaad woord over die mensenslachter en fantast zeggen. Nou ja, dat mocht ook geen mens onder het Hitler regiem. Wie kritiek op Hitler had kreeg met de altijd op de loer liggende Gestapo te maken. In islamland hebben ze daar de Godsdienstpolitie van gemaakt. Hoe verzin je zoiets? Milieu-politie, gemeente-politie, rijkspolitie - maar godsdienstpolitie? Zoiets kan alleen maar in een fascistisch religieuze staat zoals bij de islam.
47:19 Weet, dat er buiten Allah geen God bestaat en vraag bescherming voor uw tekortkoming en voor die van gelovige mannen en vrouwen. Allah kent de plaats uwer handelingen en uw rustplaats.

Verklaar...

J - Jezus woorden zijn nooit veranderd (Mattheüs 24:35)
M - De koran was wel veranderd (sura 16:101)
Ik wil liever niet beginnen over de aantal fouten in de bijbel :P

Maar de Quran is nooit veranderd:

77. Voorzeker, dit is (de) verheven Koran,

78. Een beschermd Boek,


64. Er zijn voor hen blijde tijdingen in het tegenwoordige leven en het Hiernamaals. De woorden van Allah kennen geen verandering - dat is inderdaad de opperste zegepraal.


J - Jezus hielp de blinde man (Lucas 18:35-43)
M - Mohammed draaide zich weg van de blinde man (sura 80:1-10)
Dat gaat over ongelovigen en niet over een blinde man :)

J - Mensen waren volkomen vrij om naar de boodschap van jezus te luisteren en deze wel of niet te accepteren. (Lucas 10:10, 11)
M - Mensen werden geforceerd gedwongen om de boodschap van Mohammed te slikken als een bittere pil (bitter - omdat iets wat je niet lekker vindt, je niet vrijwillig zult inemen) (sura 9:29)

Ja natuurlijk:p

Deze vers is wel erg duidelijk:

99. En indien uw Heer had gewild, zouden allen die op aarde zijn, zeker tezamen hebben geloofd. Wilt gij de mensen dan dwingen, gelovigen te worden?

100. Doch geen ziel kan geloven zonder verlof van Allah. En Hij werpt onreinheid over degenen die hun verstand niet gebruiken.

J - Jezus is het symbool geworden voor de mensheid van het leven en zijn volgelingen zullen leven (Johannes 11:25)
M - Mohammed stierf en zijn volgelingen zullen sterven. Als honden! Hoe? Zij slachten elkaar in een onderlinge strijd als moslims als beesten af. (sura 39:30)
Sorry maar deze vers die je bedoelt is 100% procent correct:

Waarlijk gij zult sterven en zij zullen ook sterven.

Of denk je dat je eeuwig leeft? :p
A proud amazigh!
Gebruikersavatar
hans van de mortel
Berichten: 7919
Lid geworden op: zo jun 03, 2007 12:41 pm

Re: Jezus versus Mohammed volgens bijbel en koran. Conclusie

Bericht door hans van de mortel »

ajax schreef:
J - Jezus woorden zijn nooit veranderd (Mattheüs 24:35)
M - De koran was wel veranderd (sura 16:101)
Ik wil liever niet beginnen over de aantal fouten in de bijbel :P

Maar de Quran is nooit veranderd:

77. Voorzeker, dit is (de) verheven Koran,

78. Een beschermd Boek,


Natuurlijk staan er fouten in de bijbel. Bijbel en koran zijn toch beiden boeken van god? En veranderd? Want veranderd is niet hetzelfde als fouten. Maar alleen een eersteklas imbeciel die zo’n boek als van god afkomstig zijnde wil laten doorgaan, gaat expleciet vermelden dat er mogelijk dingen veranderd zijn door god. Zoiets kom je in de bijbel niet tegen. Alleen in de koran. Neem bijvoorbeeld sura 16:101 - ’En wanneer Wij een teken in plaats van een ander teken zetten - en Allah weet toch het best wat Hij nederzendt - en zeggen zij: Gij verzint maar wat. – Neen, de meesten hunner weten niet.’

Alle zelfbedachte goden, zoals allah, beschermen niet, want daar zijn zij niet toe in staat, noch kunnen zij dingen veranderen of tot stand brengen. Toch staat dit in de koran, een uitermate dom en onnozel boekwerkje, waar ik pagina na pagina met kleurstiften fout en onzin na onzin heb aangestreept. idem dito in de bijbel, maar lang niet zo veel als in de koran. :wink: Beide boeken zijn van zelfbedachte goden afkomstig. Dan is het lachen geblazen, of huilen met de pet op.

Verheven koran? Hoe hoog verheven. Dankzij niet-islamitische grootgebrachte uitvinders als Werner von Braun en andere, kon de bijbel héééééééél hoog (verheven) het universum in gebracht worden. De koran kun je net boven je hoofd uit gooien, verder niet.

Beschermd boek? Beschikte Adam soms al over de bijbel of de koran? De torah was er het eerst. En daarin vertelt Mozes dat de zevende dag, de zaterdag, een heilige dag voor god moet zijn: een rustdag waarop het verboden is te werken. Alleen de joden houden zich nog aan deze regel van god. Christenen zowel als allahtone islamaanhangers lappen deze meest belangrijke regel van de god van Adam, Ibrahim en Mozes regelrecht aan hun laars. De een gaat voortaan rusten op de zondag, de ander maakt van de vrijdag een dag voor god. Kortom, de mens rotzooit maar wat aan met god alsof het een speelpop is. Hij - de zelfbedachte god - zit erbij en kijkt ernaar, maar doet niks, omdat hij onmachtig is als zelfbedacht gedrocht van joden, christenen en islamaanhangers.

Het minste wat die zelfbedachte god van mohammedanen had kunnen doen is zijn zogenaamde eerdere boeken die tot de mensen gezonden waren te beschermen. Maar nee hoor, de zielepoot is in al zijn vergeetachtigheid, vergeten waar hij zijn bezwerende formule heeft verborgen. Alzheimer, mijn beste Ajax. Dat is het wat de meeste zelfbedachte goden allemaal overkomt! De zelfbedachte goden van de mens zijn niet in staat gebleken alle zogenaamde onzin van hen afkomstig te beschermen. De mens doet wat hij wil, en verandert wat hij wil. Vele moefti’s binnen de islam hebben daar een levenstaak van gemaakt en vele hen onwelgevallige teksten van Mohammed weggelaten. Geeft niets. Er is nog genoeg onzin en achterlijke middeleeuwse pietpraat overgebleven. Als de islamaanhanger daarmee gelukkig uit de voeten kan, dan wens ik hem daarmee alle succes van de wereld. Zijn beloning zal hoe dan ook de hel zijn, belooft de analfabete arabische keurslager. Want ook de goede moslim zal branden in de hel, al is het voor een korte periode. Hoe verzin je toch in godsnaam zulke waanzin? Dat kan en dat mag. Maar wat veel erger is, is dat miljoenen mensen dit geloven en als gevolg hiervan hun hele leven in ondraaglijke angst leven, waarin niets voor hen bespreekbaar, is en relativeren een onbekend begrip. Ook humor komt in hun taalgebruik haast niet voor.

Een god die het vandaag de dag nog met een armetierig aftreksel als de koran moet stellen, terwijl de mens internet voor hem heeft bedacht, is een ware zielepoot waarvoor beter aan de deur gecollecteerd kan worden, teneinde hem een waardige definitieve rustplaats te geven op de stoffige planken in de bibliotheek. Op de mestvaalt mag ook.

LAAT GOD MET RUST EN HET ZAL DE MOSLIM DIE BEREID IS NA TE DENKEN EN DE HANDEN UIT DE MOUWEN WIL STEKEN GOED GAAN, NET ZOALS HET AL ALLE NIET-MOSLIMS AL VELE JAREN VOOR DE WIND GAAT.

De kans is dan groot dat in het grootste moslimland ter wereld, Indonesië, van de tweede doodsoorzaak diaree geen sprake meer zal zijn. Want van een zelfbedachte allah hoeft geen Indonesische islamaanhanger ook maar iets goeds te verwachten. Hij kan beter zijn hoop stellen op de Westerse ’ongelovigen’, de realisten die het dagdromen allang verworpen hebben en daardoor zoveel vooruitgang hebben geboekt in de wereld.

Wat moslims onophoudelijk doen ter verdediging van koranteksten is te vergelijken met iemand die voor de rechter staat voor poging tot doodslag en zich verdedigt met: ”Het was een ongelukje, edelachtbare.”
Geen eigen mening verkondigen is de vrijwillige celstraf van het verstand.

CITATEN OVER PROFEET MOHAMMED
Serdar
Berichten: 1120
Lid geworden op: wo jan 22, 2003 7:34 pm

Bericht door Serdar »

Vergelijk Jezus (vrede zij met hem) maar met dit:

* God belooft het Arabische volk uit het zaad van Abraham; Genesis 17:20, Genesis, 21:13, Genesis 21:18
* Profeet zoals Mozes; Deuteronomium 18:18, (zie ook Deuteronomium 34:10)
* Zal in de Naam van God spreken en zal niet gedood worden; Deuteronomium 18:19-20, Mattheüs 23:39
* Zal niet uit Israël, uit het zaad van Jakob, komen; Jesaja 8:17, Psalmen 118:22, Mattheüs 21:43
* Zal vanuit een ander taal spreken; Jesaja 28:11
* Zal uit het woestijn van Arabië komen; Deuteronomium 33:2, Jesaja 42:11, Habakuk 3:3
* Zal ongeletterd zijn; Jesaja 29:12
* Zal een krijgsman zijn; Jesaja 42:13, Hooglied 5:10
* Zal een Sterke en een Machtige vertegenwoordiger Gods zijn; Jesaja 9:5, Habakuk 3:6-7
* Zal oorlog voeren tegen de heidenen en de zwakken verlossen; Haggai 2:8, Jesaja 21:15, Jesaja 42:13, Jesaja 42:15, Psalmen 72:4, Psalmen 72:12-14
* Zal zijn vijanden overwinnen; Habakuk 3:6, Psalmen 72:9, Jesaja 8:15, Jesaja 42:13, Jesaja 42:17, Mattheüs 21:44
* Zal met tienduizenden volgelingen komen; Deuteronomium 33:2, Hooglied 5:10
* Zal met een Wet komen; Deuteronomium 33:2, Jesaja 8:16, Jesaja 51:4
* Zal komen met een boodschap voor de gehele mensheid; Jesaja 42:4, Jesaja 42:6, Jesaja 56:6-7, Psalmen 96:3
* Zal aan de heidenen Gods Woord en een nieuwe beschaving brengen; Jesaja 9:1, Jesaja 42:7, Jesaja 42:16, Jesaja 43:18-19
* Zal alle Arabieren verzamelen bij het heilige Huis van God; Jesaja 60:7, Haggai 2:8, Zefanja 3:8-9
* Met zijn komst zal Jeruzalem Gods heerlijkheid verliezen; Jesaja 8:14, Mattheüs 23:37-39, Johannes 4:21-22
* Zal koning worden; Jesaja 9:5, Daniël 2:44, Mattheüs 21:43
* Zal van koningen geschenken ontvangen; Psalmen 72:10
* Koningen zullen hem respecteren en heidenen zullen onder zijn bewind vallen; Psalmen 72:11
* Zijn boodschap zal vrede (Islam) en rechtvaardigheid zijn; Jesaja 9:6, Jesaja 42:1-3, Haggai 2:10, Psalmen 72:3, Psalmen 72:7
* Zijn boodschap zal in de ganse wereld verspreid worden; Daniël 2:35
* Zal de Israëlieten veroordelen voor hun zonden; Jesaja 58:1
* God zal Zijn volgelingen met een nieuwe naam benoemen; Jesaja 62:2
* Zijn naam zal van kind tot kind gegeven worden; Psalmen 72:17
* Zal na de Messias komen; Johannes 1:20-21, Johannes 16:7
* Zal de laatste boodschapper Gods zijn; Jesaja 8:16, Haggai 2:10, Johannes 16:13, Johannes 1:20-21
* Zal over de toekomst profeteren; Johannes 16:13
* God zal zijn volgelingen niet verlaten; Jesaja 42:16
Gebruikersavatar
hans van de mortel
Berichten: 7919
Lid geworden op: zo jun 03, 2007 12:41 pm

Bericht door hans van de mortel »

Message schreef:Vergelijk Jezus (vrede zij met hem) maar met dit:

* God zal zijn volgelingen niet verlaten; Jesaja 42:16
Als er één volk door god verlaten is dan zijn het wel de allahtonen. Een en al armoede en ellende. De helft van de allahtonen leeft in erbarmelijke primitieve mensonterende omstandigheden, voor zover zij in een dictatoriaal extreem rechts fascistisch islamitisch land wonen. En dat zijn nu eenmaal alle islamitische landen. Zij kamperen doorgaans in bouwvallige door allah gezegende en niet verlaten krotten. De tweede doodsoorzaak in Indonesië betreft diaree, en dat in het allergrootste moslimland ter wereld. Met dank aan allah, want die heeft via Jesaja belooft zijn volgelingen nooit te verlaten.

Conclusie: bijna alle moslims zijn heidenen die beslist geen volgelingen van god genoemd kunnen worden, maar eerder volgelingen van de eerste de beste arabische heidense en leugenachtige analfabete woestijnslager met het grote vlijmscherpe kromme zwaard die een namaakgod bedacht, gebaseerd op waarnemingen van joden en christenen

Wie is er nou gek? Ik of die miljard moslims?
Geen eigen mening verkondigen is de vrijwillige celstraf van het verstand.

CITATEN OVER PROFEET MOHAMMED
Serdar
Berichten: 1120
Lid geworden op: wo jan 22, 2003 7:34 pm

Bericht door Serdar »

Als er één volk door god verlaten is dan zijn het wel de allahtonen. Een en al armoede en ellende.

Opmerkelijke argument. :D
Zo kunnen we stellen dat Bill Gates de Messias, de grootste profeet is, omdat God bij hem staat met materiële zaken. :razz:
Gaf Hij het per abuis aan Bill Gates in plaats van aan die Joodse timmerman?

Ah ja, een christen kan ook niet anders denken.
Palestina, de Troon van David, is al ruim 1350 jaar bij Moslims en zal altijd ook zo blijven. Dat beloofd God.
Met dank aan allah, want die heeft via Jesaja belooft zijn volgelingen nooit te verlaten.
God heeft de christenen inderdaad niet verlaten, Hij heeft ze juist verzegeld met de eer om het begin van Aids en de lijstaanvoerder van Aids van hen te maken. Dat laat Hij ook zien met hoeveel kinderen in het christelijke Westen worden geboren uit een "one-night-stand" met 50 verschillende "vaders" die elk een marktaandeel hebben in hun milkshake "bedrijfje". :razz:
Zo wordt de trio god, een plagiaat van het Hindoeïsme door de christelijke "profeet" Paulus, van de christenen ook geëerd door beelden en kruisaanbidding.

Conclusie: Alle christenen zijn heidenen die Jezus als God vereren en de Wetten van God hebben verlaten.
Die geloven dat God een moeder en een zoon heeft en dat God, Zichzelf heeft laten martelen en in elkaar laten slaan door heidenen om onze zonde te kunnen vergeven.
Bidden richting beelden (van mensen) en geloven in de heidense Horus-verhaal die in een andere jasje (Jezus) is gestopt.


De belofte is inderdaad dat God de heidense christenen heeft gezegend met de Heidense Egyptische valkgod Horus:

http://www.youtube.com/watch?v=xH66MsrmE50

http://zurevla.nl/2007/08/13/horus-vs-jezus/

Toeval? :razz:
Hahahahahaha :razz: :razz: :razz:
Gebruikersavatar
hans van de mortel
Berichten: 7919
Lid geworden op: zo jun 03, 2007 12:41 pm

Bericht door hans van de mortel »

Message schreef:
Als er één volk door god verlaten is dan zijn het wel de allahtonen. Een en al armoede en ellende.

Opmerkelijke argument.
Beste Message, waar maak jij je nou eigenlijk druk om? Als jij geen biertje drinkt kan ik jou daar geen ongelijk in geven. Zolang het maar subjectief is en geen beslissing betreft die van bovenaf is opgelegd. Door een of ander onbekende islamitische godsdienstkeutel. Want dan praat ik liever rechtstreeks met hem, als je begrijpt wat ik bedoel.
Wat maakt het nou uit hoe en in wat jij of ik geloof? Dat moeten wijzelf weten. We leven in een vrij land. Daar mag de helft van alle allahtonen in de wereld niet eens aan denken. Het gaat mij om de hinderlijke chaos die veroorzaakt wordt door al die imams en hun volgelingen. Als jij zo graag met mij discussiëren wil - ik raad het jou af - dan kan dat. Maar dan zul je eerst toe moeten geven dat de aarde rond is, niet verankerd is en niet aan peilers vastzit. En ook dat de zon niet opgaat of ondergaat, om maar wat te noemen. Want met halve godsgaren wil ik geen discussie aan gaan, al ben je nog zo aardig. Laat staan met hele godsgaren.

Met hartijke groet en sans rancune,

Hans
Geen eigen mening verkondigen is de vrijwillige celstraf van het verstand.

CITATEN OVER PROFEET MOHAMMED
Serdar
Berichten: 1120
Lid geworden op: wo jan 22, 2003 7:34 pm

Bericht door Serdar »

hans van de mortel schreef:
Message schreef:
Als er één volk door god verlaten is dan zijn het wel de allahtonen. Een en al armoede en ellende.

Opmerkelijke argument.
Beste Message, waar maak jij je nou eigenlijk druk om? Als jij geen biertje drinkt kan ik jou daar geen ongelijk in geven. Zolang het maar subjectief is en geen beslissing betreft die van bovenaf is opgelegd. Door een of ander onbekende islamitische godsdienstkeutel. Want dan praat ik liever rechtstreeks met hem, als je begrijpt wat ik bedoel.
Wat maakt het nou uit hoe en in wat jij of ik geloof? Dat moeten wijzelf weten. We leven in een vrij land. Daar mag de helft van alle allahtonen in de wereld niet eens aan denken. Het gaat mij om de hinderlijke chaos die veroorzaakt wordt door al die imams en hun volgelingen. Als jij zo graag met mij discussiëren wil - ik raad het jou af - dan kan dat. Maar dan zul je eerst toe moeten geven dat de aarde rond is, niet verankerd is en niet aan peilers vastzit. En ook dat de zon niet opgaat of ondergaat, om maar wat te noemen. Want met halve godsgaren wil ik geen discussie aan gaan, al ben je nog zo aardig. Laat staan met hele godsgaren.

Met hartijke groet en sans rancune,

Hans
Waar maak jij je nou druk om dan?
Als jij vindt dat Jezus belangrijker is dan Mohammed, dan vind jij dat toch?

Je moet maar eerst erkennen dat het Christendom een heidense Horus-geloof is.
naar boven
Berichten: 5046
Lid geworden op: do nov 16, 2006 10:14 pm
Contacteer:

Bericht door naar boven »

Message schreef:Vergelijk Jezus (vrede zij met hem) maar met dit:

* God belooft het Arabische volk uit het zaad van Abraham; Genesis 17:20, Genesis, 21:13, Genesis 21:18
* Profeet zoals Mozes; Deuteronomium 18:18, (zie ook Deuteronomium 34:10)
* Zal in de Naam van God spreken en zal niet gedood worden; Deuteronomium 18:19-20, Mattheüs 23:39
* Zal niet uit Israël, uit het zaad van Jakob, komen; Jesaja 8:17, Psalmen 118:22, Mattheüs 21:43
* Zal vanuit een ander taal spreken; Jesaja 28:11
* Zal uit het woestijn van Arabië komen; Deuteronomium 33:2, Jesaja 42:11, Habakuk 3:3
* Zal ongeletterd zijn; Jesaja 29:12
* Zal een krijgsman zijn; Jesaja 42:13, Hooglied 5:10
* Zal een Sterke en een Machtige vertegenwoordiger Gods zijn; Jesaja 9:5, Habakuk 3:6-7
* Zal oorlog voeren tegen de heidenen en de zwakken verlossen; Haggai 2:8, Jesaja 21:15, Jesaja 42:13, Jesaja 42:15, Psalmen 72:4, Psalmen 72:12-14
* Zal zijn vijanden overwinnen; Habakuk 3:6, Psalmen 72:9, Jesaja 8:15, Jesaja 42:13, Jesaja 42:17, Mattheüs 21:44
* Zal met tienduizenden volgelingen komen; Deuteronomium 33:2, Hooglied 5:10
* Zal met een Wet komen; Deuteronomium 33:2, Jesaja 8:16, Jesaja 51:4
* Zal komen met een boodschap voor de gehele mensheid; Jesaja 42:4, Jesaja 42:6, Jesaja 56:6-7, Psalmen 96:3
* Zal aan de heidenen Gods Woord en een nieuwe beschaving brengen; Jesaja 9:1, Jesaja 42:7, Jesaja 42:16, Jesaja 43:18-19
* Zal alle Arabieren verzamelen bij het heilige Huis van God; Jesaja 60:7, Haggai 2:8, Zefanja 3:8-9
* Met zijn komst zal Jeruzalem Gods heerlijkheid verliezen; Jesaja 8:14, Mattheüs 23:37-39, Johannes 4:21-22
* Zal koning worden; Jesaja 9:5, Daniël 2:44, Mattheüs 21:43
* Zal van koningen geschenken ontvangen; Psalmen 72:10
* Koningen zullen hem respecteren en heidenen zullen onder zijn bewind vallen; Psalmen 72:11
* Zijn boodschap zal vrede (Islam) en rechtvaardigheid zijn; Jesaja 9:6, Jesaja 42:1-3, Haggai 2:10, Psalmen 72:3, Psalmen 72:7
* Zijn boodschap zal in de ganse wereld verspreid worden; Daniël 2:35
* Zal de Israëlieten veroordelen voor hun zonden; Jesaja 58:1
* God zal Zijn volgelingen met een nieuwe naam benoemen; Jesaja 62:2
* Zijn naam zal van kind tot kind gegeven worden; Psalmen 72:17
* Zal na de Messias komen; Johannes 1:20-21, Johannes 16:7
* Zal de laatste boodschapper Gods zijn; Jesaja 8:16, Haggai 2:10, Johannes 16:13, Johannes 1:20-21
* Zal over de toekomst profeteren; Johannes 16:13
* God zal zijn volgelingen niet verlaten; Jesaja 42:16
Blijkbaar is positieve discriminatie van alle tijden.
Ook hier is een volstrekt ongeschikte kandidaat die in het geheel niet voldeed aan de profielschets om duistere redenen naar een verantwoordelijke positie gekatapulteerd.
Met alle ellendige gevolgen vandien..
RTFM
Serdar
Berichten: 1120
Lid geworden op: wo jan 22, 2003 7:34 pm

Bericht door Serdar »

naar boven schreef:
Message schreef:Vergelijk Jezus (vrede zij met hem) maar met dit:

* God belooft het Arabische volk uit het zaad van Abraham; Genesis 17:20, Genesis, 21:13, Genesis 21:18
* Profeet zoals Mozes; Deuteronomium 18:18, (zie ook Deuteronomium 34:10)
* Zal in de Naam van God spreken en zal niet gedood worden; Deuteronomium 18:19-20, Mattheüs 23:39
* Zal niet uit Israël, uit het zaad van Jakob, komen; Jesaja 8:17, Psalmen 118:22, Mattheüs 21:43
* Zal vanuit een ander taal spreken; Jesaja 28:11
* Zal uit het woestijn van Arabië komen; Deuteronomium 33:2, Jesaja 42:11, Habakuk 3:3
* Zal ongeletterd zijn; Jesaja 29:12
* Zal een krijgsman zijn; Jesaja 42:13, Hooglied 5:10
* Zal een Sterke en een Machtige vertegenwoordiger Gods zijn; Jesaja 9:5, Habakuk 3:6-7
* Zal oorlog voeren tegen de heidenen en de zwakken verlossen; Haggai 2:8, Jesaja 21:15, Jesaja 42:13, Jesaja 42:15, Psalmen 72:4, Psalmen 72:12-14
* Zal zijn vijanden overwinnen; Habakuk 3:6, Psalmen 72:9, Jesaja 8:15, Jesaja 42:13, Jesaja 42:17, Mattheüs 21:44
* Zal met tienduizenden volgelingen komen; Deuteronomium 33:2, Hooglied 5:10
* Zal met een Wet komen; Deuteronomium 33:2, Jesaja 8:16, Jesaja 51:4
* Zal komen met een boodschap voor de gehele mensheid; Jesaja 42:4, Jesaja 42:6, Jesaja 56:6-7, Psalmen 96:3
* Zal aan de heidenen Gods Woord en een nieuwe beschaving brengen; Jesaja 9:1, Jesaja 42:7, Jesaja 42:16, Jesaja 43:18-19
* Zal alle Arabieren verzamelen bij het heilige Huis van God; Jesaja 60:7, Haggai 2:8, Zefanja 3:8-9
* Met zijn komst zal Jeruzalem Gods heerlijkheid verliezen; Jesaja 8:14, Mattheüs 23:37-39, Johannes 4:21-22
* Zal koning worden; Jesaja 9:5, Daniël 2:44, Mattheüs 21:43
* Zal van koningen geschenken ontvangen; Psalmen 72:10
* Koningen zullen hem respecteren en heidenen zullen onder zijn bewind vallen; Psalmen 72:11
* Zijn boodschap zal vrede (Islam) en rechtvaardigheid zijn; Jesaja 9:6, Jesaja 42:1-3, Haggai 2:10, Psalmen 72:3, Psalmen 72:7
* Zijn boodschap zal in de ganse wereld verspreid worden; Daniël 2:35
* Zal de Israëlieten veroordelen voor hun zonden; Jesaja 58:1
* God zal Zijn volgelingen met een nieuwe naam benoemen; Jesaja 62:2
* Zijn naam zal van kind tot kind gegeven worden; Psalmen 72:17
* Zal na de Messias komen; Johannes 1:20-21, Johannes 16:7
* Zal de laatste boodschapper Gods zijn; Jesaja 8:16, Haggai 2:10, Johannes 16:13, Johannes 1:20-21
* Zal over de toekomst profeteren; Johannes 16:13
* God zal zijn volgelingen niet verlaten; Jesaja 42:16
Blijkbaar is positieve discriminatie van alle tijden.
Ook hier is een volstrekt ongeschikte kandidaat die in het geheel niet voldeed aan de profielschets om duistere redenen naar een verantwoordelijke positie gekatapulteerd.
Met alle ellendige gevolgen vandien..
De bovenstaande profetieën zijn toch heel wat overtuigender dan dat God zou beloven dat Jezus op een ezel zou gaan zitten.
Gebruikersavatar
hans van de mortel
Berichten: 7919
Lid geworden op: zo jun 03, 2007 12:41 pm

Bericht door hans van de mortel »

Message schreef:Je moet maar eerst erkennen dat het Christendom een heidense Horus-geloof is.
Hallo! Ik moet niks. We zijn hier niet in een rechts extremistisch fascistisch land dat geleid wordt door waanzinnige op hol geslagen godsdienstkeutels. Alle religie is heidens, mijn beste. De christenheid is inderdaad een heidense aftakking van het jodendom. De eerste pausen hadden de brutalitiet, geïnspireerd op het heidenisme en de gore moed om tegen Jezus zijn god in te gaan. Zij maakten Jezus zelf god. En dat kunnen we gelukkig niet uit het Nieuwe Testament opmaken.

De zaterdag heiliging door de god Jehoewá van de joden (ook de god van de arabieren) wordt zo maar veranderd in de zondag heiliging. En wat doen de arabieren? Precies van hetzelfde laken een pak. Die apen de christenen niet na, nee, zij apen zichzelf na. Zij houden niet vast aan de door god ingstelde rustdag. Nee, zij maken er de vrijdag van! Bij de hindoes weet ik het niet, Misschien hebben zij de woensdag ingesteld als heilige dag. Bij ons is in Nederland het varken heilig. Daarom wordt er in Nederland met zijn meer varkens dan inwoners goed gezorgd voor deze zeer intelligente dieren. Zij worden letterlijk in de watten gelegd en daarna, als zij lekker dik vet en mals zijn, geconsumeerd. In India ontstaan bijvoorbeeld files, niet door overmatig veel autoverkeer, maar doordat mevrouw de witte koe zich op de weg ophoudt. In India zijn - in tegenstelling tot bij de rest van de wereld - witte koeien heilig. Maar die worden niet opgegeten. Vandaar dat er nog zoveel honger wordt geleden. En een rattenplaag is daar nu eenmaal een zegen. Vanwege hun geloof. Kun je het nog een beetje volgen Message? Voor de grootste domheid van de mens moet je je in religie verdiepen.

Religie is één grote leugenbrij van allerlei gedachten, hersenspinsels, onhebbelijkheden, maar vooral ten dienste van persoonlijke verrijking en machtuitoefening. Dat religie ook een sociale functie vervult interesseert mij geen ene malle moer. Je kunt niet een Almacht als allah of god voor je eigen krakkemikkige karretje spannen om daar mooie sier mee te maken. Geen mens kan ook maar iets over één of meerdere goden vertellen. Ook niet over Jezus. Dat Jezus uiteraard geen god is, snappen de meesten onder ons ook nog wel. Of je moet wel goed van de pot gerukt zijn. Dat doet er ook niet toe. Jezus zelf heeft niets opgeschreven en ook niet gezegd dat hij god is. En al had hij dat gezegd, hoeft dat nog geen reden te zijn om hem te aanbidden, zoals moslims met Mohammed doen. Stel je voor dat ik rond bazuin dat ik de zoon van god ben, of de allernieuwste profeet en verlosser, door allah uitverkoren. Dus Mohammed en Jezus kunnen elkaar de hand schudden. Allebei niets opgeschreven! Dat hebben anderen gedaan. En wie zijn die anderen dan wel? Zelfs dat weten we niet.

De moslims die ik ken zijn verstandige mensen waar ik goed mee overweg kan. Die weten heus wel dat het één grote klerezooi is met de islam. Maar moet ik ze dat onophoudelijk onder de neus wrijven? In god geloven of wat daar voor door gaat is een privézaak. Onthoud dit voor de rest in je leven, Message!

Dat hele bijbelverhaal vanaf het begin, is één groot achterhaald schandalig ongeloofwaardig tegenstrijdig niet meer van toepassing zijnd verhaal uit de rijke geschiedenis en de fantasie van het jodendom. Meer is het niet. Maar ik kan je wel vertellen dat in de eerste vijf boeken van de bijbel, het oorspronkelijke verhaal met Abraham en Mozes, er geen engelen bestonden. Joden kenden dat begrip niet. Net zo min als het begrip satan. Al deze fenomenen zijn pas duizenden jaren later ingebracht. Door wie? Door weer andere, nieuwe joden, met weer een gewijzigede visie op het hele verhaal en waar we de namen weer niet van kennen. Weleens van de Talmud gehoord? Nou dat wil je niet weten. Dat is een verzameling boeken over het joodse geestelijk leven met zijn tradities over god en allaman die niet in jouw woonkamer past.

Ach, als ik alles in het tijdsbeeld pas van vroeger, dan kan ik over de koran wel een goed woordje doen. Alles dus op zijn tijd. Eerst was er de torah met de god van de joden die later ook geïntroduceerd wordt bij de arabieren. Die god heet JHWH (Jehoewá). Arabieren wisten dat niet. Logisch, want joden mochten die naam niet meer uitspreken. Dus konden arabieren en christenen dat ook niet weten. Laten nou al die vrolijke flierefluiters binnen de islam zo ontiegelijk dom zijn door te geloven dat hun god ’allah’ heet, inplaats van Jehoewá. Gelukkig spreken steeds meer moslims in Nederland over ’god’, het Nederlandse equivalent van het arabische ’allah’ waardoor wij van de afschuwelijke klankdissonant ’allah’ gevrijwaard blijven.

Ruzie maken over God is zoiets als dat twee honden vechten om een been en een derde loopt er ras mee heen. En dat is GOD zelf! Ik hoop dat je dit begrijpt.

Fijne dagen en trek je maar niets aan van Hemelvaart. Dat is net zo’n debiele constructie als de geboortedag van Jezus op 25 december vieren. Want geen mens, ook die heidense paus niet, weet wanneer Jezus geboren is. Maar niet verder over zeuren. Dat soort godsdienstwaanzin leveren ons drie vrije dagen op. En dat is toch mooi meegenomen, nietwaar?

Zonder gezeur, maar met veel rozegeur en manenschijn. Hartelijk groetend,

Hans de no-nonsens profeet
Geen eigen mening verkondigen is de vrijwillige celstraf van het verstand.

CITATEN OVER PROFEET MOHAMMED
Serdar
Berichten: 1120
Lid geworden op: wo jan 22, 2003 7:34 pm

Bericht door Serdar »

Beste Hans,

Ten eerste wil ik je duidelijk maken dat er geen één moslim bestaat die Mohammed aanbidt. Dit is in strijd met de Koran en strikt heidens.

Maar terugkomend op mijn schrijven:
Het openen van zulke topics heeft geen enkele nut.
Het is beter om mensen gewoon in hun waarde te laten ongeacht of ze nou geloven in Mohammed, Jezus, Boedha of in een heilige koe in het verre India.

Een onnozele vergelijking tussen Jezus en Mohammed lost de wereldproblemen niet op.
Aangezien jij gelooft in Jezus, zou zo'n vergelijking met een "valse profeet" vanuit jouw geloofsovertuiging en visie ook een belediging voor Jezus betekenen. Dit is net zoiets als dat een moslim Mohammed zou vergelijken met de valse profeet Bahá'u'lláh.
Zoiets zie je moslims niet doen, enkel om hun respect voor de profeet en boodschapper Mohammed.
Er zijn teveel mensen die geloven in Mozes, Jezus, Mohammed en Boedha. Dus vandaar dat zij daarom ook respect verdienen.

Laten we nuttigere dingen doen en van de wereld waarin wij leven een betere wereld van maken.
In plaats van elkaar de kop in te slaan is het nuttiger om elkaar beter te begrijpen en toenadering tussen verschillende geloven en opvattingen te zoeken.

PS: Als moslim doe ik niet aan de Hemelvaart, maar dat wil niet zeggen dat ik daarvoor geen respect mag tonen voor mensen die daarin wel geloven.

Met een hartelijke groet,
Message.
Gebruikersavatar
hans van de mortel
Berichten: 7919
Lid geworden op: zo jun 03, 2007 12:41 pm

Bericht door hans van de mortel »

Message schreef:Beste Hans,

Het is beter om mensen gewoon in hun waarde te laten ongeacht of ze nou geloven in Mohammed, Jezus, Boedha of in een heilige koe in het verre India.
Hoi Message,

Mensen dienen wij altijd in hun waarde te laten. Helemaal mee eens. Zoiets lukt echter alleen in een democratisch land, mijn beste! De allahtone islamaanhanger uithangen met alles erop en eraan - tot en met dikke vette subsidies in Nederland - mag, zolang dit niet tegen de wet ingaat. Tenminste in een democratie. Want daarin wordt de waarde van een ieder nog beschermd, ongeacht of men nou gelooft in Mohammed, Jezus, Boedha of in een heilige koe in het verre India. Omgekeerd - helaas - is dit niet evenredig in een dictatoriaal fascistisch bestuurd islamitisch land. Ik geloof niet in de hokus pokus van Jezus. Maar stel nu dat dit wel zo is. Niet één islamitisch land zal mij daarbij in mijn waarde laten. Dat is voor mij een overduidelijk bewijs dat de islam voor geen cent, voor geen halve cent, voor helemaal niets deugt! Zo simpel is dat. Want wij zijn in die landen honden en varkens. Wees maar blij dat je hier woont. En dat weet jij drommels goed.

Ik ga er zondermeer van uit dat, vanuit het onvolmaakte oordeel van mensen, alle religies in principe gelijkwaardig (natuurlijk niet gelijk) zijn en dat de jood in de synagoge en de moslim in de moskee god evenzeer ontmoeten of kunnen ontmoeten als de christen in de kerk. Of alle religies vanuit god gezien gelijkwaardig zijn, vermag ik niet te zeggen, want een mens kan eenvoudig niet het perspectief van god hebben. Daarom is het voor mij beter om god met rust te laten. Dat vind ik tegenover god wel zo fatsoenlijk. Want al die onzin die mensen bedacht hebben om god maar te kunnen behagen grenst waarlijk aan het dierlijke. Denk bijvoorbeeld maar eens aan moslims die 5x per dag zich op hun hoofd ter aarde werpen en daarbij met hun kont omhoog richting allah allerlei teksten gaan opzeggen waar allah beslist niet op zit te wachten. Alsof allah verplicht rekening moet houden met al die flagrante aanstellerige allahtonen met hun heidense rituelen.

Dat is mijn mening voor wat het waard is, dankzij onze democratie. En voor de rest laat ik iedereen in zijn eigen waarde. Jij doet dat ook, maar helaas kan dat niet voor de meerderheid van alle imams, moefti’s, mollah’s en ayatolla’s gezegd worden. Allemaal kleine Hitlertjes die invloed uitoefenen over meer dan 1 miljard mohammedanen.
En voor de rest is Mohammed op de thermiek van de devotie hoe langer hoe hoger opgestegen naar de hemel. Als dat niet met aanbidding geassocieerd kan worden, dan weet ik het niet.
Geen eigen mening verkondigen is de vrijwillige celstraf van het verstand.

CITATEN OVER PROFEET MOHAMMED
BFA
Berichten: 11583
Lid geworden op: vr sep 29, 2006 5:18 pm

Bericht door BFA »

en toenadering tussen verschillende geloven en opvattingen te zoeken.
Met Islam is enkel verwerping mogelijk.
Het is een parasitaire soort die leeft op de intelligentie van anderen en deze dan tegen hun gebruikt;
Gebruikersavatar
SDX
Berichten: 1815
Lid geworden op: ma feb 04, 2008 3:37 am
Locatie: Thuis

Bericht door SDX »

Laten we nuttigere dingen doen en van de wereld waarin wij leven een betere wereld van maken.
Oke, mee eens, laat de leden van jouw clubje daar dan gelijk mee beginnen, nuttige dingen doen, betere wereld maken...wij, (het westen) staan daar volledig voor open...wij wachten al eeuwenlang, tevergeefs, totdat moslims eindelijk eens nuttige dingen gaan doen...iets nuttigs gaan bijdragen aan de samenleving...proberen een betere wereld te maken...dingen *eisen* hoort daar nl. niet bij...
"Joew hef toe tôk toe mie wiz RIESPEK, aaj em moesliem en aaj em bedder den joew!" [Some average muslim]
Gebruikersavatar
hans van de mortel
Berichten: 7919
Lid geworden op: zo jun 03, 2007 12:41 pm

Bericht door hans van de mortel »

SDX schreef:
Laten we nuttigere dingen doen en van de wereld waarin wij leven een betere wereld van maken.
Oke, mee eens, laat de leden van jouw clubje daar dan gelijk mee beginnen, nuttige dingen doen, betere wereld maken...wij, (het westen) staan daar volledig voor open...wij wachten al eeuwenlang, tevergeefs, totdat moslims eindelijk eens nuttige dingen gaan doen...iets nuttigs gaan bijdragen aan de samenleving...proberen een betere wereld te maken...dingen *eisen* hoort daar nl. niet bij...
*eisen* hoort daar nl. niet bij . . . stelt ’SDX’

Daar wringt hem de islamslipper. Want respect verdien je, maar kun je niet eisen. En wat doen al die geestelijke leiders onophoudelijk, zoals de imams, ayatolla’s, moefti’s, kaliefs, mahdi’s of mollah’s? DIE EISEN RESPECT. Die eisen een niet aflatend respect voor de koran, voor Mohammed, voor allah, en voor al hun heidense rituelen, folklore en gewoonten. Respect dat de hele wereld aan de islam MOET betonen.

En willen wij niet luisteren? Dan volgt demonstratie van een gillende opgefokte en door de geestelijke leiders van het nodige propaganda materiaal voorziene menigte met borden, vlaggen om in brand te steken, en de voorgeschreven langzamerhand klassiek geworden traditionele standaardleus in islamland: ’DOOD, DOOD, DOOD, DOOD, DOOD aan al die ongelovige westerse honden! (Message, jij woont toch ook in het westen zoals de meest verstandige moslims?). FATWA hier, FATWA daar. Gets wat een misselijkmakend kinderachtig infantiel zooitje die never, nooit geleerd hebben de rede te hanteren, het verstand te gebruiken, logisch leren nadenken en daarbij iedereen in zijn eigen waarde laten.

Geen respect opeisen, maar respect willen verdienen. Dat is het kenmerk van een religie die oprechte mensen mag aanspreken. Dwang, haat en angst zijn de grote kenmerken van de islam. En daar hebben wij schoon en schoon genoeg van in een beschaving die de praktijken van de islam al meer dan 500 jaar achter zich heeft gelaten op weg naar een moderne samenleving van vrijheid, blijheid.

De allahtone islamaanhanger geïndoctrineerd in het fascistisch islamdenken kent en aanvaardt geen eigen verantwoordelijkheid

De allahtoon kent helaas geen eigen verantwoordelijkheid, want alles wordt hem met de islamitische paplepel ingegeven: 5x per dag ritueel op de grond kletteren. Positie innemen, en vervolgens richten op Mekka, de heidense stad. Klaar? Dan met je kont instellen naar allah! Waar is allah dan? Geen lastige vragen stellen, allah is overal. De koran lezen? Dan eerst het ritueel hanteren van je handen wassen. Wil je pauzeren? Dat mag, maar dan niet de koran op de grond leggen. Anders wordt allah boos (nooit geweten dat allah zo’n regelneef is). Een mens moet eten, zo heeft god dat bedoeld. Maar dat geldt niet voor de moslim, die moet volgens het ritueel jaarlijks een maand zich onthouden van voedsel. En om het zo aantrekkelijk mogelijk te maken voor de kindertjes van de islam volgt een uitbundig Suikerfeest na afloop van de vastenmaand.

En als klap op de vuurpijl van alle heidense rituelen moet (JA MOET!) de moslim 1x in zijn leven naar Mekka, de heidense stad met de heidense steen. Hij moet (JA MOET) dan een aantal keren om die doos met die steen lopen. Wat honderdduizenden viezerikken doen, mag hij ook doen, die steen kussen. Waarom? Nou, gewoon, heidens ritueel. Voorgeschreven door het consortium van door Mohammed bevlogen geestelijke leiders. Moslims mogen niet nadenken, Dat is uitsluitend voorbehouden aan hun geestelijke leiders. Die soms bijna tien jaar op de koran gestudeerd hebben om tot de conclusie te komen dat we allemaal door allah verrast zullen worden op het grote braadvuur van de almachtige alwetende en wijze allah, de zelfbedachte god uit de zandbak van het midden-oosten.

Moslims hoeven maar eventjes in het hoog oplaaiende hete vuur van allah te vertoeven (. . . hoe eventjes . . . weet zelfs de kampioen onder de moefti’s ons niet te vertellen) en wij als honden en varkens moeten ons hele leven in het helse braadvuur van allah verblijven. We gaan lekker niet dood. Nee, want allah wil ons voor altijd horen gillen en ons horen uitschreeuwen van de helse pijnen die we moeten doorstaan. Het is maar dat u het weet en daar dus rekening mee dient te houden. Je kunt imams veel verwijten, maar niet dat ze de honden en varkens niet gewaarschuwd hebben.

Waarom moeten wij van de allahtone islamaanhanger eeuwig in de hel branden? Dat is de straf voor het menszijn in het korte leven van ons bestaan!

Hoe eerder wij van zo’n achterlijke cultuur met mensen die daarin nog geloven verlost worden, des te beter. Ik hoop daarom dat er snel verkiezingen komen in Nederland.
Geen eigen mening verkondigen is de vrijwillige celstraf van het verstand.

CITATEN OVER PROFEET MOHAMMED
Gebruikersavatar
xplosive
Berichten: 8891
Lid geworden op: do jun 30, 2011 11:18 pm

Re: Jezus versus Mohammed volgens bijbel en koran. Conclusie?

Bericht door xplosive »

 
 
 
Afbeelding
 
 
Gun jezelf wat je een ander toewenst     islam = racisme   & de hel op aarde voor mens en dier
                                   koran = racistisch & handboek voor criminelen
      Moslimlanden bewijzen dagelijks:    meer islam = meer verkrachte mensenrechten
Gebruikersavatar
hans van de mortel
Berichten: 7919
Lid geworden op: zo jun 03, 2007 12:41 pm

Jezus versus Mohammed: licht versus duisternis

Bericht door hans van de mortel »

Afbeelding

Het ontbreekt in Nederland helaas aan goede voorlichting.

De Bijstand echter geeft tekst en uitleg in vele talen die opvallend overeenkomen met de taal uit een islamitisch land.

Ah! Het plaatje van Xplosive kan ik daarom goed gebruiken. Als leaflet of sticker. Ik ga eerst met vakantie. Later volgt actie. Ik houd nu eenmaal van duidelijkheid zonder omwegen. Voor moslims loopt alles via Mekka, terwijl zij hier wonen, werken, en in ook grote getale zonder blikken of blozen hun hand ophouden. Vrouwen dragen bij deze gelegenheid een hoofddoek.
Geen eigen mening verkondigen is de vrijwillige celstraf van het verstand.

CITATEN OVER PROFEET MOHAMMED
Plaats reactie